![]() |
Re: Masina Mea......
Quote:
|
am observat ca numai la masinuta mea se intampla chestii din astea... s-ar putea sa fie invidia... da nu stiu de ce...
|
Quote:
|
daca il prind pe careva, ca se atinge de MICUTA mea...
AM PUS SI EU TUROMETRU... :D sa am si eu... sa nu fiu singurul, care nu are ;) |
surprise surprise....o sa pun poze cu noua mea masina azi sau maine...si detalii si alte chestii :D
|
asteptam cu nerabdara, macar mai misca cineva pe aici
|
scorpionxxx are dreptate, cam slaba miscarea pe aici :)
|
Slabuta miscare prin zona aceasta.:cry:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
sa imi prezint si eu masina chiar daca nu are tuning pe ea
poate uni o sa considerati Kitch tuning ce vedeti pe ea sunt fericitul posesor de un ford fiesta mk2 din anul 1985 (veche ca dracu dar nu conteaza) exterior foie geamuri spate + luneta toba sport sistem audio: CD player panasonic 2 difuzoare pioneer in usi 2 difuzoare pioneer in spate 2 difuzoare dibeisi 8' in spate la haion subwoofer (made by me) 10' Eurotec cumparat din piata cutie facuta de pe schita luata de pe net amplificator SAL 100W (se impaca foarte bine cu Eurotecu) stau mai bine la capitolul muzica decat la celelalte asta e masina mea si ma mandresc cu ea :D |
am uitat sa precizez ca masina este in curte la bunica din lipsa de fonduri pt a inlocui motorul ce mi-a luat foc
intentionez sa ii pun un motor diesel pt ca am gasit unu foarte bun si ieftin tare am si eu o intrebare o sa se auda nasol toba sport la motorul diesel?? |
scorpion sa sti ca incepe sa imi para rau dupa toba.
|
20 Attachment(s)
Quote:
Masina este un golf 4 gti,Editia aniversara de 25 de ani,motor 1.8T 180 cai,suspensii sport de gti.altceva...las pozele sa vorbeasca. |
asta da GOLF !! foarte frumos , sa ai parte de el si spor la treaba ...:D
|
Foarte frumos din toate punctele de vedere sa il stapanesti sanatos
|
mersi mersi :) urmeaza sa`i pun folii,toba sport,blow off,sa schimb admisia si eventual o resoftare.
|
Foarte frumoasa masina, sa ai grija de ea. :)
|
Frumos Golful sa ai grija de el;)
Si sa ne areti urmatoarele modificari:lol: BAfta in continuare:arrow::arrow: |
frumoasa sa ai parte de ea fara incidente
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sa pun si eu cateva poze cu ursul meu. E un exemplar frumos din ultima serie, '91, 318i 115 CP. Modificarile sunt putine (toba Remus cu accelerator d gaze si filtru sport FK), dar am investit mult in partea mecanica. (Detalii p thread). Planuri pt viitorul apropiat (aka dupa licenta:rolleyes2): un pic de tinichigerie, arcuri sport si inmatriculare...sper. PS, cine are in plus o yala pt usa soferului sa faca un pas inainte;)
|
foarte frumos golful sa ai noroc de el..
|
Frumos ursuletul
|
Ms...wait and see cum va in toamna;)
|
7 Attachment(s)
The Black Lagoon :))
|
Frumos ""The Black Lagoon )""
Ai grija de ea ;);) |
Ms....o sa am !!!
|
2 Attachment(s)
in familie
|
Am mai vazut golfuletzul I in oras, imi place ca e facuta cu gust, dar simplu, fara a fi exagerata;) schön
|
Aiai fain trebuia sa chemi si 3 u si si 2 u sa fie 1-2-3-4 :D
|
se face si aia
|
si V nu uita ... ala frumos modificat ..
|
Pai de aceea nam zis de V pt ca nu conosc nici una alba :P
|
6 Attachment(s)
Sami expun si eu caruta :D 2L I-Vtec.
|
Quote:
|
Nam zis ca am renuntat la Dizal :P Sincer imi place cu toate ca nu turbo dar cand ai atins 5k turati simti cum te ajuta cei 6 CAI =))
|
OOOOOOOOOOOOhoo felicitari domnu CALUTZU so stapanesti sanatos si sa ai grija de ie Honda suna bine mie unu imi si plac frumoasa masinutza ;)
|
foarte frumoasa "carauta", sa o stapanesti sanatos fara incidente
|
7 Attachment(s)
Salutare.Hai sa pun si eu niste poze cu masinuta mea sa nu stau degeaba pe forumul asta.E un Fiat Coupe Pininfarina,motor 5 cilindri in linie,2000 Turbo,benzina,220 CP ,suspensie reglabile FK,filtru aer K&N,supapaBOV si mai urmeaza candimi mai revin finantele:P.Sper sa va placa si astept sugestii de ce as putea sa ii mai fac .
|
Superb Fiatul si asa frumos suna.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning