![]() |
Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca
Pe kisseleff sau in parcare in p-ta vict?
|
parcare victoriei
|
Am sa fiu si eu prezent cu un Mb si un pasager.
|
Quote:
|
Fuseram , vazuram, ne daduram...
Canci Leonul minune.... |
leonul minune intra la hibernat... faza tare venira "cap de creta" pacolo, baietii au taiat-o frumos de tot si usor...am ramas io.:)) cu masina parcata acolo, vine "organu "la mine(eram langa masina) si cere actele:)), io ii zic "domle sunt pieton pot sa iti dau numa buletinu", si il dau, cand deschid portofelu vede talon si permis, mi-l cere...nu il dau, mama sa faca spume si nimic mai mult...zic.." domnule politist :)) sunt pieton nu merg cu masina asa ca nu tre sa va dau nici un act cand o sa merg cu masina atunci imi cereti acte pt ea..." dupa aia imi zice el ca cica sunase lumea ca ne dadeam pacolo :| (probabil aia din bloc), ma mai intreaba cica cine erau prietenii aia zic nush domle nush nimic, doar ce am vazut ca au fost mai devreme aici un ansamblu de dansuri populare:)) si dansau atat, murea ca nu are ce sa imi faca..
- in 10 min apare si antena 3 :| ca ce e ce se intampla una alta... zic nu se intampla nimic... imi ia cap de creta datele dn buletin si o iau asa frumos pe jos sa plec:D ei dupa mine, intru in padure..sa fac un...------ si ma pandeau:)) pana la urma plecara plini de spume ca nu au facut nimic:)) a fost bestial daca n-am ras de m-am stricat |
Quote:
|
Da-i in plm de agarici obositi, oricum nu aveau ce sa ne faca ca nu ne-a filmat nimeni. Asa ca multa mumu pt aia care au sunat in primul rand. Bine si noi am fost nesimtiti ne-am dat 1h si ceva :D
|
Foarte frumos, felicitari si la mai multe :)
|
da...eh io am si cautat sa ma racai cu ei m-a mancat in fund:D:D ca de obicei:)) se luaseda de rotile mele ca sunt prea late si sunt altele din talon, ca nu am semn de incepator, ca de ce am folie pe spate...baa da ma dute-n sangue (cum ar zice cineva) pana la urma se potoli, la urma tipu cu care eram io zice...mama ce masina misto aveti...V6 30 valve 180 cai stock 4x4...facem o liniutza:))) se uita politaiu lung:)) iar finalu fu bestial, pleaca ei si stateau acolo la trecere pe trecere unde dadeam startu la care io zic strig...:)) stati asa ca vin acum "hai cine da startu" ??:))
|
Quote:
|
au presupus, se luau ca ce putere am la motor...ca e modificata doar presupuneri, ca nu am semnu de incepator... cacaturi si i-am zis domle masina sta ii pot pune si senile...si atunci s-a potolit...
-sunt ei prosti dar chiar si asa si-aud at seama ca nu e pe Bmw 525 janta de 17 cu gume de 235 latime acum pe bune...oricum atata timp cat era parcata...o luau in mana..mama ce m-am distrat:)) |
Se baga cineva la o liniutza cu un logan 1.4 tunnat la 110 de cai ?
|
Cand vine vara sa tunne si sa fulgere :D
|
Quote:
nu are ce sa caute printre noi. Plus ca esti un pic suspect, mirosi a curcan ca sa zic asa. Numai de bine sa te fereasca dumnezeu de ce a patit omul ala si alti ca el care au avut cursele in sange. |
Quote:
|
Quote:
|
man...o sa aduc sapt viitoare un prieten cu un peugeot V6 crima masina..rupe tot, fost pilot de curse... si are 54 de ani deci daca ai in sange asta nu conteaza varsta pe bune dar, oricum asta suna cam suspect...
|
Quote:
si pentru a parafraza niste baietzi bestiali iti dau un indemn: " Da cu Dacia-n perete/ C-o sa-ti cada un Renault din ea" hahahahahaha |
Quote:
|
Quote:
P.S. Am vazut ca ai apucat sa te dai cu un peugeot 207, care a fost rezultatul??? |
a batut khalis de 2 ori
|
Pejoul avea jantele pe 17.
Cand a avut lantele pe 16 si fara toate prostiile in el, ea a pierdut la o masina juma. :lol: Sa va spuna si ea ;) |
Quote:
|
deci joia asta ceva?:D
|
kidulee.... te-ai dat shi u cu pejou'..... atunci cand am fost pe kiseleff.... de eram la start eu, tu, pejoul shi inca un megane hatchback gri..... atunci cand ne-a dat-o meganu ala la totzi grav de tot..... remember?.....
taure..... ma supar... ce naiba.... nu potzi sa ma lashi sa ma bucur shi eu in linishte.... :-P.... pana mea.... tzi-am promis shi ma tzin de cuvant... o sa te fac cu tot cu jantele tale pe 16.... vezi tu pe dreq... :twisted: p.s. shi n-a fost o mashina jumate..... :chainsaw::poke: |
O masina si o rigla:)) pai te-ai bucurat cateva zile:) o sa stabilim noi o data in care doar noi 2 ne dam, filmat, de 3 ori...si gata am terminat cu cine face pe cine intre noi 2 :))
|
Poate te are Khalis pe film :D
|
ma are pe film, ca eu nu o am pe film cand am facut-o. dar rectificam cand o sa stabilim sa incheiem aceasta disputa :D o sa o am si eu pe film
|
Vise tata vise :P
|
Quote:
P.S.: LEONUL MINUNE ISI VA FACE APARITIA JOI???CA SA STIU SA-I ADUC SI EU CIREASA DE PE TORT,SAU SA-I RUPA "FERMECELE":lol::lol: |
:))
Toti ameninta masina aia si eu nu am vazut joia trecuta decat 1 masina care se putea pune cu un Leon de 110cp cu soft, si aceea era rs-ul alb.Nu am zis ca il si bate am zis doar ca se putea pune cu el :) |
Quote:
|
Ce de testosteron p'aici........ "Ce mai freamat/ Ce mai vuiet" hahahahaha o soapta se aude in vant:" Vine Leonul, vine Leonu......" ba vine si Octavia.."...... :D
|
Eu nu mai vin cu voi, din pacate sau din fericire :)
Prea multa lume pentru 5-6 masini care fac treaba :) din care pe OPC si pe Cupra nu le stia nimeni .Prea multa lume atrage atentia intotdeauna. Leonul si Octavia o sa le convoc la intalnire in cadru restrans. |
bluey.... OPC-u' era cu mine.... so don't worry... :-P .... shi daca vrei sa te dai cu el... sa-mi zici... ;)
|
OPC? ce OPC? khalis...ce ascunzi tu vecino?!
|
Quote:
|
Kidule, cand o sa rezolvam problema, eu si khalis, te invit si pe tine, ca sa rezolvam si noi 2 aceasta disputa. 2 din 3, tras pe banda, uscat pe jos, cat de cat cald afara.
Cu meganul de 140 de cai stai linistit ca eram si eu langa el inainte. Ce zici? |
225cp/1200kg vs ~140cp/1450kg
Cred si eu ca am sanse...:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning