Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand Design - Challenge (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/160204-freehand-design-challenge.html)

silviun95 21-01-11 21:15

Re: Freehand Design - Challenge

Nu era necesar sa anunti asta :P

hoscoialf 21-01-11 21:23

Scuzati-ma!!!!

Counter. 22-01-11 11:18

1 Attachment(s)
.....

sergiulik90 23-01-11 10:39

1 Attachment(s)
Pacat ca am examene, ca poate acordam mai multa atentie desenului. E destul de banala masina, insa am incercat sa respect vreo 2 elemente specifice brand-ului. Daca va intrebati de unde vine EmS, ei bine ... Electro-magnetic Supercar. :D V-ati gandit la ceva de genu: piston pe baza de magnet, cap cilindru pe baza de magnet, atractie si respingere cu ajutorul schimbarii polilor cu ajutorul en. electrice ? Mda, o idee traznita, probabil imposibila ... la fel ca masina. :D

Yonutz_Design 23-01-11 20:06

va rog sa ma asteptati si pe mine :oops:

Yonutz_Design 24-01-11 16:13

1 Attachment(s)
scuze de dublu post :oops: :arrow:

Evoluzione 24-01-11 18:51

Daca prelungim cu o saptamana mai intra cineva?

dragos musteata 24-01-11 19:03

intru si eu daca se mai prelungeste....deabea ce am inceput sa frecventez forumul......:D:D:D:D ....sper ca nu am suparat pe nimeni:!::!:

gabriel_cars 24-01-11 21:25

1 Attachment(s)
Salutare ! :) Acum am ajuns acasa si am facut paginarea . Ma bucur sa vad ca s-au strans ceva propuneri , aveam ceva emotii ca nu o sa placa tema :-) . Referitor la propunerea lui Evoluzione de a se prelungi termenul , cred ca este buna , totul este sa nu se supere din cei ce au postat primii , eu unul nu am nici o obiectie in a se prelungi .

dragos musteata 25-01-11 19:47

1 Attachment(s)
ba io intru cu ceva simplu si la obiect....nu e chiar asa de complicat dar mie imi place sa fiu simplu....si fiind primu meu chalange nu ma astpet la altceva.....(mai ales ca am avut si o pauza ceva mai indelungata...:D:D

paullardo 10-02-11 20:16

cand se termina challege-ul asta?

Evoluzione 11-02-11 11:10

E cam gata, nu mai intra nimeni...

skyZZo 14-02-11 17:36

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 4074405)
E cam gata, nu mai intra nimeni...

Vad ca nu sa facut inca nici un poll
Dami si mie vreo 2 zile :D...ca ma atrage tema...realtiv mult

paullardo 22-02-11 12:04

nu mai am rabdare....:-P

silviun95 24-02-11 14:25

Evo..totusi...

Ace Axel 25-02-11 23:44

1 Attachment(s)
Scuze de intarziere, eu nu prea mai am timp sa activez pe forum, iar evo are probleme cu pc-ul.

Voi face eu poll-ul acum.
https://forum.4tuning.ro/163-freehand...c-concept.html

Sper ca nu va suparati sa mai adaug un concurent; este o lucrare mai veche ( nu stiu daca am prezentat-o vreodata aici); stiu ca scrie hydrogen pe ea, dar am gandit-o ca avand un motor pe hydrogen care sa alimenteze 4 motoare independente pentru fiecare roata, deci poate intra ca propulsie electrica-hibrida :)

sergini0 28-02-11 22:58

Nu ar trebui să ne pregătim cu o temă pentru 4Tuning Days?

Evoluzione 28-02-11 23:18

Daca se anunta participanti... Eu am propus un concurs de mai demult administratiei... dar nu prea a avut succes :lol:

sergini0 28-02-11 23:26

Nici anul trecut n-am fost prea mulţi. Povesteşte mai mult despre concurs, eu sunt foarte interesat:)...

Evoluzione 01-03-11 00:00

Era ceva pe termen lung (start 3/4 luni inainte de 4TD) si in echipe.
Am stabilit reguli, tot feluri dar toti cei cu care am vorbit au zis ca n-o sa se bage lumea. Nu dau detalii, poate la anul ;) Oricum primiile anul asta ar fi fost doar simbolice.

Anul asta cred ca cel mai bine facem altfel (cum nu mai este mult timp), am ceva idee dar nu stiu cum sa facem exact. O sa deschid topic dedicat dupa ce vorbesc cu Ace ;)

sergini0 01-03-11 08:41

Oricum mai e o lună, în cel mai rău caz facem un concurs clasic, ca şi anul trecut, o temă şi câteva desene.;) Eu oricum mă întind mult cu un desen că nu am foarte mult timp liber şi de-aia voiam să aflu ce trebuie să facem mai din timp...

silviun95 06-03-11 10:04

Gabi..o tema ceva?:>

Evoluzione 06-03-11 16:52

Am scris la topicul cu intrebari si reclamatii cum facem pentru 4TD ;)

gabriel_cars 12-03-11 10:59

1 Attachment(s)
Propun urmatoarea tema : desen in tehnici traditionale ( fara editari pe calculator , exceptand reglajele de culoare dupa scanare – fotografiere ) care sa aibe ca tema modelul Citroen SM .
Data limita pentru incarcat desene : 30.03.2011
Sper sa va placa tema , spor la desenat ! :-)

P.S. Poza este cu titlu de exemplu , doar pentru ilustrarea modelului.

Evoluzione 12-03-11 12:15

Ti-am zis pe messenger, eu ma bag, sigur!
Hori, haida si tu... Daca tot nu am mai facut duelul...

HoricutzWSR 16-03-11 19:39

ma uit acasa dupa schite, daca le mai gasesc :D

Yonutz_Design 22-03-11 15:15

1 Attachment(s)
am incercat eu ceva :rolleyes2

MilTen 23-03-11 21:02

neaparat concept?

gabriel_cars 24-03-11 10:44

Intentia era sa fie desenat chiar modelul Citroen SM ( modelul anilor 70' - lansarea ) in tehnici traditionale pentru ca tema sa fie si mai mult in spiritul acestui model care 100% la vremea sa a fost desenat in tehnici traditionale :D Ma gandeam ca tema o sa fie pe placul celor care nu au fost incantati de tema - concept - incheiata . Am vazut acum ca Yonutz a propus un concept , imi pare rau ca nu am fost mai precis in tema ... insa acum ca a inscris desenul ,felicitari :-) nu arata rau propunerea . Facand un rezumat , nu este absolut nici o problema sa desenezi originalul chiar asta era intentia initiala a temei .
P.S. Eventual Yonutz ar putea daca are timp , sa mai faca si un desen cu originalul si sa inscrie o pagina cu ambele desene , cel initial si conceptul . :D Eu asa as face , ar fi o paralela foarte interesanta .

gabriel_cars 30-03-11 22:11

1 Attachment(s)
Desen in tehnica traditionala , cu tema Citroen SM modelul " clasic " cat si o schita cu o reinterpretare a acestuia . Eventual daca se poate , sa mai asteptam o zi , doua ..poate mai apar cateva desene ..deoarece pana acum tema a avut un " mare " succes " :-P :-) Am facut azi plansa ca sa nu fie un singur desen participant ca era prea de tot ...

Evoluzione 31-03-11 12:55

Eu apar foarte curand :lol:

MilTen 31-03-11 15:00

apar si eu sambata duminica

gabriel_cars 31-03-11 15:03

Vesti bune :-)

Evoluzione 09-04-11 15:14

1 Attachment(s)
Nu se mai baga nimeni?

Eu joi m-am intros acasa si am lucrat mai serios... Acuma pot in sfarsit sa postez desenul :)
Nu e prea stralucit dar nah... SM 8)

silviun95 09-04-11 16:24

Wait for me guys!

MilTen 09-04-11 16:31

1 Attachment(s)
hopa opa hop si eu

mnc.risty 09-04-11 19:56

Si te astepti ca noi sa ne intoarcem monitoarele?

MilTen 09-04-11 20:23

1 Attachment(s)
da :D

dragos musteata 09-04-11 20:24

si pana la urma termenul limita care este ca vad ca s-au postat lucrari si azi 09-04-2011...termenul fiind pana pe 30-03-2011...???sa ma lamureasca si pe mn cineva sa stiu daca ma pot apuca si eu de desen....! ! !

dragos musteata 09-04-11 23:16

1 Attachment(s)
deci daca nu mia raspuns nimeni am incercat si eu ceva....dupa o pauza ceva mai lunga in domeniul desenului ...:-):-)

PS: scuzati-ma pt neclaritatea pozei dar nu imi merge imprimanta deocamdata...revin cu unul mai clar maine...;);)

All times are GMT +2. The time now is 19:55.

- Copyright 2026 4Tuning