![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Quote:
va face cu nervii pe toti pan` la urma Yackone, el se descurca singur cu punga de popcorn :lol: |
eu i-am urat pofta buna la domnu yackone (( :D ))
|
Quote:
"Din punctul meu de vedere esti un "prieten" cu mai multe fete si nu ma ascund sa-ti spun asta."(citat Ada) |
Quote:
:twisted:mai am si o sticla de suc langa mine in caz ca mi se face sete;) |
Quote:
|
Da vad ca se vorbeste DESCHIS aici :)
|
tocmai asta e ideea topicului (( :D ))
|
Quote:
|
Aveti grija fratilor pe Calea Bucuresti ca stau astia cu radarele aproape tot timpul. Intro noapte cum eram obisnuit ca stau la Fiat am zis dupa ce trec de "damb" o las mai moale si surpriza ca Loganul galben era mai sus un pic de praktiker ascuns.. am trecut cu aprox 75 langa el, dar mai jos era doar un singur echipaj si erau deja "busy" cu trei masini asa k am scapat :D. Azi noapte erau trei echipaje si patru masini oprite cand am trecut eu. Ziua ii vad mereu pe la Pilot. Asa k mare grija :-):!:
|
Mda, si in curand camere de filmat pe calea bucuresti, aveti grija!
|
Una dintre ele e la intersectia Calea Bucuresti cu Uranus.e "proaspata"
|
1 Attachment(s)
in sus blondule :lol:
|
Salutari. Detine cineva din Brasov( sau imprejurimi ) difuzoare MacAudio Olympic Gold 6x9", Mac Mobil Exclusive 2.20 sau CFX 2.16 ?
Sunt magazine la noi in oras unde pot asculta diferite difuzoare mai sanatoase? aka nu difuzoare din Carrefour, MediaGalaxy, Altex ... |
scuze flow :d am deschis un topic neinteresant si de abia apoi am vazut mesajul tau :d
|
caut masina noua, ieftina si buna... imi puteti da sfaturi? am ales un toyota yaris 1.3 luna, cum vi se pare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning