![]() |
Re: Masina mea
Sa o stapanesti sanatos si sa ti-o faci dupa placul inimii ! SA CRAPE DUSMANII ! :D
Ai facut o super afacere ! Bravo! |
Sa speram ca o sa o faci sa si mearga ca un WRC....sa si arate...sa nu fie doar numarul de ea.....ti-ai asumat o raspundere mare cand ti-ai pus acest numar pe masina.
|
Quote:
|
Numarul a fost atent ales... Vor urma si modificarile imediat ce reincepe sa creasca bugetul ;).
|
8 Attachment(s)
Mici modificari la masina... bara fatza nu-i gata,urmeaza sa schimb plasa din masca si de pus pe unde nu am ,plasa neagra...
|
cat te-a costat toba?
|
Foarte frumos, te-am vazut si prin oras. Da senzatzia ca e putin cocotzata, e doar parerea mea sau asa e? :rolleyes2 Cand schimbi jantele? Poate ma abonez eu la astea... :???:
|
valy87 poti sa imi zici si mie cat te-a costat toba cu tot cu montat??? si de unde o ai??? nu de alta dar imi place cum suna
|
Quote:
|
e bine ma ... lasa nu te lua dupa toti ! fiecare si-o face pe placul sau ... :) apropo pazea ca si eu imi iau masina si o fac mai putin partea de motor care nu mai ntereseaza :) ne auzim
|
Quote:
|
nu e cine stie ce masina in ochii unora.. dar pt mine e ceva... caut un seat ibiza in 2 usi pe care incet incet il voi face frumos ! nu ma intereseaza motorul sau sa-l rup in doua :)
|
Quote:
Presupun ca ii pui un sound periculos....sa se auda "basu".....sa vibreze isaccei de la Delta pana in Vest ...cand treci..... Jante periculoase "bling"....cromate.....sa iti ia ochii..... F tare.....dar pt mine e egal cu zero daca nu are motor.... |
Quote:
|
mihai si jipy ! mi-as lua de 180 chira imi doresc..dar din pacate am un buget ! si in bugetu meu si frumoasa si 2 usi si euro 4 NU GASESC ! macar nu va fi diesel ci benzina 75cp asta e ! si nu o voi face bling bling cum crezi ! pt inceput folie bas pt mine nu pt altii xenon,toba(ma gandesc chiar la traseu sa vad ce include acesta),jante frumoase nu croame , si apoi un kit original as vrea+suspensie, dupa care la interior piele.. toate astea incet dupa buget,cand ma voi angaja cu siguranta salariu se va duce in ea ! deci repet daca aveam buget imi luam ce trebuia dar cum n-am ma limitez ASTA E ! si s-o rup in doua n-o voi face pt ca nu e masina de rupt in doua ! ma intereseaza strict sa arate bine si sa ma simt eu bine in ea
|
Quote:
|
fiecare se simte bine cum poate... eu atat pot asta e ! poate mai tarziu o sa pot mai multe deocamdata nici nu lucrez .... ! in fine
|
75 de cai...HMMM..Ce bine pentru niste amarati cu Cielo!!! :) :)
|
Eugen_TL ai luat permisul ???
|
lol ! mai vroiam masina daca nu aveam permis? :) il am din august 2006 :)
|
poi sunt mau multi p forum care nua u permis si vor masina :P
felicitari pt permis :) sper sa il iau si yo :D |
nu ma numar printre aia de pe forum de vb prostii ! in fine sa o iau sa ma apuc de ea si sa ma bucur de ea ca forumul mai putin ma intereseaza :) de aici am luat baieti si fete de gasca , am legat prietenii si e de ajuns :) altfel e treaba in realitate nu ca pe forum ;)
|
true .... true...
|
o super nova frumoasa din oras era una kgb, da nu o mai vad, nu stiu a cui era dar stiu ca arata si mergea f bine.
|
7 Attachment(s)
Poze,expozitie CLUJ... in standul clubului FANATIK MOTORSPORT
|
Felicitari pt participare........si la mai multe.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
m-am jukat si yo oleak cu masina ta :) spers a nu te superi :P
|
Quote:
Ce umor tampit...... |
ehh hai vad ca va luati toti de mine...imi cer scuze nu am vrut sa va supar asa de mult, ca si eu as fi dorit sa vad alte jenti pe masina si pacat ca nu a fost sa fie. Oricum e faina masina cu sau fara jenti si dupa cum stii valy eu nu sunt adeptul stylingului asa ca nici nu trebuia sa iei in seama ceea ce am zis.:cry:
|
nici adeptul limbii romane nu esti se pare ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari! E foarte bine pentru prima participare. La mai multe. Mi-a placut si blonda...:D
|
Quote:
|
Felicitari Vali pentru expozitie,si nu te mai lua dupa toate gurile rele!! :)
Am si eu nevoie de pareri,opinii si sfaturi: https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/74686-schimbare-culoare.html Culorile vor fi mandarin si negru de la Policolor Klar...Acum vreau sfaturi despre cum sa le "pozitionez" pe masina... |
Scuze, am uitat ca tie nu-ti plac fetele...:D GG
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning