![]() |
Re: metal flake...cine ma ajuta ....
eu miam cumparat pana la urma de pe ebay.co.uk......si am cumparat silver hologram ... acum astept sa o bag la vopsit ... o sa dea smecher pe rosu .. am facut proba pe o placutza si iese prea belea ... succes si voua
|
Vopsea...
De unde pot luat si eu vopseaua asta: Glacier Frost Mica de la Lexus, codul 074 si la ce pret !! multumesc astept un raspuns
|
Re: LAC auto rezistent
Am un lac ceramic din germania foarte bun la 150 euro tot setul :lac-1L+intaritor-0,5L+diluant 0,25L.
|
Re: Vopsea...
0754.099.602 Lucian
Suna-ma sau lasa un numar de telefon, te pot ajuta cu un raport pret/calitate bun. |
vopsit interior piele pareri
tocmai am achizitionat niste fete de usi pt un bmw e36, imbracate in piele galbena..interiorul meu e negru deci intentionez sa le fac si pe ele asa.intrebarea e cum as putea sa vopsesc pielea sau mai bine zis cu ce incat sa arate normal , sa nu curga,crape vopseaua sau mai stiu eu ce ???
|
Re: retusare vopsea mata
da se poate polisha si va ramane tot mata daca ai lacul mat, poti sa o iei pe toata cu smirghel foarte fin P2000 apoi polish si daca firele de praf sunt in ultimul strat de lac o sa iasa, daca nu ... macar ai incercat ( probabil ca masina nu a fost vopsita in cuptor sau daca a fost vopsita in cuptor filtrele cabinei erau vai de mama lor ).
|
Re: salut ajutor cat este pretu de vopsit un negru mat la bmw 320 ???
ca si pret orientativ o vopsire totala la care sa ai pretentii de calitate e undeva la 25-30 mil ( materiale + manopera ) ca e negru mat sau nu are mai putina importanta ca munca tot aia e, doar lacul care sa da la final e mat si vezi ca poti gasi vopsitori/vopsitorii chiar aici pe forum.
|
Am facut exact cum ai specificat ,smilgher de 2000 si dupa ,polishata, multa munca sa o scot la un cat se poate de bine dar lacul nu a ramas matt a devenit un semi-lucios ,nu e ce mi.am dorit dar asta e . Problema e ca toate firele de praf sau ajezat cand un idiot a deschis usa la vopsitorie si deasupra usii era praf depus ,asta e invatare de minte ,unde platesti putini.ti face si lucru de mantuiala.
|
Quote:
|
Caut vopsitor
Caut vopsitor din ilfov-bucuresti.
vreau sa vopsesc plasticele unui scuter aprilia sr2 , sunt gata pregatite , necesita netezirea fullerului si vopsite , lac , perla , smirghel , am eu :) razvan_drf 073 543 0615 |
Re: Caut vopsitor
inca valabil
|
valabil
|
Quote:
|
Re: Despre vopsea si vopsire/lacuire
2 Attachment(s)
Buna ziua! Vreau sa vopsesc un cadru de bicicleta. Am ales sa cumpar doua spray-uri de la Dupli-Color Galben Sport.
Vreau sa stiu parerea voastra: Este nevoie sa mai aplic lac? Vopseaua va fi destul de lucioasa, etc? Am mai vopsit cu vopsea la spray tot de la Dupli-Color o incuietoare de capota si parerea mea este ca avea destul luciu (pun cateva poze). Astept pareri daca se poate v-as ruga cat mai repede pentru ca de maine plec din oras si nu am de unde procura lac. |
Parerea mea e sa iei si lac. Vopseaua are luciu, daca nu este mata, dar cu lac iese mai bine si ai o protectie mai buna a vopselei si a cadrului.
|
Multumesc mult pentru raspuns!
|
Iti trebuie si un spray cu lac, daca dai doar cu vopsea se va zgaria foarte usor si nici nu va fi lucioasa, dupa ce se usuca fara lac are un aspect semimat, lacul e cel care ii da luciu si o protejeaza, iar vopseaua e doar pentru culoare.
|
1 Attachment(s)
Mi-am procurat si lac...tot de la Dupli-Color:
Va multumesc |
As dori sa vopsesc unele zone unde este rugina. Am corectat si urmarit topicul am curatat degresat, tratat tabla impotriva ruginii grunduit vopsit lacuit cu spray.
Problema este ca nu mi-a iesit culoarea. Am fost in 3 locuri in Bucuresti si nu iese. Imi poate recomanda cineva un loc in Bucuresti unde prepara culoarea dupa reteta de pe calculator si iese bine? Am fost in Lizeanu si in Targ la Vitan, deja am facut 3 spray-uri si nu ma mai tine punga :) sa dau rateuri. |
daca mergeai din prima la vopsitor rezolvai si din pirma si bine!
|
Quote:
|
Cel mai bine e sa mearga cu masina, e posibil ca doar unele panouri de caroserie sa fi fost revopsite si sa nu se pupe culoarea de pe usita de rezervorul cu panoul pe care vrea el sa il vopseasca.
Nici nuantele de fabrica, fara sa fi fost revopsite, nu ies intotdeauna. Asta e cea mai mare problema in momentul de fata in vopsitorie, nuantarea. |
In cazul de fata, eu recomand un blend-in, facut de un vopsitor. Nu am fost adeptul retusurilor si chestiilor ieftine.
|
Multumesc tuturor pentru sfaturi. O sa incerc sa ajung la vopsitor. Deja ma doare un rinichi de atata zdroaba. Si acumulasem ceva experienta, dar daca nu ai unde si cu ce...
|
Acum poate iti poti explica de ce vopsirea unui element se invarte in jurul a 300ron (cam asta e media)
|
Un cod de culoare subaru gold daca poate sa imi spuna cineva sau de unde pot sa cumpar .Tin sa precizez ca vreau sa vopsesc niste jante !
|
aplicare lac la spray ...sfaturi
Am aplicat lac la tub peste vopsea, dar dupa cateva zile si a iesit oribil.De ce ?
|
cine imi poate recomanda o marca de lac spray buna? am incercat cu dupli color si este un pisu de lac , nu e bun de nimic , bani aruncati aiurea
|
Quote:
2004 - 2004 BBS GOLD SUBARU L920 2006 - 2006 ENKEI GOLD SUBARU Sper sa iti fie de ajutor. Daca totusi mai ai neclaritati, link-ul sper sa iti fie de ajutor. http://cdb.sxcolor.info/ro/AdvancedS...rchKeys=subaru |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: aplicare lac la spray ...sfaturi
daca vopseaua folosita e din cele ce necesita lac e normal sa nu reflecte lumina, sa fie mata
in ce sens lacul nu are nici un efect?...nu capata luciu?incearca sa mentii presiune constanta si da lacul in plin nu gazat, ai grija sa dai cu suprapunere altfel vei obtine niste dungi de toata frumusetea cu alternanta mat-lucios; nu da in straturi prea groase; |
eventual mai fa si o matuire intermediara....din comoditate am lacuit cu spray-ul 2 jante...dupa 3 straturi de lac luciul era evident insa nu erau oglinda...o matuire si inca 2 maini de lac au facut minuni...HINT la stratul final nu folosi un tub mai gol de jumatate: presiunea este deja scazuta iar de pe fundul tubului s-ar putea sa apara niste chestii interesante in lac, sau sa ti-l coloreze intr-o tenta galbui.
|
Re: vopsea mata
2 Attachment(s)
daca e vopsita de un meserias iasa frumos dar pe a mea am vopsit-o eu si a iesi toata nori si dungi deci sfatul mru e sa fie facuta de un meserias.pun si o poza sa o vezi
|
Quote:
un VOPSITOR bun iti face orice ce vrei tu daca ai suficienti bani. nu uita de pretul vopselei+lac. daca ai autocolant pe TOATA masina si cineva iti cere 3-500lei sa-l dezlipeasca e bine. nu conteaza marca, conteaza suprafata si cat trebuie slefuit. stiu din experiente ! |
Quote:
si orice picatura de ploaie !!!!! |
pata scama sau mizerie masina va arata bine mata
daca o dai si cu lac mat cum este indicat sa dai este usor de curatat eu am masina visiniu mat dat cu lac standox si arata bine si se curata usor |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning