Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Kitsch Tuning din Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/5571-kitsch-tuning-iasi.html)

drobet@ 10-11-09 18:35

Re: Kitsch Tuning din Iasi

numai prin moldova se poate zari asa frumuseti am sai trimit niste poze lui xx-zibit :-Psa invete oleak din modificarile facute de noi

celino 13-11-09 13:51

Doamne , ce e cu Dacia aia de BT ? :(

80pez 24-11-09 11:17

2 Attachment(s)
evo!! :lol::lol:

Bogdan.IS 24-11-09 13:09

eleronul triplu cat masina + nr STF = love :)))

drobet@ 24-11-09 13:36

vreau si eu id ul propietarei ca am vazut-o prin trafik ca ii cam place sa ii dea in goarna 8)

CRyS` 24-11-09 14:53

STF= Stefan, Stefania ! Porci sunteti!

Bogdan.IS 24-11-09 15:41

ai uitat sa scrii si Stefana :p .

DarkNight_Racer 24-11-09 16:25

Sau STEFANESCU

MnezO 25-11-09 11:40

Nu fiti rai masina a fot testata in tunelul aerodinamic ! de aceea are acel eleron ! cand accelereaza te de pe spate la propriu ( din cauza eleronului prea greu ) :twisted::twisted:

Sleepy_85 25-11-09 12:05

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2832823)
STF= Stefan, Stefania ! Porci sunteti!

si BT de la.....maciuca in trafic :writers_b
de obicei cand vad o masina cu nr care incepe cu BT tre sa ma feresc de ea, ca 90% din cazuri astia habar n-au ce fac pe strada...merg ca pisatu' boului

DarkNight_Racer 25-11-09 16:53

:D Eu credeam ca aia care incep cu B tre sa te feresti de ei!!!

ESPinoza 25-11-09 16:55

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 2835428)
si BT de la.....maciuca in trafic :writers_b
de obicei cand vad o masina cu nr care incepe cu BT tre sa ma feresc de ea, ca 90% din cazuri astia habar n-au ce fac pe strada...merg ca pisatu' boului

si cum ai facut tu sondaju asta?

skimpy 25-11-09 17:07

ca sa nu dezvoltam un flame, crede-ma ca sunt si cu nr de IS care merg ca-n beci.
daca vrei sa facem un debate vis a vis de aceasta tema, deschide un topic nou.
nu generaliza ( nu de alta, dar si eu am nr de BT si consider ca invart la covrig destul de bine)

CRyS` 25-11-09 20:40

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 2836188)
si cum ai facut tu sondaju asta?

Sleepy gresesti! Nu tot timpul e asa ! Si cum zicea Skympy sunt si cu nr de IS si alte nr de Moldova mai prapaditi!

Ia si incearca sa iti ceri scuze fata de Espinoza :D

MnezO 25-11-09 21:49

Alioo vezi ca si eu am numere de BT ! dar eu chiar fac haos ! :twisted::twisted:

Sleepy_85 25-11-09 23:10

Lasati bre ca stiu ca Espinoza e cu BT:lol:...vb aia am si eu prieteni care au nr de BT da oamenii stiu sa mearga, tot respectu pentru ei ca au vechime...de aia am si zis 90%!!!
Sondaju as putea zice ca l-am facut pe pielea mea.
Ultimul eveniment rutier a fost cu un specimen BT care s-a gandit brusc sa opreasca in mijlocul intersectiei fix in fata mea...de ce???...numai el stie.
Chiar acu 30 de min un BT mi-a taiat calea pe trecerea de pietoni....si era rosu pt el...
Daunazi aceeasi poveste un BT din fata mea a trecut prin intersectie pe rosu...dupa vreo 5 sec...si facea slalom printre masini...
Astea s-au intamplat in termen de cateva zile...acuma nu stiu ori avem multi BT prin oras ori numai eu dau peste ei:???:...
Intrebarea mea este...in Botosani, ca acolo nu am fost pana acu, sunt semafoare sau intersectii???...si acolo rosu oare inseamna STOP sau doar cedeaza trecerea, ca Doamne ajuta pe pietonii din Botosani care joaca ruleta ruseasca de fiecare data cand traverseaza strada...

Recunosc ca mai avem si noi destule specimene prin iasi...:rolleyes2

celino 26-11-09 00:50

ce ELERON frate ...e pus cu prost gust sa mor de nu... Unii chiar nu gandesc...
*abis , are ELERON , are TUNING :)) :))

skimpy 26-11-09 09:19

chiar te-am rugat sa faci un topic nou si sa nu strici topicul asta...

vlad87 29-11-09 10:06

mai degraba

drobet@ 29-11-09 11:29

credema ca daca ma prindeai pe mine cu astra de bt pe copou sau prin oras te fceam flenduri daca greseai:D

vinyl 15-04-11 23:22

2 Attachment(s)
E un MERCEDES....

IS19CIP 16-04-11 08:54

Casa la baiatu lu BERCEA pe nume MERCEDES . Alaturi isi face si celalant baiat pe nume TELEVIZOR. :lol::lol::lol::lol:

DarkNight_Racer 18-04-11 09:46

Multa prostie e pe lumea asta!....ne fac astia tara de rusine

JusT_SaY_BoBo 18-04-11 13:28

QUOTE=vinyl;4259492]E un MERCEDES....[/QUOTE]

omg:shock::shock: unde e asta?:|

vinyl 18-04-11 16:31

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4265580)
QUOTE=vinyl;4259492]E un MERCEDES....

omg:shock::shock: unde e asta?:|[/QUOTE]

Pe aici ,prin zona mea:)))

mituc 18-04-11 20:15

Quote:

Originally Posted by 80pez (Post 2832293)
evo!! :lol::lol:

Mie mai chicios mi se pare clio-ul de linga.

DEVIL's Style 25-04-11 23:46

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4259492)
E un MERCEDES....

"sa moara dusmanii mei , ca am casa cu sigla mercedes si sunt mai tzaran ca ei" =)))))

CRyS` 16-09-11 15:27

2 Attachment(s)
Va spune ceva?

grg_92 16-09-11 15:43

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4589101)
Va spune ceva?

"ca-i superba" ! =)) vai ma ia cu ameteli !

CRyS` 16-09-11 16:17

Masina a fost "tunata" in 2004. De atunci dateaza pozele. Nu stiu daca mai este de gasit in Iasi! Dar am gasit pozele pe un hard mai vechi 8)

bau4rock 16-09-11 17:29

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4589101)
Va spune ceva?

are cineva poze cu interiorul?nu judecati omu, a muncit mult la masina asta plus ca pe atunci era printre putinele masini modificate, iar ceea ce tine de motor va afuma cam pe majoritatea de pe aici, masina a ajuns la fier vechi din cate stiu eu

GAby645 16-09-11 20:14

ultima data pe la tg frumos am vazut-o prin 2006-2007

bau4rock 16-09-11 23:22

tipul e din targu frumos

MihaiCsl 17-09-11 08:54

Quote:

Originally Posted by bau4rock (Post 4589324)
are cineva poze cu interiorul?nu judecati omu, a muncit mult la masina asta plus ca pe atunci era printre putinele masini modificate, iar ceea ce tine de motor va afuma cam pe majoritatea de pe aici, masina a ajuns la fier vechi din cate stiu eu

Daca tu intelegi tuning prin linia la bara din fata facuta de unul ce-i tremura mana la momentul respectiv, problema ta.
Singurul lucru care mi se pare rezonabil la masina respectiva sunt jantele, care par a fi de OPC dar tind mai mult spre niste replici :)

CRyS` 17-09-11 13:08

Din ce stiu si tin minte,masinuta avea un motor pe benzina,destul de mare si putin facut turbo!

bau4rock 17-09-11 17:00

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4590125)
Daca tu intelegi tuning prin linia la bara din fata facuta de unul ce-i tremura mana la momentul respectiv, problema ta.
Singurul lucru care mi se pare rezonabil la masina respectiva sunt jantele, care par a fi de OPC dar tind mai mult spre niste replici :)

crede-ma ca masina ta valoreaza cam cat motorul lui, si nu stiu ce cate ori ai vazut tu masina asta de aproape intradevar asta cred ca a fost varianta cea mai nereusita a lui insa era la a3 a transformare,dar eu nu asta urmaresc discutii contradictorii ci doar poze bafta o zi buna

MihaiCsl 18-09-11 19:37

Quote:

Originally Posted by bau4rock (Post 4590849)
crede-ma ca masina ta valoreaza cam cat motorul lui, si nu stiu ce cate ori ai vazut tu masina asta de aproape intradevar asta cred ca a fost varianta cea mai nereusita a lui insa era la a3 a transformare,dar eu nu asta urmaresc discutii contradictorii ci doar poze bafta o zi buna

M-ai facut sa rad copios, multumesc.

DEVIL's Style 18-09-11 19:40

Quote:

Originally Posted by bau4rock (Post 4590849)

Eram la facultate in iasi pe atunci [ aveam habar de motoare modificate si etc ], aceeasi fraza am auzit o de la amicul meu , masina era in fata la mall , am asteptat proprietarul si l am intrebat daca e binevoitor sa ne arate ce e sub capota si a dat-o in toate partile. Motor puternic si bla bla? uite te la evacuarea aia amarata , am auzit si motorul , a sunat in toate felurile , numai puternic sau turbo nu suna, . unii ziceau ca lasa in urma 3 sferturi din masinile din iasi , dar niciodata nu sa ridicat capota aia si sa se confirme ca asa e. Fara suparare , daca tu ai crezut asa ceva , inseamna ca eu sunt mos craciun.

MihaiCsl 18-09-11 19:53

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4592610)
Eram la facultate in iasi pe atunci [ aveam habar de motoare modificate si etc ], aceeasi fraza am auzit o de la amicul meu , masina era in fata la mall , am asteptat proprietarul si l am intrebat daca e binevoitor sa ne arate ce e sub capota si a dat-o in toate partile. Motor puternic si bla bla? uite te la evacuarea aia amarata , am auzit si motorul , a sunat in toate felurile , numai puternic sau turbo nu suna, . unii ziceau ca lasa in urma 3 sferturi din masinile din iasi , dar niciodata nu sa ridicat capota aia si sa se confirme ca asa e. Fara suparare , daca tu ai crezut asa ceva , inseamna ca eu sunt mos craciun.

Daca tot esti Mos Craciun, adu-mi si mie o masina care sa valoreze mai mult ca masina tipului, te rog.

DEVIL's Style 18-09-11 20:52

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4592626)
Daca tot esti Mos Craciun, adu-mi si mie o masina care sa valoreze mai mult ca masina tipului, te rog.

Uite te sa vezi ce tabla are pe ea masina , ma faci sa rad? ai vreo dovada la cele sustinute? poate sa vina macar unul singur si sa spuna , da frate , masina aia are o bestie sub capota? a vazut o careva distrugand masini cu motoare in 6 cilindri puternice si etc?

La toti va place sa dati din gura fara sa aduceti macar nici cea mai mica dovada. pana atunci imi mentin opinia , o masina esuata din punct de vedere al tuning ului , estetic cat si tehnic. un cazan mai pe romaneste. Cand am vazut tabla aia pusa in spate , am zis ca a furat o de pe vreo undeva.

Vezi ca printre topicurile mele , este si un e46 , crede ma ca nici cat un e36 in stare bunicia nu valoreaza masina aia.

LE : csl , acum am realizat ca erai putin ironic , la faza aia :))) , e faza ca oricum nimeni nu cred ca masina aia poate afuma masini sportive sau cu pretentii in tuning ul tehnic. Numai dupa exterior cum a fost lucrata mi am dat seama ce oroare de masina e. si am vazut o si analizat o indeaproape.

All times are GMT +2. The time now is 19:23.

- Copyright 2026 4Tuning