![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
Sa le stapanesti sanatoasa, si sa te bucuri de ele :D Idem si eu ca si Zuz... mereu ma uit la topic, dar nu postez prea mult, sa nu supar pe cineva... are cine sa posteze, eu ma uit din umbra :lol: Spor la treaba in continuare!
|
1 Attachment(s)
uite o poza frumoasa cu jantele pe un golf 1
|
Nu prea da bine albastru cu jante`le ... eu zic ca cu rosu e crima :D
|
Quote:
ii un albastru frumos,reusita noanta stie cineva codul?sau cum se numeste noanta? |
Quote:
|
si o sa folosesti golful la munca dupa ce il termini nu? :lol:
|
Quote:
NUANTA bozd meg, NUANTA! |
:valitataye, ovidiu89, cipi_SKG: va multumesc frumos8)
NXdev: ai timp..oricum tu stiai de mult..asa ca :D multumesc..astept sa iti vad si tie "printesa" Alex30: multumesc frumos:oops:..cu cea mai mare placere te scot la o plimbare cu JAF-ul:D...iar tu ma poti scoate si acum la o plimbare cu ZUZ. De ce zici ca nu ar avea acelasi farmec stii ca ZUZ e loganul meu preferat8) B-99-SAA: multumesc mult ...spionezi...a?? :D nu ai pe cine sa superi;) mk1GTI: multumesc mult pentru poza chiar am cautat cateva cu jantele puse pe Golf si nu am gasit decat una cu un Golf 2 tot din Bucuresti:rolleyes2 furry_lion: cred ca voi polisa toata janta...;) nu sunt foarte sigura. RideTheRiddle: nici daca ar fii ultima masinaa de pe pamant:twisted: as schimba locul de munca ..:D |
Zetooooooo......mai vedem si noi ceva la masina s-au te-ai pus tare pe pizza ?:lol: :D
|
Quote:
Ziceam ca nu are acelasi farmec ptr ca Golfuletul este mai clasic...iti da alta senzatie cand mergi cu el :D. Mersi frumos si ma bucur ca ZUZ e loganul tau preferat cum si "jaf-ul" e g2-ul meu preferat :-). Poate le scoatem la o sedinta foto cand vor fi gata |
7 Attachment(s)
Felicitari pentru pasiune si mai ales ca pui mana la treaba , sper sa iasa cum iti doresti . Am vazut ca vrei sa vezi poze cu jantele pe golf 2 , daca nu te superi pun eu poze cu un golf 2 cu jante Schmidt revolution space line
|
Quote:
mi-ai luat-o inainte:twisted:... nah, asta e, sa o folosesti cu placere! |
da PST-ul dupa ce am cumparat jantele, mi-a dat Balaur poze cu masina ta:D
( la Golful asta ma refeream:-P ) mersi pentru poze:D ...multumesc mult..am o rugaminte la tine:oops:..poti pune si niste poze cu interiorul?? ...daffy duck™: m-am pus tare..m-am pus tare..la masina nu stiu cand o sa vedem ceva..cand va iesi de la tinichigerie..pana atuci nici eu nu prea mai am ce sa fac:cry: mai trebuie sa astup gaurile de semnal din aripi cu kit ..Alex30: cu siguranta le vom scoate la o sedinta foto.. ... dydy-andrey: aha deci tu esti cel care a sunat pentru suspensie:twisted: multumesc frumos.. |
Felicitari pentru ambitie si proiect!
Daca nu eram casatorit te ceream de nevasta! :lol: Mai rar o fata sa-si bage "unghiutele" in motoare, vopsele si alte dracii d'astea. Cand e gata masinuta as vrea sa o vad si eu live, daca se poate. :) Spor la treaba! |
SQ Addict poti divorta :)))) glumesc :D:D
Zeta.. eu ziceam de rosu culoarea masini ...;) |
Pun si poze cu interiorul cu toate c anu e gata ....
|
5 Attachment(s)
Pun si poze cu interiorul cu toate ca nu e gata ...
|
Pai rosu il si face din ceea ce spunea zeta:lol:
|
SQ Addict: :lol::lol::lol: multumesc..cand va fi gata cu siguranta o sa il vezi;)
furry_lion: da...aveam ochelarii aburiti cand am citit ce ai scris tu:-P 8 valve: multumesc mult pentru poze:oops: valitataye: da..?...rosu..?:twisted: ...am vorbit azi cu domnu tinichigiu:D...si mi-a spus ca a inceput sa lucreze la masina mea, maine ma duc sa vad eu cu ochii mei:-P |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
inca o zi de munca..in frig:cry:
...multumesc Maibunu pentru vizita...si e bine ca nu am uitat sa dau cafeaua aia:-P:oops::oops: poze cu telefonul am ramas fara baterie la aparat |
Quote:
|
:yikes: WoW ... prea bine a iesit , bravo :tenisclap
|
am si uitat de cafea dar te tin minte si bine ca e drumul pana la tine asa bun data viitoare vin cu radoul dar lasat blana =))
|
Interiorul e wow.
|
Quote:
|
Se referea la interiorul lui 8valve
|
Stiam...era o mica ironie :-). Sa nu se mai vorbeasca de alte masini aici. Stricati topicul la fata
Hai cu puterile alea Zeta sa iesim la sedinta foto :D |
Sonny™: pai..da.. ori facem treaba ori nu mai facem:-P , mersi
jock: multumesc:oops:...incep sa invat:-P :chainsaw: maibunu: data viitoare cand vi iti dau doua cafele:-P....si vezi ca atunci era drumul bun sa vezi acum dupa ninsoarea asta cum e... abia mai intru cu matizul:sad: Alex30: nu mai vorbi de puteri peste tot:lol:..trebuie sa stim doar noi;) facem si poze..daca vrei facem si acum:-P |
fugi si fa 2-3 poze sa mai vedem si noi :P
|
Interiorul este super! Bravo!
|
Quote:
Lasa ca ea il face mai frumos:twisted: |
mi se pare tare cunoscuta zona .. pe unde se lucreaza mai exact ......poate trag si eu o fuga ....cu o cafea si o mana de ajutor ....spor in continuare ...foarte tare masinutza:peace:
|
8 Attachment(s)
b-01-ptk: mersi, mersi
....8) |
Auzi... nu-i pui bot de Jetta? Ar arata foarte criminal...
|
Zeta se tine de treaba ... Si eu am dat jumare de motor jos ... Fac o Reconditionare .... Spor la treaba Zeta
|
Frumoz Zeta.Se vede ca te tii de proiect:)
|
B-99-SAA: nu pun deocamdata...poate mai incolo:-)
Я7B.:Mersi mersi bafta si tie valitataye: multumesc. |
daca vrei bot de jetta iti dau eu faruri cu lupe, grila badgeless, trager :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning