Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Seat Leon 110cai TDI provoaca (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/63773-seat-leon-110cai-tdi-provoaca.html)

bluey 06-03-08 14:53

Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca

Pe kisseleff sau in parcare in p-ta vict?

Kiki 06-03-08 15:41

parcare victoriei

Alexc2vtr 06-03-08 19:33

Am sa fiu si eu prezent cu un Mb si un pasager.

maniacu_mnc 06-03-08 21:25

Quote:

Originally Posted by Alexc2vtr (Post 1405112)
Am sa fiu si eu prezent cu un Mb si un pasager.

Cu ce masina???

bluey 06-03-08 23:50

Fuseram , vazuram, ne daduram...
Canci Leonul minune....

Kiki 07-03-08 00:42

leonul minune intra la hibernat... faza tare venira "cap de creta" pacolo, baietii au taiat-o frumos de tot si usor...am ramas io.:)) cu masina parcata acolo, vine "organu "la mine(eram langa masina) si cere actele:)), io ii zic "domle sunt pieton pot sa iti dau numa buletinu", si il dau, cand deschid portofelu vede talon si permis, mi-l cere...nu il dau, mama sa faca spume si nimic mai mult...zic.." domnule politist :)) sunt pieton nu merg cu masina asa ca nu tre sa va dau nici un act cand o sa merg cu masina atunci imi cereti acte pt ea..." dupa aia imi zice el ca cica sunase lumea ca ne dadeam pacolo :| (probabil aia din bloc), ma mai intreaba cica cine erau prietenii aia zic nush domle nush nimic, doar ce am vazut ca au fost mai devreme aici un ansamblu de dansuri populare:)) si dansau atat, murea ca nu are ce sa imi faca..
- in 10 min apare si antena 3 :| ca ce e ce se intampla una alta... zic nu se intampla nimic... imi ia cap de creta datele dn buletin si o iau asa frumos pe jos sa plec:D ei dupa mine, intru in padure..sa fac un...------ si ma pandeau:)) pana la urma plecara plini de spume ca nu au facut nimic:)) a fost bestial daca n-am ras de m-am stricat

b01uxd 07-03-08 01:14

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1405979)
leonul minune intra la hibernat... faza tare venira "cap de creta" pacolo, baietii au taiat-o frumos de tot si usor...am ramas io.:)) cu masina parcata acolo, vine "organu "la mine(eram langa masina) si cere actele:)), io ii zic "domle sunt pieton pot sa iti dau numa buletinu", si il dau, cand deschid portofelu vede talon si permis, mi-l cere...nu il dau, mama sa faca spume si nimic mai mult...zic.." domnule politist :)) sunt pieton nu merg cu masina asa ca nu tre sa va dau nici un act cand o sa merg cu masina atunci imi cereti acte pt ea..." dupa aia imi zice el ca cica sunase lumea ca ne dadeam pacolo :| (probabil aia din bloc), ma mai intreaba cica cine erau prietenii aia zic nush domle nush nimic, doar ce am vazut ca au fost mai devreme aici un ansamblu de dansuri populare:)) si dansau atat, murea ca nu are ce sa imi faca..
- in 10 min apare si antena 3 :| ca ce e ce se intampla una alta... zic nu se intampla nimic... imi ia cap de creta datele dn buletin si o iau asa frumos pe jos sa plec:D ei dupa mine, intru in padure..sa fac un...------ si ma pandeau:)) pana la urma plecara plini de spume ca nu au facut nimic:)) a fost bestial daca n-am ras de m-am stricat

noi neam plimbat pacolo ceva si neam tirat ca noi nu eram pietoni:P

maniacu_mnc 07-03-08 01:53

Da-i in plm de agarici obositi, oricum nu aveau ce sa ne faca ca nu ne-a filmat nimeni. Asa ca multa mumu pt aia care au sunat in primul rand. Bine si noi am fost nesimtiti ne-am dat 1h si ceva :D

Alexc2vtr 07-03-08 03:41

Foarte frumos, felicitari si la mai multe :)

Kiki 07-03-08 06:06

da...eh io am si cautat sa ma racai cu ei m-a mancat in fund:D:D ca de obicei:)) se luaseda de rotile mele ca sunt prea late si sunt altele din talon, ca nu am semn de incepator, ca de ce am folie pe spate...baa da ma dute-n sangue (cum ar zice cineva) pana la urma se potoli, la urma tipu cu care eram io zice...mama ce masina misto aveti...V6 30 valve 180 cai stock 4x4...facem o liniutza:))) se uita politaiu lung:)) iar finalu fu bestial, pleaca ei si stateau acolo la trecere pe trecere unde dadeam startu la care io zic strig...:)) stati asa ca vin acum "hai cine da startu" ??:))

pHlow 07-03-08 11:02

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1406116)
cand deschid portofelu vede talon si permis, mi-l cere...nu il dau, mama sa faca spume si nimic mai mult...zic.."

se luaseda de rotile mele ca sunt prea late si sunt altele din talon, ca nu am semn de incepator, ca de ce am folie pe spate...

daca nu le-ai dat actele cum stiau ei ca esti incepator si ce roti ai in talon?

Kiki 07-03-08 11:16

au presupus, se luau ca ce putere am la motor...ca e modificata doar presupuneri, ca nu am semnu de incepator... cacaturi si i-am zis domle masina sta ii pot pune si senile...si atunci s-a potolit...
-sunt ei prosti dar chiar si asa si-aud at seama ca nu e pe Bmw 525 janta de 17 cu gume de 235 latime acum pe bune...oricum atata timp cat era parcata...o luau in mana..mama ce m-am distrat:))

Logan_drifter 07-03-08 14:08

Se baga cineva la o liniutza cu un logan 1.4 tunnat la 110 de cai ?

bluey 07-03-08 14:57

Cand vine vara sa tunne si sa fulgere :D

maniacu_mnc 07-03-08 15:15

Quote:

Originally Posted by Logan_drifter (Post 1406987)

Domnule Logan Drifter, te rog eu in numele celor care scriu aici. Nu mai scrie pe threadul asta sau ala cu DSN-ul. Un om care afirma asa ceva https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/60887-robert-txa-6-luni.html
nu are ce sa caute printre noi. Plus ca esti un pic suspect, mirosi a curcan ca sa zic asa.
Numai de bine sa te fereasca dumnezeu de ce a patit omul ala si alti ca el care au avut cursele in sange.

ANM 08-03-08 02:34

Quote:

pe loganu tau scrie POLITIA si e alb? am vzt unu lovit la constatari la asiban..sa nu fie al tau:))

b01uxd 08-03-08 10:53

Quote:

ai 8 posturi ai 41 de ani ai logan:))))))))))) 1.4 tunat:))))))))))) din ce ai scos u 110 cai? motoru ala are 75 de fabrica iai pus nos?:)))))))))) ce culoare e loganu???? la varsta asta nar trebui sa-l dai p nepot in leagan:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )

Kiki 08-03-08 14:21

man...o sa aduc sapt viitoare un prieten cu un peugeot V6 crima masina..rupe tot, fost pilot de curse... si are 54 de ani deci daca ai in sange asta nu conteaza varsta pe bune dar, oricum asta suna cam suspect...

rockerash 09-03-08 08:52

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 1408585)
pe loganu tau scrie POLITIA si e alb? am vzt unu lovit la constatari la asiban..sa nu fie al tau:))

Genial! haide, frate fi barbat si riposteaza, intr-un fel sau altul. Tacerea asta nu ne va face decat sa te credem conform spuselor de mai sus.
si pentru a parafraza niste baietzi bestiali iti dau un indemn: " Da cu Dacia-n perete/ C-o sa-ti cada un Renault din ea" hahahahahaha

Khalis 10-03-08 05:19

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1409431)
man...o sa aduc sapt viitoare un prieten cu un peugeot V6 crima masina..rupe tot, fost pilot de curse... si are 54 de ani deci daca ai in sange asta nu conteaza varsta pe bune dar, oricum asta suna cam suspect...

ooohhhh... can't wait..... :D numa' ca de data asta eu zic sa oprim tot daca sunt shi persoane necunoscute p-acolo..... data trecut n-au venit "vrabiutzele" din intamplare..... totushi.....

maniacu_mnc 10-03-08 09:14

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1413080)
ooohhhh... can't wait..... :D numa' ca de data asta eu zic sa oprim tot daca sunt shi persoane necunoscute p-acolo..... data trecut n-au venit "vrabiutzele" din intamplare..... totushi.....

Oricum si noi am fost destul de insistenti 8) totusi ne-am dat o ora si ceva era clar ca o sa apara si "vrabiutzele". Din experienta am invatat ca ce-i prea mult strica ;). Data viitoare eu zic ca dupa ceva timp tre sa schimbam locul sa nu stam mereu in accelasi loc.

P.S. Am vazut ca ai apucat sa te dai cu un peugeot 207, care a fost rezultatul???

Kiki 10-03-08 11:05

a batut khalis de 2 ori

t@uru 10-03-08 11:43

Pejoul avea jantele pe 17.
Cand a avut lantele pe 16 si fara toate prostiile in el, ea a pierdut la o masina juma. :lol:
Sa va spuna si ea ;)

kidu2006 10-03-08 15:54

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1413718)
Pejoul avea jantele pe 17.
Cand a avut lantele pe 16 si fara toate prostiile in el, ea a pierdut la o masina juma. :lol:
Sa va spuna si ea ;)

Ceva detalii despre "pejos"?Inseamna k daca Khalis a castigat,yo cate masini am in fatza?:rolleyes2

b01uxd 10-03-08 16:21

deci joia asta ceva?:D

Khalis 10-03-08 16:21

kidulee.... te-ai dat shi u cu pejou'..... atunci cand am fost pe kiseleff.... de eram la start eu, tu, pejoul shi inca un megane hatchback gri..... atunci cand ne-a dat-o meganu ala la totzi grav de tot..... remember?.....
taure..... ma supar... ce naiba.... nu potzi sa ma lashi sa ma bucur shi eu in linishte.... :-P.... pana mea.... tzi-am promis shi ma tzin de cuvant... o sa te fac cu tot cu jantele tale pe 16.... vezi tu pe dreq... :twisted:
p.s. shi n-a fost o mashina jumate..... :chainsaw::poke:

t@uru 10-03-08 17:54

O masina si o rigla:)) pai te-ai bucurat cateva zile:) o sa stabilim noi o data in care doar noi 2 ne dam, filmat, de 3 ori...si gata am terminat cu cine face pe cine intre noi 2 :))

bluey 10-03-08 18:18

Poate te are Khalis pe film :D

t@uru 10-03-08 18:19

ma are pe film, ca eu nu o am pe film cand am facut-o. dar rectificam cand o sa stabilim sa incheiem aceasta disputa :D o sa o am si eu pe film

bluey 10-03-08 18:36

Vise tata vise :P

kidu2006 10-03-08 22:56

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1414484)
O masina si o rigla:)) pai te-ai bucurat cateva zile:) o sa stabilim noi o data in care doar noi 2 ne dam, filmat, de 3 ori...si gata am terminat cu cine face pe cine intre noi 2 :))

LOL,cum zicea si BLUEY,vise tata vise:lol:,nu stiam ca cu tine m-am dat:rolleyes2.si pentru KHALIS,meganu ala poate v-a dat-o voua grav,mie nu prea:rolleyes2,am cam stat pe langa el,cu tot cu 140cp ai lui:rolleyes2
P.S.: LEONUL MINUNE ISI VA FACE APARITIA JOI???CA SA STIU SA-I ADUC SI EU CIREASA DE PE TORT,SAU SA-I RUPA "FERMECELE":lol::lol:

bluey 10-03-08 23:07

:))
Toti ameninta masina aia si eu nu am vazut joia trecuta decat 1 masina care se putea pune cu un Leon de 110cp cu soft, si aceea era rs-ul alb.Nu am zis ca il si bate am zis doar ca se putea pune cu el :)

maniacu_mnc 11-03-08 00:00

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1415432)
LOL,cum zicea si BLUEY,vise tata vise:lol:,nu stiam ca cu tine m-am dat:rolleyes2.si pentru KHALIS,meganu ala poate v-a dat-o voua grav,mie nu prea:rolleyes2,am cam stat pe langa el,cu tot cu 140cp ai lui:rolleyes2
P.S.: LEONUL MINUNE ISI VA FACE APARITIA JOI???CA SA STIU SA-I ADUC SI EU CIREASA DE PE TORT,SAU SA-I RUPA "FERMECELE":lol::lol:

Ma vedem. Da....Oricum daca leonul nu mananca "cireasa de pe tort" ;) octavia tot ii "SPARGE CREIERII". :-P

rockerash 11-03-08 07:27

Ce de testosteron p'aici........ "Ce mai freamat/ Ce mai vuiet" hahahahaha o soapta se aude in vant:" Vine Leonul, vine Leonu......" ba vine si Octavia.."...... :D

bluey 11-03-08 07:30

Eu nu mai vin cu voi, din pacate sau din fericire :)
Prea multa lume pentru 5-6 masini care fac treaba :) din care pe OPC si pe Cupra nu le stia nimeni .Prea multa lume atrage atentia intotdeauna.

Leonul si Octavia o sa le convoc la intalnire in cadru restrans.

Khalis 11-03-08 08:21

bluey.... OPC-u' era cu mine.... so don't worry... :-P .... shi daca vrei sa te dai cu el... sa-mi zici... ;)

bogdan_wrc 11-03-08 08:23

OPC? ce OPC? khalis...ce ascunzi tu vecino?!

rockerash 11-03-08 11:49

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1415900)
bluey.... OPC-u' era cu mine.... so don't worry... :-P .... shi daca vrei sa te dai cu el... sa-mi zici... ;)

io cred ca vrea sigur sa se dea... are sanse mari! :D.......mi s-a parut mie sau s-au dat OPC-ul si Cupra? si daca da, cum a fost?

t@uru 11-03-08 12:33

Kidule, cand o sa rezolvam problema, eu si khalis, te invit si pe tine, ca sa rezolvam si noi 2 aceasta disputa. 2 din 3, tras pe banda, uscat pe jos, cat de cat cald afara.
Cu meganul de 140 de cai stai linistit ca eram si eu langa el inainte.
Ce zici?

bluey 11-03-08 13:06

225cp/1200kg vs ~140cp/1450kg
Cred si eu ca am sanse...:))

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning