14-04-08, 13:27
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Schimbare culoare
Am si eu o mica problema.Trebuie sa vopsesc masina si nu sunt deciis asupra culorii.Am nevoie de sfaturi,sa o las asha sau sa o fac cum vedti in poza?Ce implica schimbarea de culoare?Se merita oare?
|
|
|
14-04-08, 14:01
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Re: Schimbare culoare
cum ti-am zis si pe mess, pe argintiu (gri) rezista mai bine la mizerie si zgarieturi, adica nu se vad asa pronuntat... pe de alta parte, arata f bine portocaliul 
schimbarea culorii implica, in primul rand, mai multi bani pt vopsit: trebuie facuta complet! adica compartiment motor, interior, portbagaj... asta presupune mai multe de dezmembrat de pe ea pt vopsit, mai multa vopsea, mai multa manopera... deci mai multi bani. in al doilea rand trebuie sa schimbi culoarea in talon, adica mers la rar, facut modificarea de culoare in carte + alte hartii (nu stiu, zic si eu ca or mai fi si altele... doar e plin de birocratie), dupa care mers la politie pt schimbarea talonului cu noua culoare. alti bani in plus si timp pierdut.
sfatul meu: pastreaza culoarea, in cel mai rau caz fa-o mai deschisa (cum o am eu, ea e argintie, dar in talon si in carte scrie gri).
|
14-04-08, 16:04
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
cel mai mult si in primul rand implica ceva banuti
|
|
|
14-04-08, 17:09
|
|
 Stage 5
|
Mda,am fost la RAR me costa 69 RON la ei si 11 ron la politie!!!
Vopseaua nu o dau decat pe exterior si in toate locurile unde este vizibila!!!Adica la motor si interior ramane aceeasi culoare,am un vopsitor extrem de bun si...  .Ca bani nu ma costa in plus decat schimbarea de culoare...si cam 10 ron in plus la vopsea/litru!!!
|
|
|
15-04-08, 12:29
|
|
 Stage 5
|
Totusi astept in continuare pareri despre cum sa pun vopseaua pe masina...adica negrul ala poate aveti vre-o altfel de idee!!!Nu va sfiiti!
|
|
|
15-04-08, 13:11
|
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Delta Racing Crew] [VW] [Opel]
|
Parerea mea... e sa ii schimbi culoarea,ii v-a schimba radical aspectul,orice lucru de styling pt masina implica unele greutati... in cazul tau culoarea fiind pretentioasa,se murdareste repede sau cu barile joase nu mai poti sa mergi in balta cu masina... daca vrei sa fie masina frumoasa... lasam lucrurile astea deoparte acordam mai multa atentie mashinii,iar cand mergem la padure lasam masinile pe asfalt/strada/parcare si urcam dealul cu bagajele in carca nu in brate in masina... cum ar fi normal(in bratze in mashina pt ca in portabaj oricum nu e loc datorita wooferelor/tunuri de bass, difuzoare, nos etc)   ...sau tzinem masinile in garaj si folosim bicicletele pt a merge in plimbari de genul asta ... ca motoarele-s modificate si au consumul ridicat...  ... DECI PAREREA MEA ESTE SA O FACI PORTOCALIE/MANDARIN cum vrei tu  si ushor ushor sa devina cel mai frumos cielo...
|
|
|
15-04-08, 13:16
|
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by webcathos
Totusi astept in continuare pareri despre cum sa pun vopseaua pe masina...adica negrul ala poate aveti vre-o altfel de idee!!!Nu va sfiiti! 
|
Poate ar fi bine sa incerci sa faci pe calculator negrul ala sa nu acopere capota in intregime ... sa vina ca un " V " daca intzelegi ce vreau sa spun... unde vine muchia/denivelarea capotei/linia care da V-ul de la capota asa pe mijloc doar sa fie negru... sa tzii linia capotei si sa pleci cu latzimea grilei/masca barii fatza,sa te duci dupa linie... dar incearca vezi cum sta sa nu gresesc...
Last edited by SEJ; 15-04-08 at 13:20.
|
|
|
15-04-08, 13:23
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
daca tot te bagi la asa ceva.. ce nu strangi putin la ciorap si tragi si capota peste faruri frumos..sa dai o linie cu masca care va fi tot neagra si pleci de la masca intr-un V frumos pana in spate! ca asa au multi deja! daca nu vrei sa te complici cu, capota, incearca macar o alta combinatie de culori (portocaliul e frumos dar la fel, multi l-au folosit)---nu te grabi cauta si alte nuante si cel mai usor roaga baietii de la virtual tuning sa incerce sa iti aplice si alte combinatii de culori !
ps: in loc de negru un alb perla inchis putin spre crem ar fi dat de minune cred! vazusem o masina pe net undeva arata misto
|
|
|
15-04-08, 14:03
|
|
 Stage 5
|
mda..sunt super hotarat pe portocaliu cu negru mat...Problema e cu V-ul ala,akolo nu sunt foarte hotarat...
|
|
|
15-04-08, 14:15
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
ii faci capota "bad-boy" si pana atunci, incerci pe calculator sa vezi cum ar fi mai bine sa-i faci grila... neagra cu plasa neagra, neagra cu plasa portocalie (zic eu, varianta cea mai buna) sau portocalie cu plasa neagra.
|
|
|
15-04-08, 14:25
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Man ... decat sa o faci numai la suprafata si sa se vada griul ala urat cand deschizi capota ... mai bine o faci ca lumea. Criticii iti vor sari in cap.
Te costa de te rupe, dar ar fi frumos si un interior portocaliu/mandarin.
|
|
|
15-04-08, 14:29
|
|
 Stage 5
|
Nu ma intereseaza parerea criticilor...capota oricum va fi neagra si pe interior,precum si portbagajul...singurul loc unde se va vedea va fi la compartimentul motor.Oricum eu sper sa nu ridic capota prea des...
|
|
|
15-04-08, 16:37
|
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by webcathos
Nu ma intereseaza parerea criticilor...capota oricum va fi neagra si pe interior,precum si portbagajul...singurul loc unde se va vedea va fi la compartimentul motor.Oricum eu sper sa nu ridic capota prea des... 
|
E ok asa, lasa criticii... e un inceput... cand v-a fi timpul o poti vopsi si la motor separat... deocamtata te intinzi pana unde trebuie daca nu se poate tot de o data... si chiar nu vad un deranj prea mare ca la motor e gri... pt inceput o sa fie prea tare asa
|
|
|
15-04-08, 16:42
|
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
|
La alb in loc de negru m-am gandit si eu... parerea mea e ca ar da mai bine... uite si tu ca sa-ti faci o idee de combinatzie portocaliu cu alb...
|
|
|
15-04-08, 23:03
|
|
|
Oltcit Driver
Stage 3
Member of: [Oltcit] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by valy87
Poate ar fi bine sa incerci sa faci pe calculator negrul ala sa nu acopere capota in intregime ... sa vina ca un " V " daca intzelegi ce vreau sa spun... unde vine muchia/denivelarea capotei/linia care da V-ul de la capota asa pe mijloc doar sa fie negru... sa tzii linia capotei si sa pleci cu latzimea grilei/masca barii fatza,sa te duci dupa linie... dar incearca vezi cum sta sa nu gresesc...
|
eu am vrut sa ii fac "V" negru ..o sa incerc zilele astea sa fac si asa
|
|
|
|
|