Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

GAby645 04-06-11 14:55

re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

mai dureaza un pic pan termina real-ul ;)

JohnnieB 04-06-11 21:05

chestia asta n'o stiam...eu nu sunt din iasi...sunt un simplu student care abia mi'am inceput viata in acest oras....dar cred ca acea solutie se poate gasi si in alte magazine....daca mai este cineva interesat ma pot informa si va pot spune exact ce si cum

CRyS` 05-06-11 19:37

Este si in Carii si Furi, si in Kaufland si in Selgros ... peste tot!

mituc 07-06-11 16:53

Quote:

Originally Posted by JohnnieB (Post 4373494)
daca nu ai rezolvat problema iti pot da eu niste sfaturi....te duci in real si cauti ca este solutie pt polisat sticla...daca tu vrei sa dai pe afara cureti farul....dai cu smirghel fin pana se matuieste si dupa aplici solutia respectiva....daca problema farului e in interior desfaci farul....smirgheluiesti pana nu mai poti vezi ca s'a subtiat un pic sticla si dupa aplici solutia cumparata si iese ca nou.daca desfaci farul ai grija sa nu'l spargi si cand il prinzi la loc sa folosesti silicon la imbinare sa nu curga apa in el.bafta !

Mergi la un salon de cosmetica auto, nu fa tu singur,. e o idee mai complex decit pare.

JohnnieB 07-06-11 19:53

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 4380689)
Mergi la un salon de cosmetica auto, nu fa tu singur,. e o idee mai complex decit pare.

clar ca e mai complex si e mai mult de munca decat pare....dar eu vroiam sa zic ca mai sunt si alte variante....acum nu stiu cat costa operatia asta la un salon de cosmetica auto da' daca ai timp si iti face placere sa lucrezi doar tu la masina ta e o idee :P

vinyl 12-06-11 22:49

Am polishat farurile la niste baieti in pacurari ...se ocupa si cu folieri..foarte ok au iesit.Si recomand,sa nu folositi toate prostiile din comert si sa nu va apucati sa polishati singuri farurile pentru ca nu va iesi ok.

CRyS` 13-06-11 00:02

Am un amic ce si-a polishat singuri niste faruri, si nu orice far de VW sau alt gunoi european ci de 300M si au iesit nu bine,ci super bine si nu cu multi bani cheltuiti. Trebuie sa ai putina indemanare si rabdare! E adevarat ca a lucrat timp de 3 week end-uri la rand ...dar dupa au iesit aproximativ noi!

Putina imaginatie sa ai si rabdare,calm! Ca de restu` gasesti peste tot! Daca stii ce sa cumperi!

florin_nms 13-06-11 19:38

Unde pot face o polishare la faruri in Iasi?

crvalx 14-06-11 10:31

1 Attachment(s)
poti sa apelezi la noi

MihaiCsl 14-06-11 17:35

Stie cineva de unde as putea cumpara o trusa de scule mai de calitate si ceva mai complexa, tubulara, torx etc :D

Victor_Is 15-06-11 16:58

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4396844)
Stie cineva de unde as putea cumpara o trusa de scule mai de calitate si ceva mai complexa, tubulara, torx etc :D

poate iti place
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/2...ml#post4399094

mihayyy2000 15-06-11 19:49

Cat ar trebui sa dau pe manopera pentru: schimbat amortizoare spate, bucse fata, filtru benzina, filtru polen, schimbat garnitura de sub filtrul de ulei, schimbat curea transmisie si curea ac? pentru Bmw 318 i '99?

MihaiCsl 15-06-11 21:34

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 4399309)

Am vazut si anuntul asta, dar mi se pare slab calitativ si-s si putin, oricum merci. :)

CRyS` 15-06-11 22:30

@mihayyy2000 - ai mesaj privat!

bau4rock 16-06-11 13:08

unde pot curata interiorul la o masina?ceva mai profesional ms mult

mihayyy2000 16-06-11 13:33

Quote:

Originally Posted by bau4rock (Post 4401466)
unde pot curata interiorul la o masina?ceva mai profesional ms mult

Spalatorie cu abur la Kaufland din Nicolina. Mi-a zis cineva pe forum ca te costa 100 ron dar fac treaba buna. Am sa ma duc si eu dar astept sa fac rost de mai multi $ ca sa imi si cumpar niste huse de calitate. Imediat dupa ce curat banchetele sa pun huse pe scaune ca la mine se murdaresc un pic cam repede.

Jockers 16-06-11 14:54

bau la red hall iti face o tapiterie de nici cand era noua nu arata asa..da e scump tare...vis-a-vis de recuperare..dute si intreaba pretu ..iti garantez ca lucrarea e buna

mihayyy2000 16-06-11 15:12

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4401675)
bau la red hall iti face o tapiterie de nici cand era noua nu arata asa..da e scump tare...vis-a-vis de recuperare..dute si intreaba pretu ..iti garantez ca lucrarea e buna

Unde vine asta mai exact? si daca stii ce lucrare face nu stii si pretul?

bau4rock 16-06-11 15:56

ms baieti am sa ma duc sa vad care e treaba la ambele ideea e ca interiorul meu nu e foarte murdar si nici nu as arunca multi bani pe asta ms mult

GAby645 16-06-11 17:52

la kaufland am fost eu , fac treaba relativ buna pretul parca e 90 ron din ce imi aduc aminte,

Jockers 16-06-11 18:39

hai noroc :D interioru de golf 3 se potriveste si pe golf 3?

GAby645 16-06-11 18:44

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4402184)
hai noroc :D interioru de golf 3 se potriveste si pe golf 3?

tu ce zici?

grg_92 16-06-11 19:10

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4402196)
tu ce zici?

eu cred ca interioru de golf III merge doar pe golf VI ..daca vrei sa-l pui pe alt golf III nu o sa mearga:oops: lasand gluma presupun ca ai scris gresit .....

GAby645 16-06-11 19:47

nare cum sa nu se potriveasca , am vazut o gramada de golfuri III cu interior de golf III , majoritatea :)
apropo am un interior recaro de golf 3 , am sa iti arat poze cu el ;)

IS19CIP 17-06-11 11:06

Quote:

Originally Posted by mihayyy2000 (Post 4401712)
Unde vine asta mai exact? si daca stii ce lucrare face nu stii si pretul?

Putin mai incolo de Purcica:lol:

Jockers 17-06-11 14:57

imi cer scuze pt ce am scris...am vrut sa zic interior de golf 4 pe golf 3..merge aiurea netu si vad intrerupt:(

mihayyy2000 17-06-11 20:56

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 4403668)
Putin mai incolo de Purcica:lol:

Cum te duci dinspre Galata spre Pod Nicolina nu? vis a vis de Ion Holban (liceul ala) in curba aia la "cabanuta" nu?

grg_92 17-06-11 21:00

Quote:

Originally Posted by mihayyy2000 (Post 4404787)
Cum te duci dinspre Galata spre Pod Nicolina nu? vis a vis de Ion Holban (liceul ala) in curba aia la "cabanuta" nu?

exact

Armandot 18-06-11 09:46

imi recomanda cineva un service unde pot sa imi incarc instalatia de AC la un Fiat?preturile preferabil sa fie de bun simt...

CRyS` 18-06-11 10:09

La mine,ca tot ai mai fost! :lol: Ti-am dat pretz pe topicul service-ului!

mihayyy2000 18-06-11 11:06

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4405557)
La mine,ca tot ai mai fost! :lol: Ti-am dat pretz pe topicul service-ului!

Cat e la tine "curatarea instalatiei" si incarcarea ei acu freon?

grg_92 18-06-11 11:08

Quote:

Originally Posted by mihayyy2000 (Post 4405668)
Cat e la tine "curatarea instalatiei" si incarcarea ei acu freon?

si pe mine ma intereseaza ! :D:D:D

mihayyy2000 18-06-11 11:11

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4401675)

Am fost azi... Pretul e 327 ron cu tot cu exterior, dureaza o zi si iese ca noua la interior... Tapiterie tot... cu tot cu motor e in jur de 350 ron... Adevarul ca e scump... Dar daca chiar iese "noua" eu m-as "risca" sa dau banii astia. O fac si eu o data si dupa aia ii pun huse noi dupa care o pastrez.

jemis90 18-06-11 13:00

sa zic si eu ce am auzit ! (am auzit, nu pot garanta)

Interior spalat cu tub de ala special care are perie in 'cap din carrefour ( vreo 40 lei) cica a iesit foarte frumos...:shock:

La inceput nu am crezut asa ceva, dar omu mi-a spus ca a vazut cu ochii lui si ca se merita banii...

CRyS` 18-06-11 15:46

Am zis: 150 ron verificare + testare + incarcare !

Daca vrei filtru de polen nou ... se plateste in functie de masina ! Se poate opta si pentru filtru de polen cu carbon activ! Dar e mai scump cu cel putin 20%!

Jockers 18-06-11 17:08

Quote:

Originally Posted by mihayyy2000 (Post 4405676)
Am fost azi... Pretul e 327 ron cu tot cu exterior, dureaza o zi si iese ca noua la interior... Tapiterie tot... cu tot cu motor e in jur de 350 ron... Adevarul ca e scump... Dar daca chiar iese "noua" eu m-as "risca" sa dau banii astia. O fac si eu o data si dupa aia ii pun huse noi dupa care o pastrez.

deci iti zic ca se merita ...ca nou nou.iesha...e cam scump....da folosesc solutii bune..si aparatura buna..si oameni priceputi..am vazut mai multe cum o iesit si zic ca se merita

Jockers 18-06-11 17:11

pentru incarcat instalatie cu freon..este un baietas in spate pe la bicaz in partea cu bahluiu...era 150...si facea treaba buna..

Eriksson 18-06-11 19:20

Quote:

Originally Posted by mihayyy2000 (Post 4405676)

ce arcururi frumoase-mi pun cu banii aia

voi chiar dati 3.5 mil sa iti faca interiorul ? luati si faceti cu mana voastra
satisfactia e mai mare

vinyl 19-06-11 12:45

Eu am dat 200 de ron...sincer se merita si nu prea...depinde cum privesti lucrurile.Eu le-am privit mai "comod".

Jockers 19-06-11 21:13

zziceti si mie va rog cat sunt niste inaltatoare pentru golf 3 spate...? si und epot gasi in iasi..ca am gasit pe net 65 de euro eram sa arunc leptopu pe geam:)))

All times are GMT +2. The time now is 08:27.

- Copyright 2026 4Tuning