![]() |
Re: Ag-88-pva
Quote:
nu stiu prin AG!vazusem odata prin VITAN ,era un nene cu un brat de pleoape pt toate daciile! |
mi-e lene sa ma duc la bucuresti sa bag 80 RON benzina sa imi iau pleoape de 50 RON ;)
si in bucuresti ajung tocmai pe 19 septembrie, la concert la Snoop Dogg mi s´a parut cam multa benzina din Pitesti pana in Bucuresti si am taiat un "0"... By Ja_Rule |
azi am montat inchiderea+alarma!din pacate am reusit sa montez motorasele doar pe partea DR fiindca mi-a dat multe bataie de cap incuietoarea la sofer!precizez ca am avut de 1300 si a trebuit schimbata cu modelul nou!prin urmare am renuntat si la cheie ca nu vreau sa gauresc usa aiurea!;)
am fixat tot ce era de fixat ,am facut si portbagaju sa se deeschida si din telecomanda nu numai din buton.terminam astazi dar de la pranz pana acum pe seara nu mai merge sa descui decat sa incui si am pierdut juma de zii sa ii dau de cap! prin ce draci si calduri numai eu stiu cum am trecut de nervi ca am crezut ca am ars alarma.dar pana la urma s-a dovedit un fir de *** care nu mai facea contact!:D asta e ,partea dr pt maine!:D vor urma si pozele ,dar sa-mi soseasca cabluu de date de la mare!:P |
alex cumpara un solenoid de portbagaj, model mai micut si pune-l tija de la nuca si tragi fire in portbagaj in caz ca ramai fara baterie, iti spun din propria experienta :)
|
daca raman fara baterie nici portbagaju nu-l mai pot deschide ce e electric si ala.daca studiezi mai atent pozele ai sa vezi ca e astupat butonu portbagajului!;)
singura solutie e ca la incendiu:LA NEVOIE SPARGETI GEAMU!:D cred ca o sa trag fire direct din motorase undeva sa stiu io de ele! a si era sa uit:MULTUMIRI BAIETILOR DE PE daciaclub.ro;far acel forum nu cred ca reuseam sa fac montaju!MULTUMESC!;) |
gata si cu partea dreapta!:D
am pus yale noi de 1310,bolturi la usile de pe fata noi,dupa care le-am sudat de usi ca aveau joc si acum usile se inchid mai ceva ca atunci cand au fost noi!:P dupa 0 zii jumatate de munca sunt foarte multumit de ceea ce a iesit.de mult imi doream ic+alarma!;) |
Quote:
cat despre costuri, cat te-a ajuns per total? |
yalele si bolturile le-am avut,iar pe IC+alarma am dat 100RON!
daca ai usi de 1300 e mai greu de montat ca trebuie sa schimbi yalele(care si acestea trebuiesc un pic modificate)!cand o sa pun pozele o sa explic mai multe unde am gaurit si polizat pt a ma prinde cu sarma pt motorase! pe spate e simplu,doar ca trebuie date jos arcurile alea care tin de cioc dat in fata! |
si pozele cand ?
|
Quote:
|
partea cu portbagaju e prezentata in paginile anterioare!
|
7 Attachment(s)
si iata si pozele!nu sunt prea multe ca nu am stat de facut poze,am avut de munca!;)
|
a iesit frumos. bravo . poate pe viitor scoti si manerele de la usi , cum avea TAU-ul .... pe culoarea asta chiar ar da frumos
|
eu sunt de parere ca o sa ii strice tot aspectul manerele scoase, deja a devenit o chestie mai la toate daciile tiunarite, lasale asa alex :)
|
oricum a zis ca pva-ul nu va avea niciodata manerele scoase :D
|
da foarte bine cu manerele nichelate.
|
deci am dreptate, oricum se indreapta usor spre simplu si frumos, o baba oldschool :)
|
ti-ai luat si sandero rosu ? te-ai plictisit de baba ?
|
6 Attachment(s)
in primul rand nu mi-am luat Sandero rosu,este masina lui unchimio si in al dolilea rand cum au spus si prietenii mei nu ii scot manerele fiindca i-ar strica aspectul!;)
zilele astea nu am stat degeaba si am mai trebaluit pe la masinuta:dupa ce am terminat cu alarma am scos detenta si am pus teava in locul ei(acum parca e mai sprintena un pic si soundul este cu totul altul,regret ca nu am facut asta mai de mult,o sa pun si un filmulet) astazi mi-am montat si ceasul, pt presiunea de ulei ca am facut rost de sonda noua ca nu aveam. |
daca i'ai pune un eleron d'ala d cauciuc la portbagaj ar arata misto;)
|
nu-i pun eleron de cauciuc!nu se potriveste cu ormanetul nichelat.as face o corcitura intre TLX si 1300....
|
a mea are eleron de cauciuc si este tot din '83 http://farm4.static.***********/3143/...322312.jpg?v=0 frumoasa masina apreciez modificarile facute pana acum. bafta in continuare !
|
da,dar tu nu il ai pe ala nichelat!ambele ar da ca dreaq!;) oricum ms de apreciere!
|
@bolidu : credeam ca te-ai plcitisit de ea si ti-ai luat si alta masina ... ca am trecut duminica prin arges si le-am vazut la poarta ... arata foarte bine PVA-ul , si se vede ca e intretinuta ... am vrut sa opresc sa te salut sis a o admir mai de aproape dar eram si cu maicamea si cu nevasta in masina .... asa ca ramane pe data viitoare ...
|
Deci daciuta asta arata intr-un mare fel:shock: am trecut Duminica prin Arges si nu am putus sa nu opresc 5-10 minute sa o admir, langa ia era si un Sandero rosu da degeaba...daca era sa fur una dintre ele alegeam Daciuta :twisted:
De fiecare daca cand o sa trec pe la Alex o sa opresc sa o mai vad o data LIVE! Mult respect pentru munca depusa arata intr-un mare fel , cu asa masina sa tot faci multi kilometrii si sa te mandresti:peace: |
10 Attachment(s)
multumesc MCA!!! stii ca si tu ai contribuit putin cu VT-urile alea!ms frumos!
uite si un mic filmulet facut cu telefonul sa-ti faci o idee de noul sound al esapamentului!nu prea imi place cum se aude pe filmare!:((..........in realitate este mult mai bestial!:D....o sa mai fac si cu alt telefon poate se va auzi mai bine!;) si cateva poze de cand am montat sonda si ceasul de presiune la ulei si de cand am scos detenta!:D....a si era sa uit:pedalele albastre!:) |
Si eu am de gand sa ii vopsesc asa pedalele!Chiar zilele astea ma uitam la ele si mi-a venit ideea plus ca am si din alea sport!Tu ai finala sport sau e capatul sudat de toba normala??Intreb ca vreau si eu sa scot detenta dar daca nu sa aude bine fara finala sport o las asa pana o sa imi pun una!In rest e ok masinuta si super ingrijita!!Bafta!!;)
|
finala e fara site si sudat un muffer.:D....ieri i-am facut si un suport ca nu avea.e mai tare decat a facut uzina vreodata!:P
|
E frumoasa ,Chiar imi place:-)
|
Quote:
|
Bravos cred ca si eu o sa ii scot detenta!!Desi nu o sa mai merg cu ea prea mult ,o sa continui treaba ca e destul de buna!!Bafta
|
mp3`ul ala e bun de ceva.,,,,k mi`am luat si eu acum 2 ore...da inca nu nu l`am montat...ce dif ai pt el?
|
sunt foarte multumit de cd-player!nu am avut nici o problema cu el pana acum.singurul lucru care nu mi-a convenit la el e ca nu avea RCA-uri ca sa leg statia,dar pana la urma am legat-o pe iesirile de boxe!:D
P.S.:aseara m-au oprit caschetarii ca m-au vazut cu proiectoarele aprinse si au auzit si toba.ma asteptau in strada!m-au luat de proiectoare ca de ce merg cu ele aprinse in localitate si ca masina mea oricum nu prevede asa ceva din fabrica si au zis sa le dau jos...........sa astepte ei mult si bine!:D Si s-au luat si de toba,m-a intrebat ca ce are e sparta???.........................:)))))) |
Daca eu vreau sa imi pun proiectoare sa vad mai bine ce ii deranjeaza pe ei ? Cand te au intrebat de toba de ce e sparta ce le ai zis ?
|
le-am zis ca e sparta si atat.....mi-au dat actele si mi-au zis sa o las mai moale cu proiectoarele !!!
|
in legislatie scrie clar :Art. 13 Se interzice montarea la autovehicul, tractor folosit in exploatari agricole si forestiere si vehicul pentru efectuarea de servicii sau lucrari, tramvai ori remorca a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii de avertizare decat cele omologate.
Iar cu toba ai avut noroc ca nu ai ramas fara talon :P.... ai grija data viitoare :) |
stiu ca am avut noroc!:D....nu erau pusi acolo sa zgarme masinile care trec pe strada ci pt un control ca m-au pus sa deschid portbagajul.evadase vreunu sau nu stiu ce se intamplase.asta a fost norocul meu...............
|
6 Attachment(s)
Cand unii dorm linistiti altii schimba tamburii pe spate!:D..........acum imi tine si mie cu adevarat frana de mana!!!:D
|
Quote:
Are linie PVA-ul,imi place mult cum arata masina ta,felicitari:-) Vad ceva interesant la ceasurile de bord,poate faci o poza mai in detaliu;):-) |
Quote:
am cam avut ceva belele dupa ce am inlocuit tamburii ca nu mai aveam pedala,enspemii de reglaje la repartitor si pedala tot nu avea decat cand repartitorul era inchis.cand deschidea scapa pedala la fund,pana m-a sfatuit un batran care stie multe despre dacii sa ii mai scot tija de la pedala mai in afara ca aveam jocul prea mare!:D.........se pare ca a avut dreptate!;)....acum am frane dar spatele parca tot nu tine cum as vrea.mai las sabotii sa se aseze si ii mai fac un reglaj la repartotor dupa.;) poze cu ceasurile sunt si in paginile anterioare dar daca nu sunt clare o sa-ti mai fac cateva mai de calitate! si merci de aprecieri!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning