Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 - vr6 2900 140kw - Oradea (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/30528-golf-4-vr6-2900-140kw-oradea.html)

vdub 27-08-07 05:57

Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!

asa da domne... unicat.
imi place ca sunt super finisate barile // pragurile.
mai rotunjeste prelungirile de la pleoapele hayonului.
:) acuma ai rotile prea mici :) - nu le dai ?

spor la treaba.
keep up the good work.

salutari de la mare
edi

dubmaniacks 27-08-07 10:04

Dar Sandu tu te abtii?Mai spune-ne ceva.Eu zic ca arata bine :D ... Cum ziceai tu o sa fie bomba :)

HoricutzWSR 27-08-07 16:52

Cred ca Sandu ii inca in convalescenta :)

rupe tot masinuta :) Felicitari Sandu si Protuning

claudiu lucian 27-08-07 18:30

kitul e criminal! felicitari ! !

nu imi place in schimb eleronul, nu mi se pare la locul potrivit si nici k s-ar otrivi cu masina.

ceva ciudat cu prelungirea la stopuri...mai rotunjeste-o k asa nu da bine.

in rest.....toate cele bune;) bafta in continuare

Stephanel 28-08-07 02:09

Super tare Bolidu ,FELICITARI !

Roby Tico 28-08-07 10:17

szeeep lesz bravo:ihearu: vreau sa si aud ce poate:ihearu:

road_runner 28-08-07 12:14

WOW ! :shock:

Urban per4mance 29-08-07 01:54

ma asteptam sa fie mai evidenta latzirea aripilor,per ansamblu este super,mai ales ca este unicat!!!nu este Rieger sau altceva....toata stima baietziilor care au lucrat la masina...ce-a mai buna reclama sunt clientii multzumiti..asteptam sa vedem pt ce culoare ai optat...numa' bn

SoundIdentity 31-08-07 20:47

30 Attachment(s)
salut baietii!!!:):):) am lipsit un pic ca am fost cateva zile in conc ediu dupa preluarea masini :):) dar acu am revenit in fortza si va prezint eu cateva poze si spuneti-mi ce nu va place ;) astept orice vorba sau orice parere ;)

GL91ANB 31-08-07 20:50

salut
singurul lucru care nu imi place la masina este ca nu e a mea :lol:
acum serios vorbind masina e bestiala.felicitari
asteptam sa o vedem vopsita :D
Numai bine si spor la treaba ca veti avea nevoie :-)

bodyspeed 31-08-07 20:56

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1074850)
salut baietii!!!:):):) am lipsit un pic ca am fost cateva zile in conc ediu dupa preluarea masini :):) dar acu am revenit in fortza si va prezint eu cateva poze si spuneti-mi ce nu va place ;) astept orice vorba sau orice parere ;)

sandule.. ce sa mai imi place ce imi vad ochii
super tare... si abia astept sa o vad in culoare...:D prieteni stiu de ce..;)
o sa fie una.. mai exotica.. una sa ii stea bine.. si galbena.. arata super bine.. dar ar merge o perla,,ceva..
bafta pe mai departe.... esti inaintea mea cu mult.... eu am spoilarele de facut ...si dap.. tot unice o sa fie..:D
felicitarile mele..

SoundIdentity 01-09-07 09:32

mersi baietii ;) dar sa va iau un pic poftele grabite acesasta masina prezentata in premiera total gata va fi doar anul viitor prin primavara cand incep tuningurile ;) edste enorm de mult de lucru pe masina va fi desfacuta din acest stadiu bucatio inca dAr va voi arata poze cu ceea ce fac ;) si sunt unele mici chestii care nici mie nu imi plac dar inca nu e gata deloc masina ;) pleoapele spate sunt cele mai deranjante dare le corectez eu ;) am tot nou faruri stopuri fete de usi modelate fibra tapiterie piele nu ce vedeti voi pe tot gardu :):) muzica full monitopare vreo 14 de instalat fibre peste fibre fiecare portiune interioara modificata tot motorul facut sa stralucveasca ca aceasta masina va fio competenta atat estetic interior exterior cat si mecanic si motoric ;) ceea ce inseamna un tuning complecx si de aceea nu ma grabesc ...cine nuy are incredere in ceea ce va iesi sa astepte finalul si va arat cat de nebun pot fi si aceasta masina va fi cea mai campioana din romania ca am sa o duc mult mai departe decat romania ungaria austria slovacia inclusiv germania ../..polo ce l-am avut anterior este egal cu zero ca si finisaje si complexitate de la acest fgolf am pretenti maxime si de la mine ;) sa vedem ce va iesi sa va mai arat niste poze

SoundIdentity 01-09-07 09:34

2 Attachment(s)
si pozele le uitam :):):)

SoundIdentity 01-09-07 09:37

10 Attachment(s)
mai sunt cateva noi :)

BH09SSS 01-09-07 13:50

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1075573)
mersi baietii ;) dar sa va iau un pic poftele grabite acesasta masina prezentata in premiera total gata va fi doar anul viitor prin primavara cand incep tuningurile ;) edste enorm de mult de lucru pe masina va fi desfacuta din acest stadiu bucatio inca dAr va voi arata poze cu ceea ce fac ;) si sunt unele mici chestii care nici mie nu imi plac dar inca nu e gata deloc masina ;) pleoapele spate sunt cele mai deranjante dare le corectez eu ;) am tot nou faruri stopuri fete de usi modelate fibra tapiterie piele nu ce vedeti voi pe tot gardu :):) muzica full monitopare vreo 14 de instalat fibre peste fibre fiecare portiune interioara modificata tot motorul facut sa stralucveasca ca aceasta masina va fio competenta atat estetic interior exterior cat si mecanic si motoric ;) ceea ce inseamna un tuning complecx si de aceea nu ma grabesc ...cine nuy are incredere in ceea ce va iesi sa astepte finalul si va arat cat de nebun pot fi si aceasta masina va fi cea mai campioana din romania ca am sa o duc mult mai departe decat romania ungaria austria slovacia inclusiv germania ../..polo ce l-am avut anterior este egal cu zero ca si finisaje si complexitate de la acest fgolf am pretenti maxime si de la mine ;) sa vedem ce va iesi sa va mai arat niste poze

Sandule m-ai lasat fara cuvinte, masina este reusita cand va fi gata cred ca o sa fie "mama bombelor", adica:lol: BEEETON! Singurul cuvant care mi-a mai ramas: FELICITARI !!!

SoundIdentity 02-09-07 22:13

mersi celor ce m-ati apreciat ;;bestia'' dar restu?ce parere aveti?:(

IONUT-GBP 02-09-07 22:21

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1077655)
mersi celor ce m-ati apreciat ;;bestia'' dar restu?ce parere aveti?:(

ne`ai lasat fara cuvinte :shock:

SoundIdentity 02-09-07 22:27

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1077672)
ne`ai lasat fara cuvinte :shock:

sincer???/cand am vazut-o si io iera sa lesin :):):):):):):) in poze e una dar live pfuuuuu...pai la showul de la baia mare era expus si iti dai seama ca asta era asa in 4 culori si era full de masini lucioase in jur si la golfu asta erau full imprejur ;)

IONUT-GBP 02-09-07 22:32

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1077686)
sincer???/cand am vazut-o si io iera sa lesin in poze e una dar live pfuuuuu...pai la showul de la baia mare era expus si iti dai seama ca asta era asa in 4 culori si era full de masini lucioase in jur si la golfu asta erau full imprejur

:D te cred :oops: :))..nici eu nu crede`am ca o sa iasa asa,schema facuta in creion arata altfel:rolleyes2 :rolleyes2 ....ai ales culoarea....? si vezi si tu cu farurile alea....ceva after market :sad: :twisted: :!: :!: :!:

SoundIdentity 02-09-07 22:37

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1077696)
te cred :oops:....ai ales culoarea....si vezi si tu cu farurile alea....ceva after market

houuu!!!am faruri stopuri multe chestii noi dar inca nu se vor monta ca doar acu incepe greu redemontat tot pana la os:) ca sa o vopsesc ssi incepe interioru tot fibra modelari stalpi tapiteria interioara doar scaune ca fete de usi fibre bord fibre stalpi fibre podele aluminiu monitoare difuzoare tavan cu panou de comanda separata pentru tot multe multe surprize ;) doar kitul nu l-am facut cu stopurile si farurile noi :):) sa se zgarie ;) de acuma incepe greul ;) sa fie totul dintr-o bucata si totul la locul ei la fix ;) ce nu e la fix atata va fi finisat de ii sar capacele ...asta vreau sa fie opera de arta si o masina de clasa mai maricica din toate punctele de vedere ca e si exterior si interior si soun si multimedia si motorizare si mecanic sport totototot :) deci va fi complex ;)

IONUT-GBP 02-09-07 22:41

Maniaculeeeeeeeeee :X:X..o sa fie "bomba" masina :))) ...ma gande`am eu la chestia cu farurile....da stopurile sunt chiar frumoasee...cand o sa fie gata 100 % ? :)

BH09SSS 03-09-07 11:00

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1077710)
asta vreau sa fie opera de arta si o masina de clasa mai maricica din toate punctele de vedere ca e si exterior si interior si soun si multimedia si motorizare si mecanic sport totototot :) deci va fi complex ;)

Si dupa ce o sa fie gata o sa iti vada lumea masina si o sa zica: "woooow... omu asta nu ii normal...". :)))))))) stii? si expresia fetei de om socat... :))))))))

StefanG 03-09-07 22:11

Fa ce faci......ca faci BINE.
Superba masina. ce pot sa zic, ca prezent posesor de golf?
:D

M.T.M. 03-09-07 23:31

pot sa ma bag sa dau un pic cu batzu in balta ??

adika: ii ok nu imi plac 2 chestii:
1. ELERONU ii o copie de zender mult prea mica fata de cat ii de bombata masina trebuia un pic mai latit
2. As fi desfintat evacuare pe misjloc si acolo as fi facut ceva gen deflector de aer sau daca nu la contrast la culoare si evacuarea as scoateo prin cele doua prize de aer de pe lateral si sa aiba capatul exact forma aia urisa trapezoidala sau eventual cate 2x2 rotunde. Arata mult mai sek si mai agresiv, mai in ton cu bara fata. Asa unu merge p e linie cealalata pe alta. mie asa mi se pare.

In fine, gusturile nu se discuta, dar totusi dupa 3 luni se putea face ceva mai pe aceeasi linie. Sandu nu te supara era o idee doar

StefanG 03-09-07 23:36

Eleronul, parerea mea, nici nu va ramane acolo. Parca nu-si are locul. O fi ramas de la kit-ul vechi.
Iar in legatura cu evacuarea, si eu spun ca ar da mai bine scoasa prin cele 2 prize de aer. Ar fi masiva rau de tot.
Sunt doar pareri. Nu le lua in nume de rau. :)

SoundIdentity 04-09-07 00:47

asa mai !!!!mai si criticati :):) ca imi place :):)
1.-io am vreut eleronul respectiv pentru ca live are o alta linie cu masina ;) dfaca te uiti frontal da bestial pe el exact ceea ce ii trebe ;)
2-bara de spate inca nu isi are aranjamentul lui deoarece e total diferita de gusturile obisnuite in tuningul romanesc nu sunt acele 2 sau 3 prize despartite doar nu sunt clean ci este o combinatie una cu alta dasr cu un noo look
;) cine intelege si pricepe ;) sa vedem ce va mai iesi din aceasta constructie ;) mai e mult dar tot nu e departe ;)

IONUT-GBP 04-09-07 00:58

la masina asta doar farurile le`ash schimba si ash rotunji mai mult acolo la stopuri portbagaju in rest e mortala :|

BH09SSS 04-09-07 10:13

Baa fratilor da asteptati pana ii gata masina si dup-aia dati-va cu parerea... o zis omu clar ca mai este mult de lucru pana ii gata... da voi... carcotasii... incepeti sa criticati... as vrea sa il vad pe unu dintre astia asa buni stiutori cand o sa ajunga sa isi faca o asemenea capodopera...

StefanG 04-09-07 13:23

Quote:

Originally Posted by BH09SSS (Post 1080341)
Baa fratilor da asteptati pana ii gata masina si dup-aia dati-va cu parerea... o zis omu clar ca mai este mult de lucru pana ii gata... da voi... carcotasii... incepeti sa criticati... as vrea sa il vad pe unu dintre astia asa buni stiutori cand o sa ajunga sa isi faca o asemenea capodopera...

prietene...asta e ideea forumului, si dupa cum vezi "Creatorul" apreciaza criticile. Pentru ca in felul asta vede ce impact are masina lui pana acum la lume.
Pace...:peace:

nutzuXXL 04-09-07 13:53

a iesit TARE .

SoundIdentity 04-09-07 22:31

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1080067)
la masina asta doar farurile le`ash schimba si ash rotunji mai mult acolo la stopuri portbagaju in rest e mortala :|

sunt faruri trople si stopuri xxx :):):)

Eugen_TL 05-09-07 09:46

stopuri mai frumoase n-ai gasit? :) am vazut ca nu prea sunt apreciate

IONUT-GBP 05-09-07 12:10

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1082282)
stopuri mai frumoase n-ai gasit? :) am vazut ca nu prea sunt apreciate

uita`te mai bine....mie imi plac...am zis de faruri(da a zis ca se schimba ) :twisted: :twisted: :-P 8) 8)

valerutzz 05-09-07 13:15

Frumoasa, foarte frumoasa jucaria .. Acu gata cu vacantele si concediile, ca uite cat ai de lucru la ea :P

Eugen_TL 05-09-07 14:16

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1082532)
uita`te mai bine....mie imi plac...am zis de faruri(da a zis ca se schimba ) :twisted: :twisted: :-P 8) 8)

LOL ! nu faceam nici o referire la ce ai zis tu :-) ci doar ziceam de acele stopuri in X pe care vrea sa le puna domnu..

BH09SSS 05-09-07 15:38

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1082770)
...acele stopuri in X pe care vrea sa le puna domnu..

O sa fie mortale... mai are oleaca de lucru la ea, dar dupa ce o sa fie gata, o sa fie bestiala!!!

laurentiu_tim 05-09-07 17:22

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1080046)
asa mai !!!!mai si criticati :):) ca imi place :):)
1.-io am vreut eleronul respectiv pentru ca live are o alta linie cu masina ;) dfaca te uiti frontal da bestial pe el exact ceea ce ii trebe ;)
2-bara de spate inca nu isi are aranjamentul lui deoarece e total diferita de gusturile obisnuite in tuningul romanesc nu sunt acele 2 sau 3 prize despartite doar nu sunt clean ci este o combinatie una cu alta dasr cu un noo look
;) cine intelege si pricepe ;) sa vedem ce va mai iesi din aceasta constructie ;) mai e mult dar tot nu e departe ;)

de unde mama naibi fac si eu rost de niste jante cu buza ca a ta da pt un opel??ca is disperat oricum maisna ta moerte frateee felicitari

SoundIdentity 05-09-07 23:47

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1083129)
de unde mama naibi fac si eu rost de niste jante cu buza ca a ta da pt un opel??ca is disperat oricum maisna ta moerte frateee felicitari

pai plange si iti dam tzatza :):):) glumeam vrei?am da un privat si te ajut ;)

baietii!!!!mie imi plac x-urile ca uni nu le apreciaza e treaba lor dar nu e totuna ca arunci 2 stopuri pe o anumita masina sau poate la asta chiar ii va sta bine ;) cel mai important e ca mie imi este cool aqcuma si poarerile voastre le ascult sa ne mai distram pe masinutza dar cand va fi gata va fi regina golfurilor garantat!!!!stiu ca am gura mare si vorbesc pe gusturi diferite dar io o vad gata deja :):):) pentru mine va fi ceea mai coool pentru alti depinde cine cum vrea sa o vcada ca vedeti cum e fiecare are gusturi diferite dar orice lucru tre vazut live ca si pozele sunt alceva...eu cand imi vazui bara in poze prima data eram putin ametit dar live pfuuuu m-am .k.ka.t pe mine :):)

bmw_fear 06-09-07 01:43

1 Attachment(s)
o poza....:arrow:

bodyspeed 06-09-07 12:35

sandu. observ ca o usa are maner. celelate nu
o sa pui saved pe usi ?
bafta in continuare abia astept sa iti vad capodopera

All times are GMT +2. The time now is 09:19.

- Copyright 2026 4Tuning