![]() |
Re: E30 - Ursul Turbo COSMOTE
1 Attachment(s)
eeeee
|
Quote:
|
cel mai tare comentator :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
RELAAAAAAX!:lol:
|
Noroc baieti!
Va multumesc tuturor pentru pozele puse, astept si ceva filmari, eventual prima cursa cand am plecat de-a latu pe toata pista. A fost un eveniment reusit de D R A G R A C I N G EVENTS! Prima cursa cu pista tratata cu VHT! S-a inregistrat timpul de 9.3 sec cu Nissan-ul Pulsar al EXELIXIS-ilor si vremea a tinut cu noi si ne-a bronzat ca tractoristii! Ce sa va spun despre masina mea, am avut ceva probleme cu aderenta avand rotzile de strada, patinam mult treapta 1 si n-am reusit sa scot mare lucru. In primul rand am probleme cu evacuarea. Cu wastegate TIAL si arc de 1 bar mie imi face maxim presiune 0.8 (trebuie umblat la evacuare urgent), trebuie bani de semi-slickuri. Trebuie rezolvata problema cu opritul motorului la relanti. Franele sunt de 2.5 normale. D-aia avea lumea impresia ca o sa ma opresc pe camp. Nu-i problema atata timp cat ma dau pe aeroport. Pe strada la ilegale mai cu grija sa nu fac buf. :lol: Cel mai bine am scos 14.3 sec, 60 feet 2.4 sec si 164 km/h. Trebuie sa mai decartez niste bani si o sa fie bine. O sa revin cu detalii de la eveniment ori mai tarziu ori maine ca trebuie sa plec la un gratar acum. Va pupa fratele vostru si sper ca fac treaba buna pentru voi la microfon acolo. Ve doresc timpi scurti tuturor! :peace: |
am ajuns si io la Cj intr`un final, ma bucur sa vad ca si voi ati ajuns bine. Va multumesc inca odata ca ne`ati ajutat la tot, ca ati stat pe langa noi...impreuna am organizat una dintre cele mai tari curse din istoria drag-racingului romanesc! ne`am distrat, am ras, am injurat, am ras iar, am injurat iar ...si tot asa! Se vede ca cine se aseamana se aduna, indiferent de zone, regiuni.
Tin sa precizez ca masina aici de fatza a fost primul Urs pe care il conduc, intamplarea a facut sa fie si turbo! DONU e mai modest asa de felul lui cu privire la ragalica asta, da` mie mi`a smuls involuntar o gramada de rasete si de zambete. M`am simtit extraordinar de bine conducand`o ! Mersi bro pt increderea acordata ! :D MAI VREAU! :))) https://www.youtube.com/watch?v=QsEMe2fYxVg |
felicitari pt. timpul scos...e ok..speram sa scoti sub 14....;)...cu semi sau cu slick-uri sigur scazi sub 14...ai masina cu potential...bafta pe mai departe!..sa ne vedem cu bine la arad!..ciao
|
Horicule, suntem cu totii care am facut treaba acolo DRAGRACING TEAM, asa ca nu e nevoie sa ne multumesti man. Am facut treaba cu totii fiindca ne place sa facem asta!
Ursul nu e cum ma asteptam dar macar stiu unde sunt problemele. La Tg Secuiesc n-am avut ce testa, la Braila n-a avut rost ca stiam deja cum se comporta pe ud asa ca acum abia am avut sansa sa o vad pe uscat. E clar ca e nevoie de modificarile de care ziceam. Merci Ovi! Cu sigurantza cu slickuri va fi alta mancare de peste. Se aude pe filmarea lui Hori cum scartzaie destul de mult masina cu gumele astea si pe final de treapta 2. Si eu speram la 13 si ceva dar... asta e. Trebuia sa vad pana la urma, nu? Abia astept Arad-ul! Ne vedem pe pista la antrenamente! :peace: Sa revenim la intamplarile si povestea evenimentului de la Tulcea. Vineri la ora 0 am terminat complet treaba cu ursul, am montat bara stabilizatoare spate si ce mai era de montat, am trecut sa beau o bere la clubul la care ne strangem noi de fel, am facut un mare burnout in fata clubului, o plecare de-a latu si apoi m-am dus la benzinarie sa pun zeama sa am pentru cursele care urmau duminica. Plec spre benzinarie, vad garda, eu fara bara fatza si doar un far functional. Garda cu spatele la mine pe partea cealalta a drumului. Opresc, pun zeama, stau 5 minute prin benzinarie si plec. ACum ce zic... N-are rost sa intorc si sa o iau spre ei ca 100 la 100 o sa ma opreasca. Ma duc pe Centura spre casa. Ies pe centura Ploiesti-ului si observ ca s-a dus draq si xenon-ul dupa partea dreapta asa ca merg pe lumina angel eyes-urilor pana acasa. Fortza... Incetisor asa am ajuns fara probleme dar cu okii cat cepele sa nu ies dupa banda. Ma bag la somn, la ora 7 trezirea, imi fac un dus, imi pregatesc bagajul, ma duc sa-mi schimb rotile la bestie si apoi sa imi cumpar 1 L de ulei sa fie acolo, ma intorc acasa si apar Blondu cu Taz si cu Shantzu cu super Fiat-ul Multipla si cu platforma dupa ei sa ma urce si sa ii dam bice. Zis si facut, intre timp apare si Nebunu cat am urcat noi ursul, echipa Dragracing Ploiesti este gata si plecam. Am tot motzait pe drum si am mai discutat de ale noastre, despre ce vom bea, daca avem chef... si ne-am oprit intr-un satuc habar n-am pe unde si ne-am luat cate doua berici... Subtzi... Eram multprea obosit sa beau la cat muncisem si statusem cu ursul cu o noapte in urma si pur si simplu nu intra berea... Ajungem la ora 15:00 la aeroport, ne apucam de treaba pana noaptea tarziu. Cristi Gaju comanda apoi niste Pizza. Eu cu Vale KIDu' mai tot timpul ne-am intrebat: - No, mah da noi ce bem! Si iata cum dintr-o data ne trezim cu o sticla de whisky in fata okilor obositi adusa parca de Iani de la Tulcea sau chiar nu mai stiu cine. Apare si niste Burn si fortza-fortza am devorat-o, apoi am terminat complet treaba dupa aeroport si ne-am dus la hotel. N-am apucat sa intram in hotel ca Vale KIDu zice: - No mah dar noi nu mai bem nimica? Hai intr-un club! SI ne-am urcat in GL la Cristi, Nebunu la volan si noi cu cutii de bere in maini si o alta sticla de whisky iar nu stiu de unde aparuta, o stingem si p-aia pe drum, ajungem la club, dar acolo multi au zis pas ca si-au dat seama ca sunt prea obositi si au vrut la hotel. Asa ca am ramas eu, Shantzu, Vale KIDu', Moshu, Iani si Valderama. Am mai baut si acolo o sticla de whyski, repet, iar nu stiu de cine pusa pe masa, cu red bull-uri, ne-am distrat pana pe la 5 si ... hai la hotel sa dormim... Ajunsi la hotel, urcand pe scari il vedem in spatele nostru un pic ametit si pe fratele nostru AFA de la Pole Position cu o shaorma in brate. Zicem... man, noi vrem sa mancam... Dar mai inainte sa ne odihnim un pic la receptie la salonul de bautura. Am stat un pic la palavre si am plecat eu cu Shantzu si cu Afa la 5 si ceva dimineata cand se crapa de ziua sa cautam shaorma ca restul se bagasera la somn. N-am mai gasit nimic, ne-am oprit sa bem o cafea, apoi ne-am intors la hotel unde daca imi amintesc eu bine cred ca am mai baut cate-o bere pe trepte, am intrat apoi inauntru unde Valderama ramasese pe fotoliu la receptie, nu va spun in ce stare era :lol: Ne-am dus la culcare... Ce draq sa te mai culci ca se facuse ceasul 6:00. AM ras cu Shantzu si am mai povestit de ale noastre, s-a facut ceasul 6:30, am coborat la receptie, am baut cate-o cafea... Maaama ce ne-a placut tanti de la bucatarie... Blonda, inalta, fusta deasupra genunchiului, ce cracisori avea, MILF asa... la vreo 38-40! Eram betzi... ni se parea de 18... :lol: Fortzaaaaaaaaaaaa! Ma rog... Am baut cafeaua, intre timp au aparut si restul baietilor si am plecat la treaba pe aeroport. Asa ca n-am mai dormit deloc, am facut doar treaba, am baut, ne-am distrat grav, si iar am muncit pana duminica noaptea la 23:00 cand am plecat spre Ploiesti si am dormit tot drumul, iar acasa am bagat somn pana azi la ora 17:00. Un eveniment reusit Dragracing Team! Si-o sa mai facem de fiecare data asta pentru ca ne place! Ne place! Ne place, place, place! :peace: |
Cum era Donu' ?
Forta varuleeeeeeeeeeeee` :)):lol::lol: |
Quote:
:lol: :lol: :lol: |
Quote:
Pune mana si pune la punct mashina ca e treaba vara asta! Felicitari pentru prestatia de la Tulcea in postura de comentator! Fortzaaaaa varuleeeee!!!!!!;););););););) |
cam multa bautura...:))..pe vale kid o sa-l pedepsesc cand il intalnesc...;)..de aia nu mai vine el cu mine la sala..:)).."alcoolu este viata"...s-a reprofilat...oricum,v-ati distrat si asta e cel mai important..;)..f.tare..:)..bravos!
|
Donu Bi-Donu a iesit no.1 !!!!!! Zile minunate, ne vedem la Satu Mare ! Walde here :D
|
Quote:
Multe masini grave vor fi si acolo. 8) |
Quote:
|
Quote:
Mondeo intra azi la shimbul de discuri si placute, dar o sa i-l predau lu' taica-meu cand vine acasa si ramanem doar cu Corsa si BMW-ul. Oricum... o sa fie Fooooortzaaaaaaaaa! |
A aparut si revista de ilustratii cu amanuntele de la cursa de la Tulcea!
https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...ml#post4378067 |
Quote:
nici o pb,nu e cu suparare ;) |
Quote:
Noi ne-am gandit din timp si am gasit solutia. Operatiunea Corsa. Numai ca intre timp s-a retras si Shantzu din operatiune ca are examen chiar sambata si singur nu ma duc pana la Satu Mare si cu Corsa... Asa ca am ales raliu la Brasov! :D O sa vin cu povestiri si eventual niste poze! |
Quote:
doamne cat de mult poti sa vb,parca esti sebastian domozina!:):) |
Probleme in verzitura.
Presiune 0.8 cu wastegate Tial cu arc de 1 bar. Sper sa reusesc cat mai repede sa remediez problema. :evil: |
Ia nebune de aici:-)
https://www.youtube.com/watch?v=CTbdd...eature=related |
Quote:
CoCaine tu ce-ai mai facut? Nu te prezinti la start cu bestia? M-am urcat o data in ea cand ajunsese pe la Ploiesti! N-am mers cu ea, dar oricum inspira putere! Manca-v-as tractiunea voastra! :peace: |
Fortza fortza astea verzi, de asta am si pus-o aici:-)
M-as fi prezentat f bucuros la start, dar sunt plecat din tara de aproape 2 ani si nici nu cred ca ma intorc prea curand.. Am fost pe aici la start, cica am scos un 14.33, cat a mers cronometrarea, o singura cursa:lol: astept si editia de anul asta:-) https://i906.photobucket.com/albums/a...ostans2/s2.jpg https://www.youtube.com/watch?v=fedBN...eature=related Spor la treaba si distractie placuta la SM;) |
Quote:
E treaba buna! Ai grija de tine pe-acolo si tine-ne la curent cu ce se intampla la curse in Spania! Se misca bine "gogosharul" :D |
Mersi DONULE, bafta mare;)
|
Cine are o instalatie electrica absolut completa pentru urs?
M-am saturat sa tot innadesc fire si sa tai si sa merg pe fir pana il gasesc prajit sau taiat. Inca am probleme cu electrica. Ma phut in ea! |
Quote:
Multumesc mult man! Sper sa iasa treaba buna acum. :D |
te draq ca te-au prins astia in fapt.......tu terorizezi orasul...MARINEEEE...:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=qxdbIdM_xAs |
Multa sanatate, o sa ai un "concediu de odihna" total:tears:
|
varule, dupa ce te faci bine, sper ca ma duci o tura prin Tulcea asa ca in video postat de jakalu :))))
|
Imi cer scuze ca n-am mai postat in ultima vreme nimic dar pentru cei care nu stiu, acum o luna am avut un accident cu doi prieteni de-ai mei intr-un Logan.
Eu eram pasager in masina respectiva, soferul depasea un tir si idiotul cu tirul fara sa se uite in oglinda a tras de volan sa-l depaseasca pe altul. Al nostru a tras si el cat a putut de volan si a iesit cu rotile dupa stanga pe aratura, a trecut de tir si cand sa intre inapoi pe sosea a derapat, ne-am invartit pe sosea si ne-am rasturnat pe camp. Baietii sunt bine, cu ceva taieturi si cucuie, dar eu am piciorul drept fracturat (mai exact platoul tibiar), am avut si eu niste taieturi pe la mana dreapta si doua vertebre la coloana atinse. Am stat acasa la orizontala doua saptamani ca n-aveam voie sa ma misc prea mult, am piciorul in gips de doua saptamani si tre sa mai stau asa inca doua saptamani apoi incep recuperarea. Asta e. Bine ca s-a rezolvat cu coloana si n-a fost nimic grav. Soferul de tir a scapat fara vina ca nu ne-a atins si e decat autor moral... Legile romanesti... Per total voi sta 5 saptamani la pat dupa care sunt gata sa merg. Sper sa nu fie probleme si sa nu ma mai tina mai mult ca se duce vara si ma plictisesc. Toata ziua stau pe Discovery, ma joc pe Xbox Forza Motorsport, mananc si dorm. Va pup si sa ne vedem sanatosi! |
Nasol. Foarte nasol, mai ales ca nu s-a intamplat din vina voastra.
Insanatosire grabnica suna cam aiurea, ca oricum stai ceva la pat, dar eu iti urez sa nu apara complicatii :D |
same, fa-te bine cat mai repede ca e aiurea in masina fara piciorul drept functional
|
1-felicitari ptr masina..e super tare
2-felicitari ptr topic...e demential...am stat toata ziua sa il citesc pe tot, am ras cu lacrimi 3-felicitari ptr mintea bolnava care o ai:))) 4-sa te faci bine cat mai repede, sa iesi mai repede cu ursu pe strada, ca sa ai ce sa ne mai povestesti...da fara intamplari dinastea cu accidente.. numai bine Donule |
Multumesc mult!
Mai e ceva de munca si pe la urs... Eu zac in pat, el zace in spatele casei. O sa am eu grija si de el. Dupa accident ne-am dus la Spital si acolo bineinteles ca au venit majoritatea prietenilor. Mai exact umplusera intrarea. Si erau ingrijorati si stateau pe langa noi si ne intrebau daca suntem bine sau ce ne doare... Si le-am explicat asa dupa targa ca eu sunt bine si ca ma doare doar piciorul (nu stiam inca daca e fracturat sau e doar o contuzie) si cat timp am asteptat in reanimarea aia sau cum draq ii zice, a inceput sa ne bufneasca rasul uitandu-ne unii la altii noi astia implicati in accident. Unul radea de mine ca sunt urat fara ochelari, eu radeam de el ca era capul lui plin de cucuie, celalalt nu putea sa rada ca avea o coasta fidsurata si era taiat si la gura... Una din asistente zice la un momentdat ca l-a verificat pe unul din prietenii mei si ca l-a pipait sa vada sigur daca nu mai are si altceva (de cred ca nu l-a pipait nicio femeie in viata lui). La care eu: - Bravo! Pe mine cand ai de gand sa ma pipai? Mai astept mult? Pana la urma radeau si politisitii, si doctorii, asistentele... Trecea adrenalina aia si ne bucuram ca am scapat vii din accident... Ce puteam sa facem? Misto! :lol: Stand asa pe targa a venit si o prietena care ne-a pozat. Sa ne vezi cu degetul mare ridicat, doi insi, targa langa targa in paralel. :lol: Tot asteptand acolo sa ne coasa, sa imi puna piciorul in atele... ma ridic in fund, ma uit in jurul meu si zic: - Ma da nu ne serveste si pe noi nimeni aici? Ne tin asa pe uscat? :lol: Si tot felul de glume ca a doua zi cand au venit in vizita acasa la mine am ras cu totii si nu ne mai mira nimic, daca si dupa accident inca suntem cu zambetul pe fata si glumim! Ca sa nu mai zic ca a aflat Desene (prietenul nostru Desene) care are numai glume, o caterinca de mori si e un baiat super saritor si de mare ajutor. Si i-au povestit baietii ce am patit, cum ne-am rasturnat si dupa aia ne-am trezit in masina unii peste altii, ala din dreapta intre canapea si scaunul din fata si toate detaliile... Si zice: - Auzi ma vere? Da... cand v-ati rasturnat... era aglomeratie mare la voi acolo in masina! :lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
te vrem pe strada nu pe net te astept la tulcea sa impartim acelasi pat |
1 Attachment(s)
Uite si poza de la spital.
Am uitat sa va zic: Le spuneam prietenilor prin spital. Faceti ba poze sa pun pe facebook ca d-astea n-am! :lol: |
Quote:
Lasa ca mai am doua saptamani si dau gipsul jos si incep sa merg si nu mai scapati de mine iar! Am o luna de cand n-am pus gura pe bere! Si nici pe tigari! Dar sa nu beau eu o bere? O bere ma? La Tulcea nu impartim acelasi pat! Eu dorm (de fapt beau) cu Shantzu! :lol: M-a sunat si ala suparat saracu, ca a mers cu voi pana la Arad si n-a baut mai nimic pe drum (ca am lipsit eu si n-a avut cu cine)... Pai eu l-am format cum trebuie si voi mi-l dezalcoolizati mah? Lasa ca am eu grija sa-l alcoolizez la loc! :twisted::twisted::twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning