Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

soosy 21-01-12 15:46

Re: Vw bora Edition

4 Attachment(s)
iata cateva poze cu jantele care erau "problema"

la cea de 9j aveam 2-3 ciobituri pe buza...omu a lucrat excelent,nici macar nu se vede o mica urma(doar semne cum a slefuit,sa zic asa...)la polish dispare total
iar cea de 8j avea o lovitura,mai mult pe aparat se observa(indoitura minora)

sunt indreptate,roluite etc...recomand daca are cineva nevoie de servicii
in poze am incercat cat de cat sa arata,dar nu prea se vede clar

am vorbit cu omu pentru suspensie,poate am noroc,mai are ceva suspensii pe stock Raceland...poate poate o fi ceva pentru mine
altfel intradevar nu se mai trimit in RO...sau chiar nu se fabrica

soosy 27-01-12 10:35

6 Attachment(s)
am scazut putin ritmu....nu prea am avut timp zilele astea
suruburiile sunt toate desfacute,am lasat 2 pe fiecare,pe urma cand ajung la polish omu le da jos,eventual si buzele daca este nevoie,dar nu cred

asa ca jantele astepta luciu,sa vad cand am timp sa dau o fuga
+ de cateva zile mi-au ajuns un mic detaliu:D

in rest luna viitoare spre mijloc intru in forta(sper)

.Alex 27-01-12 11:20

duteeeeee
de unde ?!

soosy 27-01-12 11:40

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4849794)
duteeeeee
de unde ?!

daca te referi la capace ventil....de pe clubaudi...dar din cate am vazut si aici cred ca are omu topic

ii la super pret,fata de altii,gen de pe ocazii cu 70 lei:))

b08ygs 27-01-12 12:57

Eu daca eram in locul tau puneam valve ascunse:D alea risti sa ramai fara ele, cu tot cu antifurtu ala(un impus mic)

soosy 27-01-12 13:00

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4849922)
Eu daca eram in locul tau puneam valve ascunse:D alea risti sa ramai fara ele, cu tot cu antifurtu ala(un impus mic)

mda...normal daca se vrea se se fure cu cheita se rezolva dar totusi nu ii asa simplu ca la prima vedere hop repede desurubam si gata
legat de valve ascunse,ar fi fost ceva dar am avut si am pierdut chestia cu se se umfla apoi numai probleme au fost
evident greseala mea dar nah...

si sa dau 20 eu pe niste valve...is foarte ok asa,is de metal,am acest mic decor..o sa fie bine:D

b08ygs 27-01-12 13:03

Stiutu ala de umflat daca il legai ca breloc la chei sigur sigur nu-l pierdeai, corect?:lol: Exista variante si solutii:-P chestia e sa-ti placa tie;) si sa pui ce vrei tu pe masina

soosy 27-01-12 13:15

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4849931)
Stiutu ala de umflat daca il legai ca breloc la chei sigur sigur nu-l pierdeai, corect?:lol: Exista variante si solutii:-P chestia e sa-ti placa tie;) si sa pui ce vrei tu pe masina

tocmai asa s-a pierdut...ca tot timpul era la mine..mai bine avea un loc in masina undeva si atunci nu se intampla
in fine...asta e
de placut imi place,este ceva mai special sa zic asa,jantele sa aiba valve ascunse dar cred ca asa is eu:)) ce am avut,nu prea imi mai place...nu am avut capace de astea personalizate sa zic asa,asa ca acum is ok astea
pe viitor probabil nu o sa mai vreau capace=))

ii un mic detaliu pana la urma,se mai pot schimba multe

soosy 27-01-12 21:56

2 Attachment(s)
am primit si 2 VT-uri bonus de la colegii....pentru viitor,o personalizare mai excentrica a jantelor
acum momentan nici un caz,dar asa in timp ar fi o varianta...eu zic ca nu ar da rau
100% acum raman pe original,din cate se vede nu mai prezinta nici o urma de lovitura(s-a lucrat bine la ele),doar polish le trebuie si ii lux:X

suspensia ii rezervata...am prins "ultimul vagon din tren" reglabila raceland
saptamana ce vine,o sa am o mica surpriza:D...sper sa dea bine,sa fie totul ok

in rest,dupa cum am zis,spre sfarsitu lu Februarie as vrea sa intru mai in forta...(lupe,stopuri,eternul tips...cotiera,alte detalii etc...ce o fi)pe rand usor usor

RIcKO 28-01-12 00:40

De ce nu le lasi asa gri ? s-a dus vremea cu culori si mama dracu , sau daca vrei sa fie black atunci lasi numai buzele polishate si suruburile , miezul negru ....eu as merge pe varianta gri cu buza polish , da dovada de maturitatea , astea colorate deja sunt copilarii

fa abstractie ca nu e aceasi masina ca a ta ....dar tot aia e ..neagra cu jantele polishate
https://www.youtube.com/watch?v=VvSo6yU3mdY

dragos 16 dad 28-01-12 08:09

frumoasa masina si felicitari pt munca depusa !o intrebare am si eu,:D de ce nu pui folie si pe fata?:D

.Alex 28-01-12 08:18

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4850897)
De ce nu le lasi asa gri ? s-a dus vremea cu culori si mama dracu , sau daca vrei sa fie black atunci lasi numai buzele polishate si suruburile , miezul negru ....eu as merge pe varianta gri cu buza polish , da dovada de maturitatea , astea colorate deja sunt copilarii

fa abstractie ca nu e aceasi masina ca a ta ....dar tot aia e ..neagra cu jantele polishate

uite un plug !

soosy 28-01-12 09:30

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4850897)

da clar...arata clasic si frumos..
am si zis ca vor fi 100% pe original si buza polish
oricum miezul are o culoare argintie,daca te uiti de aproape foarte frumos arata culoarea aia...(un fel de gri stelar...)
era ca si fapt pentru viitor daca ma plictisesc de ele sau eu stiu

ii sigur ca nu o sa fie modificari asupra lor decat polish la buze si atat...sper sa gasesc gumele adecvate(dunlop sau falken)ca alea se muleaza frumos dupa,pe jante

Quote:

Originally Posted by dragos 16 dad (Post 4850987)
frumoasa masina si felicitari pt munca depusa !o intrebare am si eu,:D de ce nu pui folie si pe fata?:D

multan...inca sunt la inceput desii deja am o lista lunga care am rezolvat-o,sa nu mai vorbesc despre valori
si mai am...o sa mai urmeaze numai sa permita vremea ca urmatorii pasi necesita caldura,rabdare,timp etc...(ex montare de lupe)etc etc
am si pe fata folie..dar nu am riscat sa pun si mai inchisa
si asa ii transparenta de 50% fata de 73% cat ar fi fost cel omologat

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4851010)
uite un plug !

mda...pe vremuriile astea cam greu asa...te descurci cum te descurci dar odata gresesti si agati ceva la ea si pe urma ii nasol
vedem ce "fitment" gasesc eu la primavara-vara....cat o sa coboara cu jantele astea,cat o sa pot o sa cobor eu dupa si etc..:rolleyes2

soosy 28-01-12 13:28

intrebare pls:D

la motoare nu m-am bagat niciodata sa modific si nici nu m-a prea interesat
maxim un soft...cam la asta ma gandeam si acum,dar nu neaparat
insa am o intrebare,am gasit FMIC la un pret de moca,
m-ar ajuta cu ceva?cam care ar fi diferenta?si mai ales daca merita modificat traseele,demontat-montat tot pe acolo...:rolleyes2:???:

soosy 29-01-12 22:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4851529)
intrebare pls:D

la motoare nu m-am bagat niciodata sa modific si nici nu m-a prea interesat
maxim un soft...cam la asta ma gandeam si acum,dar nu neaparat
insa am o intrebare,am gasit FMIC la un pret de moca,
m-ar ajuta cu ceva?cam care ar fi diferenta?si mai ales daca merita modificat traseele,demontat-montat tot pe acolo...:rolleyes2:???:

ce de pareri si sugestii am gasit mai bine ma las=)))....pana la urma nu imi fac batai de cap daca nu am:)

vrea cineva stickerul din poza...20 lei costa ambele
surpriza pentru saptamana viitoare cam astea ar fi fost(+ mai sunt 2-3 care le voi pastra,alte model,care imi plac,is chiar ok) dar astea nu prea imi plac
poate ii cineva interesat,si il pun in legatura cu omu,identic doar ca ii varianta pe alb

iviTe 29-01-12 22:48

daca faci, fa`ti doar "fundu" fata nu prea arata fain ..

soosy 29-01-12 22:52

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4854432)
daca faci, fa`ti doar "fundu" fata nu prea arata fain ..

mda...asta ii si ideia..cand am vorbit cu omu am propus mai multe modele(vreau pe parasolar,pe capac rezervor si pe luneta unele)am discutat bla bla si a zis ca se rezolva...mi-a aratat cateva dar nu am vazut modelul pana acum,insa el acum zice ca ii tarziu
deja is printate
pai plm...eu nici nu stiam cum arata si deja is "ale mele"
acum nu vreau nici sa-l incurc dar nici nu ii dau banul pe cea ce nu imi place si nu imi trebuie

spatele ii ok...fata nici mie nu imi place,de fapt nici una dintre ele dar spatele ar mai fi cat de cat

soosy 31-01-12 21:28

2 Attachment(s)
asa arata stickerele pe alb...eu cel putin nu sunt convins...ma asteptam la altceva...nu stiu ce sa zic

daca ii cineva interesat,sa dea un semn
restu ce am comanda,le primesc peste aprox 1-2 saptamani....alea sunt cea ce am cerut...asta era un fel de bonus

in sfarsit am gasit si tips(evident second ca nou este cam imposibil)insa intrebarea este daca va da bine sau nu daca nu decupez buza de la bara spate...am si senzorii acolo + ca nu as vrea eu sa fac tiganii la ea...taiat si etc..

vedem

.Alex 31-01-12 21:51

1 Attachment(s)
daca decupezi calumea dupa forma tipsului o sa arate bine

poza este de acum doi ani :lol:

soosy 01-02-12 01:23

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4857918)
daca decupezi calumea dupa forma tipsului o sa arate bine

poza este de acum doi ani :lol:

da...caut ceva dublu drept si rotund...dar problema ii ca am senzorul de parcare acolo...vedem...

ceva ceva cred ca locas va trebui sa fac,altfel nu stiu daca va fi ok

soosy 04-02-12 11:38

3 Attachment(s)
2-3 poze de sezon
winter mode:D

am fost plecat 2-3 zile....cand am ajuns,vad ca a coborat cerul pe pamant:))
ii timp de distractie cu atv-ul....masina va hiberna in acest caz o vreme

sapt viitoare vine tipsul(tare greu am dat de ea...nu ii nou dar ii ok..ca nou nu se gaseste)si s-ar putea sa ajunga si stickerele
in rest...mai cugetam,analizam piata(pe drum sunt lupele...)si ma pregatesc incet sa dau comanda pentru stopuri

to be continued:P

andrey_ 04-02-12 13:32

Ce stopuri iei pana la urma?

soosy 04-02-12 14:35

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4863819)
Ce stopuri iei pana la urma?

model pe original insa cu led...OEM look...transparente si led
iau modelul care are la semnale si marsalier alb...arata ok cu negru dar as vrea sa pastrez linia de "crom"...(jante,semnale si stopuri)...mai putin faruriile desi nu o sa dea foarte ok...

ma refer lupe si inegrit faruriile
vedem

soosy 04-02-12 17:21

intrebare pentru posesorii de 1,9tdi...vw,audi sau ce o fi,in regatura cu distributia

vad fel si fel de preturi si diferente enorme...de la 600 lei pana la 1000 lei,pe acelas producator cu sau fara pompa inclusa
intrebarea este ce trebuie sa contina si care ii cel mai ok(ruville,contitech?!)
din cate vad ii vorba de 3 chestii + curea(rola intinzatoare,ghidaj,si amortizor virbratii)in afara de astea mai trebuie ceva?

andrey_ 04-02-12 17:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4863930)
model pe original insa cu led...OEM look...transparente si led
iau modelul care are la semnale si marsalier alb...arata ok cu negru dar as vrea sa pastrez linia de "crom"...(jante,semnale si stopuri)...mai putin faruriile desi nu o sa dea foarte ok...

ma refer lupe si inegrit faruriile
vedem

Daca te referi la astea, si eu sunt de parere ca arata cel mai bine in comparatie cu alte optiuni care exista si desigur mult mai bine decat cele stock.

soosy 04-02-12 17:33

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4864227)
Daca te referi la astea, si eu sunt de parere ca arata cel mai bine in comparatie cu alte optiuni care exista si desigur mult mai bine decat cele stock.

da
exact astea sunt..
sunt fel si fel de variante cu sau fara led dar nu imi plac deloc
ar mai merge cele care seamana cu astea dar fara led..insa am gasit la pret chiar foarte ok si diferenta intre cele cu led si fara este de vreo 40 eu...atunci mai bine iau pe led....daca nu eram hotarat sa iau astea dar fara...cristal look sau cum se numesc

Mirel1919 04-02-12 17:43

Subscribe.
Bora printre cele mai frumoase masini, sa ai noroc de ea si cati mai multi kilometrii fara incidente

.Alex 04-02-12 18:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4864227)

:lol:

uite aici OEM GLI tails

andrey_ 04-02-12 18:16

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4864277)

uite aici OEM GLI tails

:oops: Rectific: Decat cele stock de pe masina lui/mea/majoritatea din Ro...

soosy 04-02-12 18:53

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 4864250)
Subscribe.
Bora printre cele mai frumoase masini, sa ai noroc de ea si cati mai multi kilometrii fara incidente

multan....sper sa iasa si mai frumoasa...acum cum se poarata si chiar arata bine multe chestii nu ar trebui decat niste jante misto cu o suspensie adjustate dupa,low si cam atat...
insa eu o sa ma mai ocup de niste detalii dar nu vreau sa ma pierd(gen multe eleroane,faruri,praguri si etc..)eventual niste prelungiri...etc etc...sunt multe de facut
Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4864277)

uite aici OEM GLI tails

da,arata super dar is cam rare...iar pana la urma se pot face sticle asemanatoare dar costa rau si nu are rost..
pe led,cristal look o sa fie ce trebuie

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4864307)
:oops: Rectific: Decat cele stock de pe masina lui/mea/majoritatea din Ro...

sincer sa zic mie imi pare ca da bine la mine stopuriile astea...fiind masina neagra si stopuriile cam full rosie,ii cam ok...dar daca umblu pe la faruri atunci trec si la stopuri....in exterior cam atat...mai ales deocamdata(+ evident jante,suspensii)

andrey_ 04-02-12 19:23

1 Attachment(s)
Si a mea tot neagra e, dar mi se par putin invechite....
In schimb, neavand finante sa le schimb, ma gandesc sa pun folie rosie...arata cel putin interesant....
Poza e vt....dar in realitate cam tot culoarea asta este

soosy 05-02-12 10:10

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4864428)
Si a mea tot neagra e, dar mi se par putin invechite....
In schimb, neavand finante sa le schimb, ma gandesc sa pun folie rosie...arata cel putin interesant....
Poza e vt....dar in realitate cam tot culoarea asta este

da....asa putin este mai evidentiatata...dar parerea mea este ca chiar arata ok originalul pe masina neagra...pe gri deja altfel sta treaba,sau orice alta culoare

oricum nu tineam neaparat sa schimb aici la aspect dar,na....ar fi o alta piesa din puzzle ca sa fie ceva frumos

trebuie sa ma ocup si de distributie din pacate ca daca nu atunci terminam oarecum si interiorul(pedale abt,tapitat volanul,ceva carbon prin interior...si mai gasesc cate ceva)asa sa imi vina lista propusa pana acum,si pe urma vedem de buget mai ramane si rezolvam si din lista 2 cate ceva:rolleyes2

gbry_el_05-RSG 05-02-12 11:25

ca piese iti recomand pompa apa hepu, role inna sau ruville si curea contiTech

alceva nu se merita. rolele le iei pe ruville si iti vin inna.

soosy 05-02-12 11:54

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4865247)
ca piese iti recomand pompa apa hepu, role inna sau ruville si curea contiTech

alceva nu se merita. rolele le iei pe ruville si iti vin inna.

da,da
ca si marca am vazut ca astea "se poarta" si is ok
insa nu stiu de ce diferentele mari de pret si ii vorba de acelas chit...hai ca o fi 100-150 lei diferenta...dar ii vorba de 700 lei cel ma ieftin cu pompa inclusa si este si la 1100 lei tot acelas chit acelas producator

+ nu stiu exact ce trebuie sa schimb,in sensul ca vad multe componente si altii zic ca amortizorul de virbratii se schimba la fiecare 3...altii de fiecare data si etc etc:rolleyes2:?:

gbry_el_05-RSG 05-02-12 11:58

te sfatuiesc sa il schimbi. stiu ca e foarte scump dar este pt binele tau sa il schimbi. multi nu il schimba din cauza pretului si au surpriza sa cedeze si sa le sara distributie de la punct. multe serviceuri nu iti dau garantie la lucrare daca nu schimbi si acel amortizor...si e normal. fa-o ca la carte si mergi linistit. cine stie daca al tau a fost schimbat sau e cel de fabrica.

soosy 05-02-12 12:02

da foarte corect...si oricum nu ii de jucat cu distributia ca odata se intampla ce nu trebuie doamne fereste si sigur ca a 2-a oara la acelas motor nu se va intampla...ca nu va mai fi:))...mai in gluma mai in serios

o sa schimb tot deodata evident...dar nu stiam exact care sunt piesaraiele ce trebuie sa fie in chit...ca sunt si kituri diferite in componenta,si de ce diferenta enorma de pret!?!?

gbry_el_05-RSG 05-02-12 12:05

nu stiu exact ce tip de motor ai tu. pretul difera in functie de adaosul fiecarui magazin si in functie de furnizor.

spune-mi te rog ce tip de motor ai. poate reusesc sa te lamuresc cu diferenta de pret

soosy 05-02-12 12:35

da inteleg ce zici tu
dar ii vorba de niste magazine mari...si la alte piese am urmarit maxim 10% diferenta daca este...adica la valori mari 50 lei aprox si la valori mai mici nesimnificativ

cod motor AJM...1.9 tdi 115 cai

gbry_el_05-RSG 05-02-12 12:43

sunt 2 role. un intinzator si o rola de ghidaj. pompa de apa si cureaua. poate cel la 1100 are si acel intinzator. kitul este contiteck?
sau te duci la magazin si il rogi pe nenea de acolo sa iti "desfaca" kitul cu tecdocul. asa poti vedea cate piese contine chitul. sigur cel scump contine si telescopul.

soosy 05-02-12 14:41

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4865404)
sunt 2 role. un intinzator si o rola de ghidaj. pompa de apa si cureaua. poate cel la 1100 are si acel intinzator. kitul este contiteck?
sau te duci la magazin si il rogi pe nenea de acolo sa iti "desfaca" kitul cu tecdocul. asa poti vedea cate piese contine chitul. sigur cel scump contine si telescopul.

da....sunt 2 role(ghidaj si intinzator)+ curea si unele au altele nu amortizor si evident cu sa fara pompa de apa...
dar chiar la setul complet este diferenta
adica tot chitul cu pompa inclus la 200 eu si la 11mil...totusi ii vorba de 200 lei diferenta

la mine in oras,la mariile magazine sub 1000 nu am gasit
pe net,autokarma,unix si mai un site nu mai stiu exact sunt fel si fel de preturi si mai variabile

All times are GMT +2. The time now is 13:15.

- Copyright 2026 4Tuning