![]() |
Re: Bmw 320d (2006)
dumnezeu sa`l odihneasca
nu`l cunosc personal , insa cand am citit aici pe forum despre moarte lui am ramas socat :( se pare ca in ultima vreme mor din ce in ce mai multi pe motoare , in masini rapide.... oare cati mai trebuie sa moara ca sa intelegem ca trebuie sa avem grija de vietile noastre , o viata are fiecare , o singura greseala fatala , viteza nu iarta sincer imi pare rau ca s`a intamplat asta , nu pot sa`mi imaginez cum se simt cei din familia lui si apropiatii R.I.P cosmin |
nu pot sa cred asta am avut ocazia sa vb cu el de cateva ori si era foarte de treaba tipul....chiar acu doua zile l-am vazut pe mess on si acuma asta.......nu-mi vine sa cred
ODIHNEASCA-SE IN PACE!!!!!!! |
Din cate am inteles din surse destul de sigure,cosmin se intorcea aseara de la fotbal si la iesirea din bragadiru avea 180 la ora, a aparut un caine .. si tot ce stiu e ca a luat un copac...
Dumnezeu sa-l ierte. |
Dumnezeu sa il odihneasca ! :(
|
Dumnezeu sa-l ierte !
Condoleante familiei |
inca o data fiarele si-au cerut tributul...Dumnezeu sa-l ierte !
|
D-zeu sa'l ierte ... :(
|
D-zeu sa-l odihneasca:(:(:(:(
|
D-zeu sa-l ierte :(
|
Dumnezeu sa-l ierte! R.I.P
|
RIP Cosmin! :(
Inca un impatimit moare... |
R.i.p.................
|
Re: E46 - Bmw 320d (2006)
RIP..cu ce masina era?
|
Dumnezeu sa il odihneasca in pace !
|
Odihneasca-se in pace !... Condoleante familiei !
|
E tragic cum multi tineri mor din inconstienta si teribilismul varstei.
Dumnezeu sa-l ierte |
R.i.p.
:( |
RIP :( ... dumnezeu sa-l odihneasca !! ... salutai pe frati nostri cei de sus :( :(
|
probabil sambata va avea loc inmormantarea la manastirea Cernica.Incer cu greu sa imi revin din soc.aseara doar ce era p mess si zicea sa iesim pe afara.Nu realizez inca ce sa intamplat.. refuz sa crd ca nu se mai afla printre noi... Venea acasa p drumul p care il facea zilnic...
Dumnezeu sa te aiba in paza fratiorul meu.... |
stie cineva mai multe amanunte ... cum si in ce fel s'a intamplat ?!!? alte victime ?!
|
Doamne...si a facut masina pe gustul lui si acum cand avea si el visu probabil implinit ca arte o masina frumoasa si dupa atatea chinuri rate pt masina si tot ce a suportat sa o aiba....s a stins...e pacat f pacat ce se intamplade la o vreme cu accidentele..
|
Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei!
|
In primul rand Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
In al doilea rand yo stiu mai multe detalii despre accident si am si ceva poze facute a 2 a zi cu ce a mai ramas din masina. Acum am o dilema si nu stiu ce sa fac. Sa pun pozele si detaliile sau nu? Nu vreau sa deranjez sau sa supar pe nimeni. Nu eram tovaras cu Cozmin eram simpli amici. Sincer cred ca asta ar trebui sa hotareasca tovarasii lui care ii erau aproape mai tot timpul. Astept un sfat de la voi aici. Repet ca nu stiu daca e bine sa pun sau nu pozele. Astept raspuns, sfat etc. |
R.I.P Odihneasca-se In Pace
|
Quote:
|
avea centura ? era cu bmw lui?
|
Quote:
A lovit un caine marisor. |
Dumnezeu sa-l ierte, nu asa trebue facute exemple... :(
Daca tinem aceste accidente sub umbra nimeni nu invata nimic din astea, deci moartea persoanei este inutila si numai o pierdere familiei si prietenilor. In schim daca prin urma datelor, pozelor, eventual video cateva baerti revin in raelitate, si descopera ca inconstienta nu duce la nimic poate, poate vor fi mai putine accidente. Cred ca toti care au avut accident si inca sunt in viata sau nu :( , doresc ca altii sa nu treaca prin asta, poate prin greseala lor mai salveaza o viata, si moarte mai frumoasa ca asta nu doresc. Ps. mai mult ca asta, ar fi bine sa faceti un topic cu toate pozele, datele despre accidentele despre care stiti, ca un avertisment... Cu respect Hexer |
eu am de tras o singura concluzie de aici..purtati centura ! ca sunt sigur ca daca o purta nu se mai inampla nenorocirea,mai ales in masina nemteasca si 2006..sunt masini foarte sigure bmwurile chiar si la viteze destul de mari..RIP :(
|
Quote:
Asta spun din experienta, am vazut mut prea mutle accidente, am vazut multi corpuri nensufletite care erau intacte, poate 2-3 mici zgaraeturi, dar la patalogie sa descoperit ca inima era cu 5cm mai jos, plamanii erau plin de ... cred ca nu trebue descris, si asta e foarte frecvent. Viteza e problema, nu daca ai sau nu centura - airbag - masina din 2006, peste o limita nici dumnezeu nu te ajuta, din pacate. |
Dumnezeu sa-l ierte R.I.P
dar prin ce zona s-a intamplat tragedia? |
Quote:
In plus de asta n-am apucat sa vad masina, desi voia Cornel sa ne duca insa am zis ca n-are rost... Banuiesc ca-ti dai seama ca sambata toata lumea ma certa ca alerg cu masina si te mai invocau si pe tine ca ai si tu boala vitezei :D Asta e... cand o ai in sange o ai... totul e sa nu te-nvinga ea pe tine. Te pupa Marko :) |
......... R.i.p. ..........
|
Re: E90 - Bmw 320d (2006)
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Dumnezeu sa-l ierte :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: |
Vreau sa spun si eu cateva lucruri.l-am cunoscut pe Cosmin si stiu cum isi traia viata.el nu a murit din cauza vitezei,nu ma puteti convinge de asta.a fost ceea ce se numeste un ceas rau.nu a fost singurul care mergea cu viteza si nici nu o sa fie.daca viteza ucidea,siteul asta nu mai exista pentru ca nu mai avea cine sa fie pe el.am o MARE rugaminte:cei care au avut atata sange in ei incat sa faca poze sau sa filmeze la locul accidentului sa se abtina in ceea ce priveste postarea lor.cred ca e de bun simt.exista un alt post in care cei care au amintiri frumoase despre Cosmin le pot posta.va multumesc!
|
Quote:
Sunt perfect de acord cu ce a zis ALEX ... in loc sa puneti poze de la locul accidentului mai bine v-ati duce sa aprindeti o lumanare pentru sufletul lui COSMIN si al vostru !! :oops::cry: Prea tanar sa aibe un asemenea destin si o moarte stupida din cauza unui caine ( nu facea curse sau altceva de acest gen - venea de la fotbal catre casa ) asta ca sa nu mai exista loc de discutii. :sad::arrow: Tineti minte ca toti suntem oameni sau ma rog asa tindem sa spunem . Va rog si eu sa incercam sa ne aducem aminte de el asa cum ar fi vrut si el adica de momentele frumoase . :arrow: PS: Cred ca ar trebui facuta o cruce acolo la locul accidentului si eventual un loc de lumanari deoarece am observat aseara ca destui prieteni mai vin sa ii mai aprinda o lumanare. :idea::sad: Sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu acest POST dar am spus ce am pe suflet, l-am cunoscut si purtam acelasi prenume :!: |
pentru a evita disputele inutile in momentul asta, si pentru a nu-i pata amintirea, o sa inchidem topicul asta
daca l-ati cunoscut sau pur si simplu vreti sa spuneti doua cuvinte pentru el, puteti sa o faceti aici sper sa intelegeti cu totii ca pe topicul asta nu mai e nimic de spus dumnezeu sa-l ierte |
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning