![]() |
Re: Virtual Tuning... anyone ???
uh.. io nu cred k il termin pana diseara... windows crash.. si mi s-o dus ce am facut pana la momentul ala.. acu mi-am reinstalat.. si incep .. poate o termin la noapte.. :D de nu o postez mai spre dimineata.. :) good luck 2 all..
|
eu am facut masina asta cam in 90 min ....hai grabitiva si voi
|
Quote:
|
Quote:
si dece tre sa te iei tu de mine acum ca am zis asta ...nu vad care e treaba ..chiar nu inteleg ....daca ziceam ceva de tine nu mas fi intrebat dc zici tu asta acum .....:rolleyes2 :evil: :evil: :evil: |
most vanted ...ce sa zic nu e rau, dar nu ai facut mai nimic. Ai facut-o tu in 90 de mine da nu ii nimic interesant acolo, ai facut pleoape, elte genti si putin modificat spatele si pragu, asta nu e mare lucru. Data viitoare stai mai mult si arata ceva mai de calitate!
|
vezi tu ...ca sa faci o maisna VT ..nu inseamna sa o icnarci de ce apuci .....asta e facuta brush fara sa imprumut ceva de la alta masina in afara de jante ......
|
2 Attachment(s)
Pun si eu opera mea.......stiu k are greseli....e cam facuta in graba...nu tare am avut timp.....Most Wanted ai facut treaba buna...felicitarile mele....:D
Nu sunt tare multumit de ca am facut ....m-au cam parasit ideile:( |
Quote:
pana cand tre sa fie gata masina asta? |
Si eu incerc k Most Wanted sa fac............e mai bine sa faci,zic eu,elementele de tuning direct de pe masina originala......iti folosesti mai mult imagonatia si vezi si u cat de talentat esti la acest "sport"......
|
Most Wanted stai linistit k nu ma supar.......ba din contra k macar asa vad ce am gresit......De masina gri intrebi pe cand trebuie sa fie gata??
|
Quote:
ps nu uita NOI 2 avem un battle de facut |
2 Attachment(s)
Vin si eu cu lucrarea mea...2 fast 4 U ai facut o treaba buna,imi place cum a iesit...felicitari
|
most vanted, se vede ca nu ii luat nimic de pe altceva inafara de genti. da totodata cu asta si aia se vede ca e slaba in modificari! Nu am zis ca trebe incarcata masina, is de parerea ta, dar puteai sa faci mai mult si asta stii si tu. Ca numa la spate ai umblat nu pic.
Eu parie pe fratelo!!!!!! |
under ... felicitari
a iesit bestiala rau de tot :) |
Quote:
cat despre masinuta ema ......AM VRUT CEVA FINUTZ ..aveti ceva impotriva? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite am facut eu ceva retus .....numai ca trebuie mai frumos selectat si cu alta culoare....inetelgi tu ce zic nuh?:rolleyes2
|
cat despre masinuta ema ......AM VRUT CEVA FINUTZ ..aveti ceva impotriva?
nu tare imi place cum te exprimi tu pe aici! |
Quote:
|
Quote:
|
Nu e nimik......se mai intampla:-) ......numa k nu stiam de cebattle e vb:lol:
|
Most Wanted am inteles ce ai zis...mersi pentru sfat si ca miai aratat cum trebuie facuta,data viitoare am sa o fac si eu asa:-)
|
2 Attachment(s)
Eu il postez si pe cel gri......am mai retusat cate ceva pe ici pe colo....cu siguranta k mi-a scapat cate ceva......va las pe voi sa le descoperiti:P
|
2 fast 4U...e tare si cel gri,imi place cum tia iesit,numa gentile is putin patratoase daca te uiti la rez maxima la poza,cat despre culoarea pe care am facuto eu...gusturile nu se discuta am vrut ceva cameleon si mia placut cum a iesit asa ca a ramas asa...
|
Quote:
sa te intreb ceva ....u cand lucrezi la masina ...dupa ce ai facut cate ceva la ea..salvezi poza si redeschisi iar ? asa vad eu ...datorita chestiei asta.....pierzi mult pt ca se strica claritatea pozei |
Quote:
Under nu o lua in nume de rau......stiu k u ai avut o idee de culoare faina....acu k mie nu tare imi place nu conteaza |
hai sa va provoc un strop :)) ....... ce ziceti de un Matiz ? Incercati ?
|
Inainte cu Matizu......hai k is curios cum iese....ma bag:D
|
2 fast 4 U,nu o iau in nume de rau...fiecare cu gusturile lui...szambi baga poze si vedem ce o sa iasa:-)
|
mai ...dc nu aveti rabdare sa terminati cu subaru...si va infinegti la alta ...cel mai bine ar fiitu putin ordonati ......parerea mea
|
Most Wanted acuma ne infigem si noi k acu mai avem si noi timp de VT.........
|
2 Attachment(s)
are ceva daca patricip si eu cu subaru asta ....la ala grii ..e aceeasi masina doar ca difera putin pozitia
numai daca sunteti de acord |
1 Attachment(s)
Most Wanted e faina idei bune...numa ca bara fata mi se pare mai mata decat restul masini si la subaru usile se deschid fara alea negre...nush cum i se zice,o poza sa intelegi mai bine:-) Eu nu am facut nimic VT la subaru asta gri...
|
Asa asa Under,dai'lectii la Most wanted!!!;)
|
Salut baietii .....Super nasol ca nu am putut sa pun si eu ceva la capitolu Subaru:( dar la matiz ma bag 100 %.................2 fast e super ala gri, ti-a iesit bine .........Asteptam o poza cu un matiz sa vedem ce se poate face cu el:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Most Wanted de mine poti participa...am facut si eu ceva la subaru...
|
masina mea e una veche ......nu accept un batle cu tine ........poate astepti sa o fac si eu .....si vom face si noi un battle .......dar deja sunt bagat in multe batteluri ....dar odata vom face si noi un battle
|
3 Attachment(s)
Salutare baieti......Stiu ca am ramas putin in urma cu Vt-ul da am zis sa va arat cateva "Opere" de-ale mele ce le-am facut cand am mai avut putin timp liber :)......Stiu ca Subaru nu a iesit tocmai OK da m-am enervat ca nu am gasit un spoiler fata calumea :(........Apropo astept propuneri cu Matiz-ul ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning