![]() |
Re: Corrado - G60 viitor VR6
OMG...they are gorgeous!
|
ms SYD si CUCU, era timpu sa updatez topicul ca se pusese praful pe el :) in sfarsit si`a primit si corrado ce merita si ce trebuia de mult, jante pt el. Abia astept sa le vad sus.
|
Quote:
poate ti-or ramane mici candva :( |
:boogy:
|
Quote:
|
sti de ce sta SYD in dreptul masinii:)) cu janta in mana sa nu se vada zgarietura aia pana la antifon
|
Quote:
|
haha ce`am ras :)) nu e adevarat are grija SYD de masina mai mult decat am avut eu :P
|
1 Attachment(s)
Treaser... :rolleyes2
Attachment 1723835 |
kalu aduci roatele noi la pitesti pe 13? am facut directia si poate mai taiem din diferenta:)
|
4 Attachment(s)
E putin plecat... cam mult... de mult...:sad:
Attachment 1724092Attachment 1724093Attachment 1724094Attachment 1724095 |
Imi pare rau, ms de invitatie da nu pot sa ajung :(
MS mult syd, foarte smechere, al naibilui daca zici ceva tre sa le gasesc eu :))) |
Quote:
|
a fost foarte joasa, rog pe syd sa puna o poza 2, dar jantele ating in aripi. Nu`i problema ca o sa le mai trag putin si janta o sa intre sub aripa ca si celelalte. Sunt mai late si mai mari ca celelalte si au aprut probleme minore dar nimic ce nu se poate rezolva. Oricum trebuie vopsita asa ca mai caut un motiv in plus :)
si o sa fie cu vreo 2 3 secunde mai joasa, acum e de nevoie :) |
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
https://www.youtube.com/user/sorinste...11/F3-mXmvX9Z4 Asta e varianta cenzurata dar scot si partea a II-a... :lol: Quote:
Quote:
Attachment 1724744Attachment 1724745Attachment 1724746 Acum se poate circula fluierand dar stiu eu ca nu o sa tina mult treaba asta... vine Kalu acasa!!!!!!!!!!:mrhappy:))) Attachment 1724747Attachment 1724748Attachment 1724749 |
Quote:
|
Alea vechi raman de tavaleala, iarna etc. Nu le`as vinde ca oricum nu ma pricopsesc si o sa`mi trebuiasca jante de iarna asa ca nu are rost :) tu vrei sa`mi furi corrado piesa cu piesa stiu eu :)) prima data scaunele, acuma jantele dup`aia ma intrebi daca imi mai trebuie motorul.... :P
Quote:
Ms mult SYD, esti om de cinste, si inca ce cinste :) |
facem combinatie frate iti dau jantele mel + diferenta dai bani pe cauciuc pe 17 scum asa e mai ieftin ala pe 15 :D bara ca a ta mi-am loat faruri mi-am loat mai vreu jante motor mi-am pus 2000 8 V o sa vezi cat de curand fa un pret la jante ;) la misto asa :D
|
Nu fac :)) sorry, serios acuma nu le dau ca nu are rost, imi plac si alea si le tin de iarna.
Vezi daca e B 04 XPI liber :)) si sa`ti dau codu la culoare :)) |
2 Attachment(s)
Nu ai mai dat niciun semn de viata:evil:!!! PRIETENE!!!:evil:
Legat de masina...dau bine jantele...dezamagit eu oricum...credeam ca faci pasu spre turbo...dar nu!!! FSSSSSS:twisted: Bafta! Sa auzim de bine!!! aaaaaaaaaaaaa si doua poze in semn de PROTEST ca nu ai mai dat niciun semn de viata!!!! LOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!:evil: |
3 Attachment(s)
AI PM. :) Ms mult de poze, acolo o sa ajung dar la primavara, sau mai devreme sa vedem. O sa intre intr`o revizie, bari, praguri, capota, aripi vopsite, haion ca in poza de mai jos, aripile mai umflate ca in poza cu cel maro, si niste revizii pe la partea mecanica. Sa vedem ce iese. Iar la partea cu turbo am fost mai aproape decat crezi sa ma apuc dar m`am razgandit, e mult de munca, bani multi si nu se merita, mai bine iau alt motor la 100000 km din germania de banii aia si ma mai tine o viata :) nu ca asta ar avea ceva dar asa ca chestie. Cu turbo vin altele si cu toate ca imi doresc mult, nu`mi permit.
Dar momentam o ardem Wagenwerks :)) PS: Multumiri lu' fratele LEX pt pozele cu cel maro :) |
ce de discutii se poarta pe aici...interesant. fiti voi DUB si wagenwerks si tot ce vreti, si simtiti-va bine...doar voi, fara mine :)))
foarte marfa dau jantele...dar nai decat sa tragi de aripi sa fi din nou mai aproape de gropi :)). apropo...asfalteaza astia toata calea lui traian + 2345543 giratorii :)). deci jantele astea nu or sa duca asa viata grea ca ATP-urile. daca mai gasesc poze, o sati arat.npc. :mrhappy: ca te cunosc ;)) : https://forum.4tuning.ro/137-volkswag...ml#post3785971 |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Un mic update, momentan corrado e intr`o revizie mai amanuntita si urmeaza niste modificari estetice si o revopsire totala.
Ca tot vin sarbatorile a primit si niste cadouri: Discuri Brembo fata spate (inca nu au venit cele de pe fata pun poze cand ajung) Placute EBC Set fise silicon. + alte accesorii :) |
Quote:
arata bine masina oricum, salve, |
Un sfat subtire, prietene... Fisele alea silicon... Lasa-le pentru "prieteni". Pentru masina ta foloseste-le pe alea originale sau, daca vrei update, foloseste DOAR Magnecor.
Spor la treaba. PS: Jantele-s mortale. |
am mai auzit ca nu se mai fac fise ca alea originale :)
|
4 Attachment(s)
Au venit si discurile :)
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
Nu vreau sa poluam topicul cu treburi tehnice dar... http://www.magnecor.com/magnecor1/main.htm.
|
masina este superba mai ales cu jantele astea cat despre magnecor intradevar fac diferenta
|
nu poluati topicul, chiar ma intereseaza si pe mine, mai ales ca le`am luat pe alea si urmandu`ti sfatul am comandat pe alea originale, ca sa aflu acuma ca nu se mai fabrica. Deci chiar ma intereseaza asa ca sunt numai urechi :D
|
eu am zis ce am pus eu pe masina: fise no name (UK) de 10 mm. inainte am mers cu fisele originale si apoi cu niste Champion-uri de 7 mm. cu ambele imi dadea rateuri si flacari cam de fiecare data cand schimbam repede primele 3 trepte. de cand le-am pus pe astea de 10mm nu am mai auzit nici cel mai mic rateu ( decat cand dau eu pe loc intentionat :D ) de unde am tras concluzia ca acum se face arderea corect, lucru care se simte si in mers, trage mai bine masina si nu e iluzie, ca nu sunt singurul care a observat. e drept ca in acelasi timp cu fisele am schimbat si bujiile cu ngk iridium 6.
|
foarte foarte frumos da cu jantele astea..felicitari!!
|
10 Attachment(s)
Work in progress 8)
|
8 Attachment(s)
........
|
aceeasi culoare ?
|
aproape, e mai multa perla si dupa spusele lor e mai interesanta, acuma sa vedem ce iese. am vrut s`o fac alta culoare si pana m`am hotarat facuse deja vopseaua asa ca asta e:)
|
spor la munca baietilor si felicitari tie
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning