Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo 2006 (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/27746-cielo-2006-a.html)

mihai.ghetto 15-04-08 23:12

Re: Cielo 2006

da si tu o culoarea acolo la strutz baru ala

W R S 16-04-08 02:41

Da, acum am dat o tura , nici la mine nu face chiar mereu zgomot pompa de servo, cel putin asta-seara nu a facut deloc ;

Am inteles ca bara de sus dintre oale este de la serban , cine ti-a montat-o , tot el ? Se monteaza greu ?

Mie cam intr-o saptamana doua imi vin arcurile, as vrea si eu o bara , nu stiu ce sa fac , sa mi-o pun inainte de a monta amortizoarele+arcurile sau dupa ?Cum o fi mai bine?

Deja iau in calcul si aceasta bara , m-a cam speriat KTL ca se rup "oalele" daca n`o pun:)

Geo_ZGA 16-04-08 08:19

agent smith, va fi vopsita si aia :) momentan poate sa astepte... oricum e rece afara si nu se usuca vopseaua bine.
WRS, se monteaza... nici usor dar nici f greu :lol: intra fortat pe locul ei si ai nevoie de ceva "muschi". pana o sa ti-o montezi tu, o sa incerce si Webcathos sa o monteze cum m-am gandit eu... sa vedem daca e bine cum am zis. eu am montat-o intr-un fel si dupa aceea m-am gandit la o varianta mai simpla.
Sincer, pt banii astia... nu merita sa nu ti-o cumperi. indiferent ca poti merge si fara ea... pune si bara asta.

yulyan_by_1.5 16-04-08 19:11

fratilor cum de va consuma voua 10 ca la mine mai mult de 8 nu sare :| Bine, a mea e mai batrana, e din '98 model koreean dar 8 % e perfect pt cielo.

W R S 16-04-08 23:09

Mie imi ia 15 ca vede turometrul pe rosu de fiecare data cand merg cu ea , benzina de 100 .
Eu n-am reusit sa merg niciodata la consum,deci habar n-am cat consuma minim :)

Geo_ZGA Tu chiar simti bara aia ? adica ... am asa o senzatie , fiind custom , sa nu fie inutila...

yulyan_by_1.5 16-04-08 23:12

cel mai mult i-am dat saptamana trecuta 175 dar n-a sarit cu mult peste consum.

Geo_ZGA 17-04-08 10:33

Yulyan, nu te supara... ieri aveai varsta afisata 16 ani :lol: cum e pana la urma, nfs sau realitate?
Mie mai putin de 9% urban nu mi-ai consumat niciodata. O mai si alerg... sare consumul. mai am si jantele pe 15... iar sare consumul. nu imi mai bat capul, important e sa mearga bine :)
WRS, benzina cu CO 100 e =0, efect Placebo :) si sa-ti spun de ce: "computerul" masinii e setat pe o anumita CO, cel mai probabil 95. daca erai pe carburatie era altceva, dar la masinile noastre singura diferenta este "impresia" ca merge mai bine, la fel ca si la un filtru sport aruncat pe acolo sa sune frumos :lol:
eu zic ca se simte bara aia. acum nu-mi mai dau seama, fiindca m-am obisnuit, dar imediat dupa ce am montat-o, in aceeasi zi, am trecut pe la Unirea, la fantani... cei din Buc stiu ca este sicana dreapta-stanga-dreapta. am fortat-o cat am putut si impresia mea a fost ca nu se mai inclina atat de mult. faptul ca este "custom" nu reprezinta un neajuns... e facuta dupa o schema pe care o am si eu, unde se explica exact cum si la ce unghiuri sa indoi bara si ce dimensiuni sa aiba.

B-64-KTL 17-04-08 11:00

Geo acolo am a testat-o si eu. Cand treceam inainte pe acolo ma apuca groaza si trebuie sa tai curba, acum nu mai am treaba.

D o n n 17-04-08 12:54

yulian...8 %^perfect?mie mi-a luat 6.5 la drum lung..si am motorul vaide el...si cam 7 jumate in oras...acum depinde de oras...si nu pot sa zic asta sigur pt ca nu am condus eu...si u la 16 ani nu imi zice ca iai dat tu 170 la ora...totusi...sa nu o dam in SF

yulyan_by_1.5 17-04-08 16:12

stai fratimiu k nu am 16 ani deabea miam loat permisul si tata mia kumparat un cielo si in + tata are service si chiar daca masina e mai veche ma okup de ea sa fie in stare buna stii tot ceam spus a fost serios akuma ramane la aprecierea ta eo am tratat ku multa seriozitate acest forum si cred ca nu iau pe nimeni la misto

yulyan_by_1.5 17-04-08 16:14

eo la masina inafara de un simplu filtru de aer nu am pt k sunt la inceput si tre sa experimentez dar treptat poate ma voi mandri ku ceam putut skoate dintr-un cielo;)

W R S 17-04-08 16:17

Intre benzina de 100 si cea de 95 singura diferenta la mine este ca o arde suuuper repede , asta vroiam sa spun , nu neaparat ca se infige mai bine , doar ca se consuma imediat .

Asta simti tu la inceput , peste 1 an de zile (asta daca ai carnet) vei simti ca vrei mai mult , 80 cai vor fi prea putin , nu vei mai avea senzatii in cielo .

Hai sa nu mai scrii pe topicul omului ,deschide un topic separat si prezinta`ne masina ta si o poza cu carnetul :))

Mustang 18-04-08 09:29

Quote:

Originally Posted by yulyan_by_1.5 (Post 1489847)
eo la masina inafara de un simplu filtru de aer nu am pt k sunt la inceput si tre sa experimentez dar treptat poate ma voi mandri ku ceam putut skoate dintr-un cielo;)

1. Incearca sa te lasi de messengerisme si mircuisme. Cred ca ai putea vorbi fara K-uri si cred ca ai facut putina gramatica la scoala.
2. Dupa cum postezi as spune ca nu depasesti varsta de 15-16 ani.
3. Modelul coreean (ca asa se scrie corect) are un consum mic, asa ca nu inteleg de ce te uimesti ca tu ai consum de 8/9 cand ceilalti au peste 10 si chiar nu inteleg de ce trebuia sa le sari oamenilor in cap pentru asta.
4. Ce filtru de aer ai?

Te rog sa consulti topicul asta inainte sa mai postezi.

Geo_ZGA 18-04-08 10:50

Multumesc Mustang si WRS... Yulyan, fa-ti un topic separat cu masina ta si prezint-o acolo. citeste regulile de postare si nu mai folosi "mircuisme" :) nu o lua in nume de rau, dar e mult mai usor de citit si de inteles o fraza scrisa corect gramatical, plus ca se lasa impresia ca userii 4tuning ar fi "superficiali", sa spunem...
vezi ca discutii legate de filtre de aer, consumuri, jante si orice altceva exista pe sectiunea Daewoo. putem discuta acolo cat vrem, pe fiecare tema in parte.

si ca sa fiu si un pic ontopic: am schimbat degeaba si flansa casetei de directie. in ziua in care a fost schimbata nu a mai scos nici un sunet... a 2a zi a inceput iar si acum se simte ca si cum nu s-ar fi schimbat nimic. din asta rezulta ca nu flansa era de vina :lol:

Mustang 18-04-08 12:49

Geo ... stiu ca ai incredere foarte mare in baietii care ti-au facut treaba la masina pana acum, dar iti pot recomanda si alt service. Baietii sunt priceputi, ii cunosc de-o viata si rareori au facut ceva de mantuiala.

Te pot intreba cum sunt bucsile de la caseta de directie ?

Geo_ZGA 18-04-08 13:49

Mustang, nu am "foarte mare" incredere... mecanicul care imi face treaba la masina e pe la 60 ani, mi s-a parut f priceput. nu merge pe nimerite cand umbla la masina. problema cu caseta de directie e ca nu prea iti poti da seama de unde se aude... mie mi s-a parut ca e din bord, ca si cum ar fi ceva desprins pe acolo; am desfacut bordul si a reusit doar sa stric pe acolo (s-a rezolvat la electrician)...
la care bucsi te referi?

p.s: imi poti recomanda alt mecanic, stiu ca sunt multi alti mecanici priceputi, dar eu le fac pe garantie... si nu ma pot duce decat la service autorizat Daewoo.

yulyan_by_1.5 18-04-08 14:57

Da frate scuzama nu am stiut cum sa scriu dar acuma am imvatat si nu se va mai repeta :* cat despre masina o sa ii fac si cateva poze unde am sa o prezint nu e spectaculoasa dar pentru mine e potrivita

yulyan_by_1.5 18-04-08 14:59

si filtrul de aer este k&n pentru motor de 1.6

Mustang 18-04-08 15:28

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1491301)
Mustang, nu am "foarte mare" incredere... mecanicul care imi face treaba la masina e pe la 60 ani, mi s-a parut f priceput. nu merge pe nimerite cand umbla la masina. problema cu caseta de directie e ca nu prea iti poti da seama de unde se aude... mie mi s-a parut ca e din bord, ca si cum ar fi ceva desprins pe acolo; am desfacut bordul si a reusit doar sa stric pe acolo (s-a rezolvat la electrician)...
la care bucsi te referi?

p.s: imi poti recomanda alt mecanic, stiu ca sunt multi alti mecanici priceputi, dar eu le fac pe garantie... si nu ma pot duce decat la service autorizat Daewoo.

Daca nu ma insel, la Cielo ar trebui sa ai 2 bucsi la caseta de directie ... cea de sus troncane si la Matiz deobicei (cum face la mine), take a look there. Misca de volan stanga-dreapta pe loc si baga urechea la caseta. :D
Cat despre service si mecanici: serviceul de care iti spun este AutoMec'99 si este service autorizat Daewoo. Il gasesti prin Pantelimon, langa fostul Pilot. :)

Geo_ZGA 18-04-08 15:32

pai bucsile alea 2 de care vorbesti tu nu sunt cumva pe flansa? eu am vazut 2 bucsi pe flansa aia, in ele vin prinse bratele directiei... flansa a fost schimbata cu totul, cu tot cu bucsile astea 2. poate tu te referi la alte 2 bucsi, dar nu-mi dau seama acum care... daca nu-i da de cap mecanicul meu, vorbim si ma duc la AutoMec.

Mustang 18-04-08 16:04

De alea ziceam si eu. Scuza-mi interventia "neplacuta", dar sunt oarecum la munca, am citit mai mutle topicuri si am crezut ca nu umblasei la flansa. Acum am citit tot. Sorry.

Mai pun o intrebare si poate iti dau un raspuns ceva mai tarziu.

Geo_ZGA 21-04-08 22:13

4 Attachment(s)
si consola de climatizare cu led-uri albastre :D asta a fost simplu de facut, cu cateva indicatii din partea lui Matza :)
pe unul din firele albe (apar 2 in poza si sunt alimentarea luminilor) am pus o rezistenta de 270k si in locul becurilor (2) am pus cate un led albastru Zextar. peste led-uri am pus "caciulitele" alea verzi... se vede bine, cu exceptia faptului ca rosul nu mai e rosu si albul nu mai e alb, la temperatura... si ca lumina nu este perfect uniforma.
urmeaza zilele astea becurile de la butoanele de pe bord.

W R S 22-04-08 14:52

Daca ai fi dat ledul cu putina acetona si il faceai mat nu crezi ca lumina uniform ?!
Oricum este ok si asa din poze nu se observa vreo diferenta mare.

Geo_ZGA 22-04-08 15:31

led-urile sunt matuite cu smirghel si au pusa peste si "caciulita" aia verde care era pusa pe becuri. e cam greu sa ilumineze uniform doar 2 led-uri pozitionate jos, intre "rotitele" de reglaj... lumineaza mai slab al distanta, e logic :)

Mustang 22-04-08 17:42

Cul Geo, cul ... ;)

Geo_ZGA 22-04-08 18:33

ms, ms :D sunt mai multumit cu ceva facut de mana mea, decat cu niste bani dati pe un "ceva"... de asta o sa renunt la plasme (le aveam in proiect) si o sa-mi fac tot bordul, singur, cu led-uri. normal, cu indicatii si suport tehnic :D

yulyan_by_1.5 22-04-08 20:51

Salut , am si eu o intrebare : daca schimb casetofonul original de la masina.Cum pot face, sa se ridice antena doar cand este pe radio si nu sa se ridice cand este si pe muzica ? Daca imi poate spune cineva va rog . Multumesc

Mustang 22-04-08 21:26

Quote:

Originally Posted by yulyan_by_1.5 (Post 1497504)
Salut , am si eu o intrebare : daca schimb casetofonul original de la masina.Cum pot face, sa se ridice antena doar cand este pe radio si nu sa se ridice cand este si pe muzica ? Daca imi poate spune cineva va rog . Multumesc

Dar ce ar fi daca ai posta unde trebuie ?

yulyan_by_1.5 22-04-08 21:27

Imi cer scuze dar nu am stiut unde

Mustang 22-04-08 21:28

Incearca la zona tehnica Daewoo.

Geo_ZGA 24-04-08 17:21

am fost azi iar la service... acum cica e de la axul glisor, de la etrierul stang. intr-adevar, daca tragi de el are un joc si se aude un clampanit. dar sincer, nu stiu cat se aude ala in masina... si ca nu il schimba, ca il schimba degeaba.
vreau o a 2a parere, asa ca te rog Mustang sa-mi dai o adresa, un nr, ceva... de la service-ul ala care ziceai tu. sau daca mai stiti careva vre-un meserias bun la un service autorizat daewoo, sa o fac pe garantie.

RD-Woo 25-04-08 13:39

Automec 99 S.R.L - Bucuresti
Pers. contact: Dumitrica Marius
Adresa: Sos Mihai Bravu, Nr. 194, Bl. 203, Sect. 2, Cod 21345
Telefon: 021/3277630

Mustang 25-04-08 14:06

Nu stiu daca mai exista sediul de pe Mihai Bravu ...
Dar cu siguranta gasesti aici ce iti trebuie:

Sos. Pantelimon 266, sect 2 Bucuresti
Tel: 021.255.75.36

Cand ajungi acolo intrebi de 'nea Florin, spui ca vii din partea lui Mustang de pe 4tuning si te pune el in tema cu baietii. ;)

Succes.

Geo_ZGA 25-04-08 15:57

ms mult, o sa ma duc sa mai cer o parere... m-am saturat de troncaneli, trosneli, pocaneli...
Paste fericit!

Mustang 25-04-08 16:34

Si tie Geo. ;)

Geo_ZGA 25-04-08 23:13

5 Attachment(s)
scuzati calitatea pozelor, telefonul e de kk... le-am facut in graba, dpa 10 drumuri etajul 3 - masina si invers :lol:
am folosit led-uri "no name"... sunt ok, dar difera nuanta de albastru fata de cele zextar pe care le-am pus la climatizare si sunt mai placute.

webcathos 25-04-08 23:14

Mda,frumos,mai ales cand stii ca e facut cu mana ta :)!Mai fa 10 drumuri si schimba si verzaturile alea...:)

Geo_ZGA 25-04-08 23:23

eheee, la verziturile alea e mai complicat decat la 4 butoane amarate... trebuie sa desfac bordul, sa scot ceasurile, sa scot acele, sa desfac tot... sa pun leduri peste tot, sa le alimentez... e complicat, imi trebuie o zi intreaga doar pt asta. miercuri ma duc la munca si mai cumpar niste led-uri zextar, chiar daca sunt mai scumpe, imi plac mai mult cum se vad.
nici macar nu am mai prins bordul in suruburi acum :lol: mi-a fost lene sa urc si sa cobor iar, ca uitasem surubelnita in casa :lol:

Kent8 26-04-08 10:20

desfaci 4 suruburi, scoti becurile dai jos prezervativul verde care este pe bec si lasi fara, se vede mai galbui mai interesant

W R S 26-04-08 13:36

Si ce ... galbui`ul acela e frumos ?!

E o afacere sa pui led-uri daca tot desfaci bordul.

Grija mare cum il desfaci sa nu strici ceva pe acolo :P

All times are GMT +2. The time now is 05:43.

- Copyright 2026 4Tuning