![]() |
Re: Masina mea : Opel GSI in curs de modificare
Cred ca ma risc la un drum de Pitesti pentru o axa:lol:
|
sa o vezi cum merge p masina lui, sau cum? :P
|
Eu am curaj sa las si masina deschisa.....daca cinva trece de cainii care stau pe langa ea..... :) scutiti 326 de euro si cam o luna de asteptare. La lista de asteptari se inscriu neaparat una bucata punte spate cu discuri si una bucata serpi, fie ei si de 16v. la "revigorarea" financiara cred ca masina va sta vreo saptamana pe dreapta ca sa "umblam" la amortizoare.....nu mai tine....vtm-ul de la Mosteni m-a inrait rau de tot....pana nu vede locul 1 la o etapa nu ma las......dar primordiala e puntea cu discuri ca sa nu mai facem rasuciri :)
|
incearca vectra b caravan...rezista la multe
|
frumoasa masina chiar dau bn jantele albe bafta in continuare
|
Quote:
|
lasa ca t opreste bugetul... :lol:
|
Re: Masina mea : Opel Kadett GSI in curs de modificare
salut. am si eu nevoie de butoanele de al geamurile electrice pt gsiul meu. alea de pe mijloc dintre scaune. merci
|
Din pacate nu pot sa te ajut...eu am geamurile la manivela :) .....nu investesc in asa ceva.....doar in tinuta de drum a masinii, fiabilitate si putere. Cred ca in curand masina va primii capete de bara noi.....e posibil ca de acolo sa vina "cloncanitul"...cu toate ca au fost schimbate cu ceva timp in urma.....ramane sa le verific.
|
eu nu am in ce sa mai investesc din punct de vedere performanta am tot ce imi trebuie si ca tinuta de drum si ca frane si ca motor..asa ca nu pot sa merg vara cu geamurile inchise. nu iti bat capetele de bara. iti bat bieletele mai ales daca ai caseta normala non servo. si mie imi fac la fel. incearca-le pe alea.
|
Duminica 18-05 o duc la Craiova la "dungulitze" , numai ca ambitia este mai mare pentru a face un rezultat bun si ca urmare masina se va prezenta putin mai usurata fata de obicei. E posibil sa primeasca slick-uri pe 14 sa compensam putin plecarea proasta care o are :)
|
Quote:
|
M-ai bagat mai rau in ceata......am inteles ca sambata e indemanarea si duminica liniile....daca afli ceva anunta-ma si pe mine sa nu vin doar in plimbare pana la Craiova :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Program GT Auto Event, 17-18 mai, parcarea Pic Supermarket duminica, 18 mai: - expozitie (10:00-19:00) - drag race, 402m- sq - drift show. taxa a fost marita la 40ron inscrierile pentru indemanare si sprint paralel pot fi facute la ACR pentru cei din Craiova, sau copiind formularele disponibil pe forumul site-ului granturismo la sectiunea dedicata evenimentului pentru cei din afara Craiovei. Acestea din urma rog a fi expediate la adresa [email protected]. |
Mersi....am gasit si eu formularul si deja m-am inscris....eventual daca mai afli ceva masini la grupa b ma anunti si pe mine. Doi adversari ii stiu....sper sa existe o cursa intre doua generatii diferite de gsi :)
|
Cu o intarziere de o zi....aseara s-a montat axa cea noua si stralucitoare.......concluzia e urmatoarea: vand axa schrick de 276 de grade, folosita putini km sau schimb cu axa schrick de 296 de grade....motivul......nu balbaie la relanti la fel ca cealalta :), adi a avut dreptate....balbaie f putin....mi-e dor de sunetul de la cealalta , dar in acelasi timp asta imi place ca e linistita si nu ma "zdruncina" la turatii joase. Deasemenea .....caut injectoare de 16v.....sau unele de pe motoare de 150 de cai....dar sa nu fie mecanice.
Le: pretul axei este 350 de euro, la injectoare pot sa ofer la schimb injectoare de g2 gti 16v. Trimit oriunde in tara cu plata ramburs :) |
stiu eu pe cineva cu un set de injectoare de 20xe (156 cai) curatate si cu oringuri noi). ma interesez de pret si iti spun.
|
-motor complet-700 euro
-cutie completa (carcasa sparta) 400 euro -1 evacuare completa-100 euro - timonerie schimbator-75 euro 4 INJECTOARE-130 EURO -amortizoare f+s originale 150 euro -un scaun curse 120 euro -centuri ham 90 euro -cremaliera-100 euro TOATE PIESELE SUNT DE 16 V 20XE |
Mersi vlad de informatii, stiu ce inseamna sa bagi bani in motor....si in general in masina...dar facand comparatie cu preturile de pe "piata" pot sa spun ca sunt mari. Ex: injectoare am gasit la 50 ron bucata si ma mai costa inca 50 sa le curat, cutia de viteze cand mi-am spart-o......am luat una la fel ca a mea cu 2 mil....si lista poate continua. Inca odata multumesc si nu ma intelege gresit. Bafta
|
cu placere. piesele nu sunt ale mele si stiu ca sunt cam mari preturile. sunt ale celui de la care am luat eu masina ( mi-a dat o lista cu ce mai are).daca cumva vei avea nevoie de vreo piesa din ele totusi imi spui ca banuiesc ca nu o sa se dea.:D
|
cupa aia de ieri de la dungulitze ce face ?:)) felicitari !:workout:
|
Mersi mult.Cupa sta in masina......pana azi a fost cumine......dar azi i-a sarit boala si cica vrea o surioara cel putin :)
|
felicitari mele pentru toate eforturile depuse... :P
|
esti multumit de totyourile tale bobby? eu am pus advan A 039 si sunt foarte multumit pe uscat ca nu sunt noi s ipe ud mai ales cum am si suspensia rigida fac o acvaplanare in stil mare.:)
|
2 Attachment(s)
uremaza sa le fac si eu albe cum imi doream de cand am luat masina. oricum tu ai jante misto...
|
Vlad nu mai am toyo de vreo cateva luni, alea au fost ceva intermediar pana i-am luat unele noi. Am ascultat sfatul unui cunoscator....si am ales Marangoni zeta linea de care sunt multumit. Faza cu acvaplanarea am patit-o si eu si era sa sar cu ea afara destul de urat tinand cont de viteza care o avea.....am avut noroc cu o portiune de drum putin mai "curat"....daca nu....in boscheti eram. Masina ta din cate vad e cam originala...sfatul meu e sa incerci sa ii faci toate plasticele cu negru mat de la exterior ca da bine , deasemenea si eleronul (partea de sus). Advan-urile stiu ca sunt mai mult de curse.....si daca intr-adevar le ai de curse...e pacat de ele sa le irosesti pe strada. Vii la C-lung? Te dai? Poate ne vedem pe acolo
|
da am lasat-o cat mai originala dar mai am cateva chestii de estetica de facut la ea printre care urma sa fac vopsesc si plasticele alea dar mai am la tabla unele porcarii de care vreau sa scap si le rezolv si pe alea atunci. gumele intra-devar le-am luat de pe golful de curse. trebuie sa ii rezolv neaparat ornamentul de prag pe dreapta care imi lipseste si l-am facut rost dar e rosu. din pacate nu reusesc sa ajung la campulung nici macar sa ma uit ca am examene dar va veni un prietenul meu cu care alerg cu un golf 2 gti alb (434). poate va intalniti. te astept in iunie la rasnov ca nu se mai tine pe paraul rece.
|
1 Attachment(s)
Dupa o intarziere de aproape o saptamana....pun si eu un post pe acest thread , am stat si m-am gandit daca sa scriu sau nu.....pentru a nu se considera o lauda....dar pana la urma m-am gandit ca sunt banii mei investiti in masina si in motor....si pana la urma fiecare intelege ce vrea....deci: duminica 18.05-08 am participat la linii la Craiova pe aeroport unde masina a functionat perfect si asa am intrat in posesia unei cupe pe care scrie locul I . In finala din pacate am picat cu bogdan kwx...si pt cei care nu stiu masina....are un r5 gtt de peste 200 de cai si in fata caruia nu aveam nici o sansa....dar eu m-am dat in speranta ca poate ii bubuie vreun furtun ceva :)....era dreptul meu nu? Dar el a fost descalificat de la grupa c, unde am concurat si eu (101-130 cp) si asa castigatoare a ramas gessy. Sunt f multumit de acest rezultat...fiind prima legala la care incadrarea s-a facut pe putere nu pe cilindree, dar oricand as schimba aceasta cupa pe una de locul 1 la un vtm pt amatori, dar e f mult pana acolo deoarece nu am frane si suspensie incat sa exploatez masina la 100% din capacitatea ei.......plus ca nu vreau sa sar cu ea afara sa o stramb ca apoi ma oftic rau.......ex: patania de la mosteni :P
|
tot asa moshu....sa vina cupele la Pitesti! ;)
|
Felicitari tinere!! La cat mai multe!! Si scopul meu e acelasi...locul 1 VTM!! Dar mai am mult, mult pana acolo...sper macar sa mai urc pe podium....am deja ceva probleme la masina!
Felicitari inca odata!! |
Bravo!!! si la cat mai multe cupe!!!
|
Felicitari OMU; sa ai parte de ia si de cat mai multe urcari pe podium.
Multa bafta. |
Mlutumesc tuturor pt aprecieri.
|
felicitari pt cupa la cat mai multe
|
Mersi mersi pt urari, eu am grija de ea....si ea are grija de mine....a devenit o placere sa ma urc in ea si sa o conduc...de fiecare data merg cu ea ca si cum ar fi prima data cand merg cu ea, placerea e f mare....plus ca de duminica mi se pare ca trage din ce in ce mai bine....se pare ca "forja" de la legale i-a prins bine.Oricum sper ca in cel mai scurt timp sa ii montez si alte "piesulete" care sa ajute la cresterea puterii si la functionarea in parametrii normali....ce sa-i faci?...probabil si concurenta munceste :))
|
Felicitari! GSI-urile fac treaba buna cand au un Bobby cu ele!
|
salut! bravo pt cupa dar astept sa vad masina si pe la coasta! ar fi frumos.
am schimbat azi uleiul cu castrol rs 10w60 cu care a mers masina de cand exista ea. mai putin vreo 3 luni si se simte din plin. e un super ulei si il recomand. la cald am minim 4 liniutze din 3 sau chiar 2 cat faceam pana acum cu celalalt ulei. la ralanti ma refer ca dupa 1000 de ture sare in maxim. deci.................bagati-va castrol 10w60 ca merita. dar de germania..... |
La coasta o sa o vezi doar pe margine sau la coastele de amatori.....trebuie ceva bani pt vtm si nu am. Inainte sa ma apuc de ea am vrut sa o fac de vtm.....dar dupa multe analize am hotarat sa o las de strada. Cat despre ulei....eu am 10w60 de Romania si isi face bine treaba.
Edi mersi....mai lasa berea aia ca stii bine ca ai treaba :P |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
Dupa o pauza lunga si neobisnuita pt masina, aseara si-a incercat puterile si cu un elegant mercedes e-classe compressor de 200 de cai. Diferenta a fost destul de semnificativa in favoarea gsi-ului, chiar si eu am fost surprins.
Sambata e vtm la Paltinis si e posibil sa ma duc, acum sa vedem daca ne strangem mai mult ca singur mi-e sila. pana atunci sper sa rezelv cat de cat problema franelor :) |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
da ma bobby, o avea ala 200 de cai dar are 2 tone :))
tu ai 900 si cva kg... :P |
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning