![]() |
Re: Bancuri & Stuff
CV
Ma numesc XXXXXXXXX, am 24 ani, trebuia sa am 29, dar nevasta-mea mi-a mancat 5 ani din viata. Intelectual de rasa, am liceul inceput si facultatea terminata si un fizic deosebit de atragator; obiecte ca : farfurii, linguri, carti efectiv se lipesc de mine, este adevarat, asta si pentru ca ma spal destul de rar. Nu-mi este frica de munca, dorm langa ea si sunt o persoana foarte comunicativa, cand vorbesc de la telefonul firmei.Am o experienta semnificativa in vanzari, de mic copil obisnuiam sa vand lucrurile parintilor din casa, sunt o fire foarte dinamica, dar dupa orele de program; pana acum nu am avut antecedente penale si sper ca pana ma voi angaja la firma d-vs nici sa nu am. Autodidact in marketing, sunt un fin observator al oricarei investitii, eliminand din start orice fel de cheltuieli colaterale sau fara rezultate. Spre exemplu, eu am ami trimis o scrisoare de intentie CV si firmei XYZ din Constanta. Daca raspunsul dvs este pozitiv si ma angajati, inseamna ca automat banii pe care i-am investit pentru a trimite faxul la Constanta i-am pierdut si asta se intampla acum doi ani, cand leul era mai puternic. Nu mai vorbesc de faptul ca iata, eu am terminat scrisoarea, iar dvs. nu m-ati chemat pentru interviu. Mie aceste lucruri imi dau de gandit si nu pot sa nu sesizez anumite tertipuri la care dvs. apelati; va folositi de massmedia ( dati anunturi prin ziare ), este clar un atac la adresa mea. In primul rand nici nu ma cunoasteti si in al doilea rand nici nu sunt obligat sa ma angajez la firma dvs. in speranta ca v-am facut sa zambiti putin ( lucru care in procesul de vanzare reprezinta un atuu important), daca vreti sa va las fara clienti, n-aveti decat sa ma angajati! Ma puteti suna la .. PS. M-ar interesa daca se poate sa imi dati concediul de odihna la inceput. |
In cćsutza din pćdure ... aveau casć 3 pitici ... vine Cioakć si le spune : E Elodia p`aici ...?
|
vine bula obosit acasa si ii zice lui taicasu:Tata nu mai sunt virgin!
tatal : stai jos si povesteste-mi! bula : nu pot ca ma doare curu` |
Attila mergand calare,
Intalni o apa mare. Oparit la cur, la coaie, Vrea sa faca si el baie. Intra el in riul mare Sa se spele-ntre picioare. Cand sa iasa iar la mal, **** haine, **** cal... Cine-a fost primu'-n Ardeal? by Ghe. Funar |
se duce bula in china la cel mai mare dragon ca sa se bata cu el.ii da dragonul primul...bula doarme 2 zile.
bula:ce-a fost aia? dragonul: cheia dragonului... ii da si bula una dragonului...dragonul doarme 2 saptamani... dragonul: ce-a fost aia? bula: cheia franceza. |
Nume? Austin Danger Powers. Sex? Da, va rog?
Austin Powers Clinton a mintit. Un barbat poate uita unde parcheaza sau chiar unde locuieste, dar nu uita niciodata o partida de sex oral, indiferent cat de nereusita a fost. Barbara Bush Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai comfortabil daca se dezbraca in fata unui barbat, decat daca ar face-o in fata unei femei. Aceasta din cauza ca femeile sunt foarte critice, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori. Robert DeNiro Se zice ca ar fi aparut un nou scandal in lumea medicala. Doctorii semnaleaza faptul ca barbatii au reactii alergice la prezervativele din latex. Acestea provoaca umflarea puternica a penisului. Si, care-i problema? Dustin Hoffman Sexul este ereditar. Daca parintii tai nu au facut, nici tu nu vei face. Anonim Cunoasteti privirea aceea pe care o au femeile cand vor sa faca sex? Nici eu. Steve Martin Sa faci sex e ca si cum ai juca bridge. Daca n-ai un partener bun, ar fi bine sa ai o mana buna. Woody Allen Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul. Barbatii pot mima o intreaga relatie. Sharon Stone Hockeiul este un sport pentru albi. Basketball este un sport pentru negri. Golful este un sport pentru albi imbracati ca niste pesti negri. Tiger Woods Bigamia inseamna sa ai o nevasta in plus. Monogamia e acelasi lucru. Oscar Wilde Vedeti, problema e ca Dumnezeu i-a dat barbatului un creier si un penis, dar nu i-a dat suficient sange pentru a le folosi pe amandoua deodata. Robin Williams Iubirea este raspunsul, dar in timp ce astepti raspunsul, sexul ridica niste intrebari bunicele. Woody Allen Cand am ajuns in America , nu stiam sa vorbesc engleza, dar viata mea sexuala era perfecta. Acum engleza mea e perfecta, dar viata mea sexuala e groaznica. Julio Iglesias Ultima data cand am fost inauntrul unei femei a fost cand am vizitat Statuia Libertatii. Woody Allen Sunt un amant atat de bun, pentru ca exersez foarte mult singur. Woody Allen Sexul si golful sunt singurele doua lucruri de care te poti bucura fara sa te pricepi la ele. Kevin Costner, Tin Cup Este mai bine sa nu fii fidel decat sa fii fidel fara sa ti-o doresti. Brigitte Bardot Daca Dumnezeu nu ar fi dorit ca noi sa ne masturbam, ne-ar fi facut bratele mai scurte. George Carlin Il iubesc mai mult pe Mickey Mouse decat pe orice femeie pe care am cunoscut-o. Walt Disney Sexul la 90 de ani este ca si cand ai juca biliard cu o funie. George Burns Nimeni nu va castiga razboiul sexelor; se fraternizeaza prea mult cu inamicul. Henry Kissinger Personal, nu stiu nimic despre sex, deoarece am fost maritata tot timpul. Zsa Zsa Gabor Marea diferenta dintre sexul platit si sexul gratis este ca sexul platit costa mai putin. Brendan Francis De ce ar trebui sa primim sfaturi despre sex de la Papa? Daca stie ceva despre sex, nu ar trebui sa stie! George Bernard Shaw In America sexul este o obsesie, in alte parti ale lumii este o realitate. Marlene Dietrich Pentru a avea succes la sexul opus, spune-i ca esti impotent. Va face tot posibilul sa iti demonstreze contrariul. Cary Grant Munca de programator este ca si sexul. O singura greseala si trebuie sa platesti pentru ea tot restul vietii. Michael Sinz Prietena mea rade intotdeauna in timp ce facem sex - indiferent de ceea ce citeste. Steve Jobs (fondator Apple Computers) |
Micul John intra in camera parintilor si o vede pe maica-sa cu fusta ridicata iar pe taica-sau la spatele ei.Vazandu-l, tatal rade si ii face semn sa plece si sa inchida usa.Dupa ce termina treaba tatal se duce sa vada ce face fiul.
Il gaseste in camera cu bunica-sa care avea fusta ridicata iar micul John era in spatele ei.Taica-sau tipa : - John, dar ce naiba faci acolo ? Iar Johnny ii raspunde : - Nu e asa de amuzant cand e vorba de ma-ta, nu-i asa? |
Cand vedetele nu au un discurs elaborat de PR-isti iata ce minunatii afirma!
Reporter: Cum ai reusit sa slabesti? Monica Lewinski: Am invatat sa nu mai bag in gura chestii care mi-ar putea fi daunatoare. Niciodata nu am vrut sa merg in Japonia. Pur si simplu, nu imi place sa mananc peste. Si stiu ca pestele este foarte po****r in Africa . Britney Spears Unde va avea loc Festivalul de la Cannes anul acesta? Christina Aguilera Fumatul ucide. Daca mori, atunci ai pierdut o parte importanta din viata. Brooke Shields China este o tara mare, locuita de multi chinezi. Charles De Gaulle In opinia mea, casatoriile dintre homosexuali ar trebui sa fie intre o femeie si un barbat. Arnold Schwartzanegger Am fost recent in turneu in America Latina. Singurul meu regret este ca nu am aprofundat limba latina in scoala, ca sa pot sa port si eu o conversatie cu oamenii aceia. Dan Quayle Cred ca nimeni nu ar trebui sa isi scrie autobiografia pana nu moare. Samuel Goldwyn Cel mai bine ma simt atunci cand sunt fericita. Winona Ryder Daca incep sa gandesc prea mult, intru in panica. Pamela Anderson Mai tineti minte ca trupa Beatles s-a destramat, fiecare membru si-a facut proiecte solo si dupa aceea s-au reunit si au devenit mai puternici? Kelly Rowland Cel mai frumos gest de afectiune este sa imparti patul cu alta persoana. Michael Jackson Nu sunt prost. Pur si simplu, uneori nu gandesc. Colin Farrell Ma imbrac sexy, dar nu intr-un mod evident, ci intr-un mod virginal. Victoria Beckham M-as sinucide daca as fi la fel de grasa ca Marilyn Monroe. Liz Hurley Exact asa s-a intamplat cu Imperiul Roman. Nu avea toata lumea de acolo sifilis? Si ati vazut ca dupa aia, imperiul a fost distrus de un vulcan. Joan Collins Daca nu exista electricitatea, ne-am uita la televizor la lumina lumanarii. George Gobel Dumnezeu m-a facut asa frumoasa. Daca eram urata, ma faceam profesoara. Linda Evangelista Sunt atat de desteapta acum. Toata lumea imi spune: "Da-ti bluza jos!". Sorry, nu fac asta! Stiu ca vor sa profite de mine. Nu sunt proasta! Paris Hilton Iau lectii de franceza, pentru ca stiu ca toti europenii vorbesc franceza si nu vreau sa spun prostii cand ma duc acolo. Paris Hilton Zebra nu isi schimba petele. Al Gore Consider ca modeling-ul este ceva ce fac pentru po****tia de culoare in general. Naomi Campbell Din seria George W. Bush: Am si eu opinii proprii – opinii foarte solide – dar nu sunt intotdeauna de acord cu ele. Inamicii nostri sunt inovatori si au numeroase resurse. Ca si noi, de altfel. Se gandesc in permanenta la noi modalitati de a face rau Americii si americanilor. Ca si noi, de altfel. Sunt onorat sa dau mana cu un cetatean irakian curajos, a carui mana a fost taiata de Saddam Hussein. Si voi aveti negri, nu? George W Bush catre presedintele brazilian Fernando Cardoso M-am intalnit recent cu ministrul finantelor din Palestinia si am fost profound impresionat de cunostintele sale din domeniul finantelor. Stiu cum sta treaba cu cresterea afacerilor mici. Si eu am fost una. |
Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte:
- Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri? O fetita o intreaba pe mama sa: - Mama, de ce tata e asa de chel? - Deoarece are multa minte. - Dar de ce tu ai asa de mult par pe cap? - Mananca si taci! |
Prezervativul PRIMOLA - Ce-i al tau e pus de-o parte!
Prezervativul GARNIER ESSENTIALS - Special pentru ten uscat si sensibil! Prezervativul ORANGE - 10 minute de vis in orice retea! Prezervativul POIANA - Da gust iubirii tale! Prezervativul ECOLPAST - Simplu de aplicat! Prezervativul COLA VANILLA - Rasplateste-ti curiozitatea! Prezervativul SUGUS - Mesteci si faci fata distractiei! Prezervativul DIN DRAGOSTE - Iubiti-va mult! Prezervativul FANTA - La distractie se cunoaste! Prezervativul REXONA - Dureaza 19 zile! Prezervativul EUCERIN - Hidratare intensiva, regenerare rapida, eficienta demonstrata! Prezervativul VELAFLEX - 24 de ore, volum si fixare! Prezervativul ARCTIC - Garantie 3 ani! |
Unu isi cumparase un BMW full-option si fericit, hai sa ii faca proba pe o autostrada. La 100km/h se gandeste: "Slabut". La 200km/h, se gandeste "Se poate si mai bine". Ajunge la 300km/h si un papagal se izbeste de parbriz. Asta pune frana speriat, aduna papagalu de pe jos, il duce la veterinar, scapa cu viata papagalu si il duce omu la el acasa in colivie. Dupa vreo 2 saptamani se trezeste papagalu din coma. Se uita in stanga, vede gratii, se uita in dreapta vede gra tii, la carese gandeste : "Bagami-as...L-AM OMORAT P-ALA CU BMW-U!":D:D:D
|
sarpele cu clopotzie isi ia serpisorul si il scoate la plimbarea zilnik!! merge ce merge la un moment dat serpisorul il intreaba pe tacsu:
-tata. tati... noi suntem veninosi?? Sarpele nervos k tocmai el treb sa il scoata la plimbare, nu ii raspunde si merge mai departe! mai merg ce mai merg, la un moment dat serpisorul isi intreaba iar parintele: -tati, tati... noi suntem veninosi?? Sarpele mai plin de draci isi continua drumul....dupa o perioada serpisorul revine la problema lui:D : -tati, tati... noi suntem veninosi?? la care tacsu ii raspunde intr-un sictir: - da mah boule!! serpisorul speriat..... -:shock: :yikes: auoleu si eu mi-am muscat limba.... |
Quote:
vine ion de la munca intr-o zi...nevasta nu era acasa...asa ca isi cumpara o sticla de vodka... nu apuca sa o desfaca...ca apare nevasta.piteste sticla in colivia papagalului si ii spune acestuia ca daca se atinge de ea..ii jupoaie penele! a doua zi se trezeste ion si se duce la colivie.papagalul beat mort....care isi jupuia penele zicand "da-le drq de pene!! tot mai buna-i vodka :drunk:!!!" |
Un barbat si o femeie merg pe autostrada si se cearta din cauza infidelitatii barbatului. Dintr-o data, femeia scoasa din minti apuca scula barbatului si o taie, dupa care enervata o arunca pe geam.
In spatele lor, intr-o masina un barbat si fetita lui de 7 ani discuta. Dintr-o data, scula se izbeste de parbriz, sta lipita un moment si apoi zboara mai departe. Surprinsa, fetita intreaba: - Ce era asta, taticule? Rusinat si nevrand sa discute cu fetita lui subiecte sexuale, omul raspunde: - Era doar o insecta! Fetita ramane cu un aer confuz cateva minute si apoi zice: - In orice caz, avea ditamai P**A. |
de cand n-am mai ras asa =)))))))))))))))))))))))))))
|
o vorba veche si adevarata: Barbatul a descoperit ARMELE si a inventat VANATOAREA. Femeia a descoperit VANATOAREA si a inventat BLANURILE. Barbatul a descoperit CULORILE si a inventat PICTURA. Femeia a descoperit PICTURA si a inventat MACHIAJUL. Barbatul a descoperit LUMEA si a inventat CONVERSATIA. Femeia a descoperit CONVERSATIA si a inventat BARFA. Barbatul a descoperit JOCUL si a inventat CARTILE DE JOC. Femeia a descoperit CARTILE DE JOC si a inventat DATUL IN CARTI. Barbatul a descoperit PRIETENIA si a inventat DRAGOSTEA. Femeia a descoperit DRAGOSTEA si a inventat CASATORIA. Barbatul a descoperit FEMEIA si a inventat SEXUL. Femeia a descoperit SEXUL si a inventat DURERILE DE CAP. Barbatul a descoperit COMERTUL si a inventat BANII. Femeia a descoperit BANII....si atunci s-a dus dracu' TOT...
|
barbatul: Nevasta nu ai si tu chef de sex.....?
nevasta: Ba da dar,...nu se poate ptr ca maine ma duc la ginecolog. barbatul: Dar la dentist nu te duci,nu? |
UN Jucator de Counter - Strike moare.. si Dumnezeu il trimite in iad. Dupa 2 saptamani il suna diavolul pe Dumnezeu disperat si ii zice: -Doamne ce miai trimis aici.NebOnu' asta mia daramat toate cazanele, mia omorat toti diavolii, a stins si focul, si tipa in gura mare "UNDE DRACU SE PUNE BOMBA? )
|
Vand magar TURBO DIESEL, urechi electrice, copite de platina, sistem audio iiiihaaaaahaaaa, tractiune 4 * 4, combustibil mixt: coceni sau ciulini, culoare cacaniu in dungi portocalii, servo si ABS, 18 Airbeguri, bici 7+1 trepte, etc.. Pret 25 000 euro. Accept variante la schimb cu CATAR FULL OPTIONS plus o diferenta
|
Mama dracului ii cere fiului sau sa se insoare. Acesta ii raspunde ca se insoara doar daca ii va gasi o virgina. Pleaca mama dracului in lume si vede un grup de fete. Fluira si toate intorc capul. Isi da seama ca sunt curve. Mai vede un grup, fluiera din nou si. aceeasi reactie. Si tot asa, pana cand intr-un grup una nu intoarce capul. Atunci mama dracului o ia si o duce fiului sau.
Morala: fetelor fiti curve, ca de nu, va ia mama dracului |
Eu cand ma nasc sunt negru, cand ma sperii sunt negru, cand mi-e frig sunt negru, cand ma infurii sunt negru, cand mor sunt negru.
Tu cand te nasti esti albicios, cand te sperii te faci galbui, cand ti-e frig esti movuliu spre albastru, cand te infurii esti rosu, cand mori esti vanat-verzui. Cu toate astea, ma faci pe mine de culoare?! |
status de mess : who farted?
|
Piciorul priveste in sus si vede ca penisul il priveste si il intreaba:
-ce ma faci? -sunt precum un liliac.Stau tot timpul atarnat cu capu in jos.Cu tine cum se poarta stapanu"? -Excelent.Imagineaza-ti ca dimineta,ca sa nu racesc imi pune papuci,se duce sa ma spele ,ma spala bine intre toate degetele,apoi ma sterge bine,ma da cu talc,apoi ma imbraca cu sosete si ma baga in pantofi.Apoi mergem toata ziua.Seara,cand ma dor toate ma baga in apa calda,imi face masaj cu crema si ma lasa sa odihnesc toata noaptea.Cu tine cum se poarta? -Cu mine se poarta oribil.Sa-ti povestesc :Dimineata ma palmuieste si-mi zice:"gata nenorocitule,opreste-te.Apoi ma baga stramb in chiloti si toata ziua am o durere de cap de nu-ti mai zic. Ah...cu toate astea seara ....seara vrea sa stau tare si batos!Dar cel mai rau e de fiecare data cand intram in pestera,nu-ti imaginezi cat ma enerveaza nehotararea lui. -Care pestera ? ce nehotarare? -Pai dc intru in pestera,unde abia incap,ma baga,ma socate,ma baga,ma scoate,ma baga,ma scoatesi o tine tot asa pentru muuuuuuuuuuuuuuuuult timp.... -Si atunci ce se intampla?intreaba piciorul -Pai ce naiba sa se intample..ametesc,vomit si lesin. |
Sfaturi de la Lacatus pentru Banel Nicolita
1)Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar. 2) E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile. 3)Portile se schimba intr-un meci, cel putin o data, nu te lasa pacalit! 4)Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi. 5)Nu-l intreba pe Nesu ca se tine de glume. 6)Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta. 7)Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu. Poti sa deschizi si ochii. Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid. 9)Tu vei antrena portarii in sectiunea de "Atentie distributiva si capcane de joc |
fratilor cautati pe odc...fisier .txt ...
lucruri misto de facut in lift am murit de ras :lol: |
poate unii nu au ODC sau nu pot folosi..de ce nu il postezi aici tu..
|
pentru ca am reinstalat windows-ul...si nu il mai am :)
|
Trei tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf Petru ii intreaba: - De cate ori v-ati inselat nevestele? - Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul. - Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai. - Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea. - Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. - Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul. - Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite un Logan sa mergi cu el prin Rai. Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Loganul si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. - De ce plangi omule? Ce s-a intamplat? - Uite... a murit nevasta-mea ieri... - Asa, si? - Si am vazut-o azi prin Rai .. pe role...
PS pt cmd, cauta`l si pune`l aici !! |
http://birkof.ro/2008/03/reclama-foltene.html 3 reclame la foltene.
|
1 Attachment(s)
gata l-am gasit :D
|
Se trezeste un cioban intr-o dimineata , iese din cosmelia lui , se uita in stanga , se uita in dreapta , nu mai vedea oile. inebunit pleaca sa caute oile , pe marginea unui shantz vede un taran si il intreaba :
Mah tzarane ai vazut vreo turma de oi ??? Tzaranu ii zice : E shantzu meu , sapat de mine , e shantzu meu !!! Ciobanu: Bah nene esti tampit ??? Ce te intreb io si ce imi raspunzi matale ?? Tzaranu nimic : E shantzu meu , sapat de mine , e shantzu meu !!! Ciobanu disperat ii zice : Bah , uite iti dau cel mai frumos berbec care il am in turma , daca imi zici daca ai vazut turma mea de oi !!! pan la urma tzaranu ii raspunde : Da mah le-am vazut , sunt pestea dealu ala !!! Pleaca ciobanu , apare mai pe inserat omu fericit ca si-a gasit turma , iar il vede pe taran si ii zice : Bah , hai mah sa iti dau berbecu promis !!! Tzaranu iar incepe : E shantzu meu , sapat de mine , e shantzu meu !!! La un moment dat apare un politist pe cal , ciobanu il vede si ii zice : Uite domle ' i-am zis lu asta ca daca imi zice unde e turma mea ii dau un berbec si asta imi tot zice "E shantzu meu , sapat de mine , e shantzu meu !!!" . Politistul se uita si la cioban si la tzaranu nebun si zice : Bah io am impresia ca voi vreti sa imi furati calu !!!!! |
Cateva faze tari :
CINE SE SCOALA DE DIMINEATA , BRATARA DE AUR !!! CINE SAPA GROAPA ALTUIA SE INEACA CA TIGANU LA MAL !!! CAINELE CARE LATRA , ARE PICIOAREle SCURTE !!! Care e duferenta dintre o barca si o pisica ??? Cu barca poti sa plutesti dar cu pisica nu poti sa bati cuie :))))) Din ciclul FARA LOGICA |
Quote:
P.S. offtopic ! |
Un tigan se duce si el in Egipt sa vada Piramide Sphinx etc etc etc si la un moment dat dupa ce vede toate minunatiile vede o camila si zice : Bah mancatiash ce bat astia caii frate!!!.
|
Cum sa sperii pasagerul care sta pe scaunul de langa tine in avion sau in tren: 1. scoate-ti laptopul din geanta 2. deschide-l lent de tot.. 3. porneste-l 4. verifica faptul ca nesimtitul de langa tine urmareste ecranul 5. deschide pagina de internet pe care o folosesti in mod normal 6. inchide ochii si ridica capul spre cer.. 7. respira profund si… 8. da click pe urmatorul link: http://www.thecleverest.com/countdown.swf 9. observa fata vecinului tau.
Intr-o zi la scoala profa de romana ii roaga pe elevi sa faca o fraza cu 2 cuvinte: Dalas si Campari . Vasilik : Eu ma uit la Dalas si beau Campari....Foarte bine spune profa....Mihaitza: Cand am fost in Dalas am baut Campari...Foarte bine spune profa...Bula: CAM PARI nefututa DA LAS ca te *** eu.. |
Sa faci sex la 93 de ani e ca si cum ai juca biliard cu o sfoara... :)
|
|
Un bărbat lua micul dejun la ora 8 dimineața, un sandvis si o cafea,
când vede trecand pe strada o procesiune de înmormântare foarte neobisnuită. Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare. În spatele celui de-al doilea sicriu mergea un bărbat solitar cu un imens câine pitbull tinut in lesa. În spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 bărbati tristi. Privitorul nu a putut să-si stăpânească curiozitatea, s-a apropiat de bărbatul care ducea câinele si l-a intrebat: - Domnule, stiu că este un moment foarte nepotrivit să vă deranjez, dar ce tragedie s-a intamplat. A cui este înmormântarea? Bărbatul a răspuns: - Ei bine, în primul sicriu se află soția mea. - Ce a pătit? -Câinele meu a atacat-o si a omorât-o. - Si cine se află în al doilea sicriu? - Soacra mea. Ea încerca să o ajute pe sotia mea, dar câinele s-a repezit si la ea si a omorât-o. A trecut un moment solemn de liniste între cei doi bărbati. - Domnule, pot să vă cer împrumut câinele? - Sigur ca da... asezati-va si dvs la coadă... |
Doi poliţişti se întîlnesc:
- Mă, se apropie Paştele, ţi-am cumpărat un ou Kinder. Se întîlnesc şi a doua zi: - Ce zici, ţi-a plăcut oul? - Ciocolata era excelentă, dar capsula am înghiţit-o cam greu. |
Noaptea, inainte de examen. In apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3.
Cu o voce iritata acesta raspunde: -Da! -Dormi? -Bineinteles ca dorm! -...si noi invatam tutzi mortii ma-tii !... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning