![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
alea de le ai in pozele de la kaufland?alea cu buza?super smekere alea !
nu te`am mai sunat ca te incurcam degeaba..eu eram pe dreapta cum te duci spre mall,iar tu faceai stanga dupa pod cum te duci spre politie...si eu am fost sa iau un tel si apoi direct la ocazie si acasa ;)) ..nu am avt si eu timp sa analizez masina ca lumea ;)) |
Gogule,
FRUMOASA RAU DE TOT !!! Imi placee....tare tare :D De care jante spui tu? de alea bagate? Daca le vopsesti interioru cred ca dau foarte bine :shock: Acuma cred ca nu te superi pe mine "daca iti dau un sfat" ca sa zic asa :-P |
Le pun p'alea de suntin prima pagina, in 5 spite si capatu' facut in 2. Alea cu buza lata am decat 3 bucati.....a 4a e sparta.....sa vad daca o pot face ;)
|
daca e sparta las`o....nu prea am incredere in reparatii la jenti...lasale mai bine pe alea in 5 spite... sunt frumoase si alea.... !
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
scoate`i stema de pe capota BJP`ule:D sau pune`i autocolant negru sa fie ca la Hamman:)
|
Aaronnel^ intra pe mess daca mai esti :idea:
|
misto poza sincer...de efect :P
|
Si asta nu e tot......asteptam restul de la baieti......k doar sunt profesionisti ;)
|
abia astept sa vad cum ti`au pus ei masina in relief :P
|
5 Attachment(s)
By AXDesing......Thanks a lot boys ;)
|
Quote:
|
Ms mult
|
Sa pui si poza facuta de Kalu cu telefonu tau :-P :D
|
au iesit super pozele.....dar am si eu 2 intrebair,si sper sa nu te superi pe mine !
1)ai cumva pozitiile aprinse ?ca la ora asta nu prea imi dau seama :D 2)de ce nu ai incercat sa faeti poze si cu farurile aprinse sau proiectoare sau ceva de genu...sper sa nu te superi,dar te intreb doar...nu stiu nimic despre cum se fac poze artistice deci...:D |
DannyKid o sa pun si poza aia.
D o n n n'am nimic aprins in pozele astea, nici pozitii nici proiectoare......s'au facut poze si pe angel-eyes'uri si pe proiectoare dar ink nu sunt gata ;) |
bravo man...a iesit o masina belea...
multa sanatate si la mai multe!!! |
ok...daia am vazut eu ca nu e nimic aprins dar nu am fost sigur...astept sa le vad si pe alea..oricum au iesit de belea :D
|
1 Attachment(s)
App baieti.....am uitat de K&N ;)
+ k nu m'am putut abtine si iar am investit vreo 17mil la ceva in interior...shukar rau de tot :idea: E pus deja dar ink nu e finalizat proiectu....mai dureaza kteva zile :???: |
Ma bucur ca iti plac pozele. Sa intrii pe mess sa ti le dau si pe alea stock :)
|
..inseamna ca tr sa fie ceva frumos..eu unu ma astept la niste DVD`uri..acu sa vedem daca ghici :D
|
bjp`ule...mai ai loc acolo sa mai inghesui ceva?ca vad pe acolo instalatie de xenon,filtru de aer....mai are loc ceva?;))) inc e ai investit pt interior...?banuiesc eu ceva...dar astept sa imi zici tu :P bafta....
p.s. app,nu o sa iti fie greu sa ii dai masina lu .... ? |
4 Attachment(s)
Inca un rand de poze
|
mai dar pe unde este locul acesta,ca m`ar incanta sa imi fac si eu ceva poze pe aoclo..ca vad ca iese fain peisajul..:D
p.s. ti`ai pozat pisicutza,ca nu ii mai trebe poze cateva luni :P |
de ce nu scoti filtru din cutie?
|
Quote:
Trafy, filtru e la fel k cel original, kre intra la fel in cutie, numai k e K&N, si se cunoaste diferenta sa stii :idea: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
e vorba de drumu care duce spre cetatzuie:P
|
boss vi la craiova? :X
|
Da boss.......sper sa pot fi prezent la start :cry:, iar daca nu......o sa fiu printre aplaudaci. Tu vii ?
|
o sa fiu la "aplaudaci"...
|
Te duci direct Craiova, sau vi pe VL ? Mergeai cu noi....asta in kz k poti si esti singurel ;)
|
2 Attachment(s)
Inainte :arrow: Dupa :arrow:
|
Foarte tare fratioare masina si respect pt ambitie. Ti-am urmarit evolutia de la inceput dar nu am postat nimic in comparatie cu unii care fac asta doar ca sa jigneasca si daca ii intrebi ce au realizat ei se face liniste. Acum pot sa spun cu mandrie ca aseara am vazut si un DVD in ea si toata investitia a fost un succes.8) Bafta in continuare si ne vedem pe strazi.;)
https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=850 |
deci chiar a iesit super misto...m`ai imbolnavit de tot cu masina asta a ta...
p.s. mi`ai promis si mie un cd cu muzica dasta mistoo.......de vreo 3 luni :P bafta in continuare cu masina ! |
Quote:
|
Multumesc mult baieti pt aprecieri ;)
Donn am sa ti'l fac, kiar in seara asta ii dau burn si il tin la mine pt kn oi veni pe la Dragasani sa ti'l inmanez ;) |
Quote:
|
saru`mana ;))) astept sa ma suni !
|
3 Attachment(s)
+ :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning