![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romania?
3 Attachment(s)
As alege dintre BBS LM sau VOLK GT30 - dar daca pun 2 BBS cu 2 Volk ca sa nu ma supar??!?:D sau daca le primesc cadou promit sa pun pe masina si DYMAG:D
|
2 Attachment(s)
Vin si eu cu o idee... :D
360 Forged/ASR Engineering Inc/Nitto Tires Nissan Skyline GT-R R35 SEMA CAR |
2 Attachment(s)
Quote:
ca aspect super tare in schimb heavy as a motherfucker: |
3 Attachment(s)
Volk GT30 cu offset mai agresiv
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
tot bbs :D
dar daca ar fii sa fie volk mai bine t37 time attack !!! :) LE: vezi ca sunt niste probleme in state cu 360 forged ! |
4 Attachment(s)
Quote:
Daca ma gandesc ca Mine's si Top Secret folosesc pt time attack Volk TE37 VR G2 singura alegere ar mai fi culoarea?!? Mat Black sau Formula Silver?!? |
BLACK : DDDDD
|
Poate vorbiti de TE37, in nici un caz T37.
Care sunt valorile legate de masa la cele originale/dimensiuni si la Rays? |
black on white ;)
|
Quote:
|
sper sa nu se supere nime pe mine, dar nu mai bine iti faci un topic cu masina si asta sa ramana doar pt. provocari/curse ? :D
|
|
Quote:
Eu l-am facut - acum fiecare scrie unde vrea! |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
George are cea mai rapida masina cronometrata din Romania, 11.2 secunde sfertul de mila. Punct.
|
Quote:
|
Mersi, oricum e vorba de progres, toti lucram la masini. Vedem ce iese spre toamna.
|
Quote:
Clasament update pe dragracing? Sper ca in curand sa fac si eu o modificare acolo:shock: G. __________________ |
Quote:
|
Quote:
|
credeam ca o sa fie sub 11 dar oricum felicitari !!
astept cu nerabdare urmatoarea cursa sa vedem cat o sa scoti sub 11, iti doresc multa bafta !! |
2 Attachment(s)
Bv George,tine-o tot asa!
Are un sunet criminal masinutza asta. |
eu zic sa pleci tare de acum ... ca intr-o zi ai sa dai peste o masina egala alei tale si nu o sa o mai ajungi pe cei 400m.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 cuvinte despre masina ta,despre evolutia ei: ABSOLUT DEMENTIAL si relativ infricosator! :)) Sub 10 la KOE iti doresc!
|
Quote:
|
foarte foarte tare man, felicitari
fapte nu vorbe ca la alti ciudati |
felicitari maxime ;) am inteles ca dupa ce ne-ai aratat pe aici cum se aude ai speriat si vestul tarii :D
|
Felicitari pt realizare !
Imi pare f rau ca nu am ajuns si eu ... :( Ca informatie , ce timpi de reactie ai avut? |
Asa arata cel mai bun timp al lui George :arrow:
Ordinea: Nume RT 60 feet 330 feet 660 feet vit 660feet ET Viteza RADU GEORGE 0.666999996 1.792999983 4.872000217 7.359000206 159.5164795 11.28899956 201.8278351 LE: n-am ce sa fac ca e reclama in dreapta, fara, se intelegea mai bine :???: |
se vede ca n-ai abuzat de launch la 1.8s 60 feet :) cred ca scoteai 11.0x daca aveai cutia intarita
le : x ∈ [5..9] |
Quote:
Timpi de reactie - hmm - sa zicem ca am avut pene pe spate :sad:- ceva intre 0.6 si 0.8 - dar acum sunt lamurit cum functioneaza semaforul si pe viitor sper la maxim 0.2 - 0.3 sau poate si mai bine. |
Quote:
|
Au fost mai multe motive :( ... oricum felicitari si sper sa mai fie ceva evenimente de asemenea anvergura !
|
Quote:
|
|
Quote:
vina imi apartine dar fiind prima mea participare :???: pe viitor va fi diferit GTR 11.28 - 911 TT 11.67 - in filmare timp de reactie la mine ~ 0.8 la el 0.2:rolleyes2 |
ti-am si zis cand ne-am intalnit sa nu te dai !
997turbo era stock tine minte si asta ! :) uite-l si pe domnule "dusman nr1" :D https://www.youtube.com/watch?v=nw6IPJ_qmv8 |
Quote:
sincer nu cred niciodata ca era stock - personal stiu cum mergea cel alb cand era stock - si eu eram stock atunci - iar cel rosu mergea chiar putin mai tare decat cel alb dar nu cu mult - deci cum dracului sa fie stock ca nu mai seamana cu ce stiam eu?!? ma rog ideea este ca gtr-ul mergea mai tare ca 911 si recupera bine dar cu gherla de la plecare! asta e cat despre "dusman" stiu ca nu are sens pana nu termin masina stage II - dupa mai vedem - pana atunci este inutil - dar asta stiam de la inceput - un 911 de ~ 1000 hp poate scoate putin sub 10 - eu si stage II sunt inca low 10.XX |
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning