Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/159332-drag-race-e34-m5-turbo-by-luca-motorsport-proiect-dezvoltat-100-romania.html)

CoCaine 03-03-10 15:17

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

S-a mai "īngrasat"?:-)
In configuratia finala este inclusa si instalatie de NOS?

gollum_ 03-03-10 15:37

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3142738)
S-a mai "īngrasat"?:-)
In configuratia finala este inclusa si instalatie de NOS?

Da a mai luat 1.1 kg de pulbere.

Nu NOS nu include configuratia actuala. Vrem sa facem PUTERE "PUR SANGE" fara ajutoare divine pentru moment.;)

CoCaine 03-03-10 16:06

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3142813)
fara ajutoare divine pentru moment.;)

It always needs more:twisted:

cEaska 03-03-10 21:16

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3142219)
La Expo o sa ajunga in faza in care se afla in acel moment. Estimativ cca 65% gata.

Sa ajunga ea la KOE 100% gata ... asta conteaza .... expo mai putin

bodo 04-03-10 00:10

o vei folosii strict pt. drag??

DEVIL's Style 04-03-10 00:22

Quote:

Originally Posted by bodo (Post 3144872)
o vei folosii strict pt. drag??

Daca ai fi citit topicul ti-ai fi dat seama ca masina este proiectat strict pentru drag !!!

bodo 04-03-10 08:07

am citit prietene,dar ma gandeam ca poate are de gand sa o si miste de-a latu' putin :)

mad max 04-03-10 14:59

Eventual si niste VTM,nu? :P:P

yoda 05-03-10 08:11

Quote:

Originally Posted by bodo (Post 3145166)
am citit prietene,dar ma gandeam ca poate are de gand sa o si miste de-a latu' putin :)

la ce punte spate are, ce cauciucuri, centru de greutate si distribuire a maselor "de_a latul" nu intra in discutie!ar fi chiar o problema sa mearga "de_a latul" !;)

YCSNHT 05-03-10 10:24

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3137542)
Astazi sasiul ne-a parasit ....:???: .. a plecat la coafor pentru vopsirea parului in camp electrostatic ......:D Inainte de plecare a mers si pe cantar :shock: 149 kg ... speram sa fie la fel de suplu si la intoarcere :D

ps. ce ciudat ne-au privit colegi de la vopsitorie .......:-P

G.

????149KG??? HAHAHAAAHHA

gollum_ 05-03-10 11:38

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 3149140)
????149KG??? HAHAHAAAHHA

Sa intelegem ca este un post ironic ? sau unul de bun augur ?

Informatiile postate sunt 100% reale si sunt rezultanta utilizari unui cantar profesional care apare in niste poze anterioare.

DA sasiul tubular vopsit - fara nici o alata componenta montata are 150 KG

Este mult .... este putin ..... rezista ..... nu rezista ..... o sa vedem pe A2 .... pe pista de drag ....... o sa vedem timpul inregistrat .... etc !

Eu de ex iau ca find adevarata informatia urmatoare....... GTR - 957 hp la motor ....... si astept finalizarea proiectului si o cursa in paralel pe 402 m inainte sa comentez ceva despre munca depusa.

julaikos 05-03-10 11:46

poate un moderator isi arunca un ochi pe aici si face putin curat...

150kg sasiul+motor+transmisie+suspensie si coaja s-ar putea sa iesi sub 900kg :O

ca tot veni vorba mai sus de drift si distribuirea maselor...s-a cantarit masina pe puntea fata respectiv puntea spate?sau cam care e distributia de mase pe masina?

Razvan_DOI 05-03-10 11:48

Ai folosit teava CrMo? sau poti sa ne spui materialul?

gollum_ 05-03-10 11:56

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3149356)
poate un moderator isi arunca un ochi pe aici si face putin curat...

150kg sasiul+motor+transmisie+suspensie si coaja s-ar putea sa iesi sub 900kg :O

ca tot veni vorba mai sus de drift si distribuirea maselor...s-a cantarit masina pe puntea fata respectiv puntea spate?sau cam care e distributia de mase pe masina?

Inca nu a fost cantarita distributia maselor .... la final o sa facem acest lucru. Estimarea greutati totale nu mai are rost..... o sa recantarim la gata complet si vedem atunci diferentele intre estimare si realitate.

;)

-Mihail 05-03-10 12:50

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3149335)
Sa intelegem ca este un post ironic ? sau unul de bun augur ?

Informatiile postate sunt 100% reale si sunt rezultanta utilizari unui cantar profesional care apare in niste poze anterioare.

DA sasiul tubular vopsit - fara nici o alata componenta montata are 150 KG

Este mult .... este putin ..... rezista ..... nu rezista ..... o sa vedem pe A2 .... pe pista de drag ....... o sa vedem timpul inregistrat .... etc !

Eu de ex iau ca find adevarata informatia urmatoare....... GTR - 957 hp la motor ....... si astept finalizarea proiectului si o cursa in paralel pe 402 m inainte sa comentez ceva despre munca depusa.

salut numai bine
simt si eu nevoia sa intervin in sustinerea celor spuse de tine GEORGELE
nici macar nu suporta comparatie proiectul tau vs GTR,(tu intri la categoria drag profesional cu sasiul tubular ,ca parca asa ZICE KOE iar grecul cu c....tul ala negru este la categoria MASINI DE STRADA ) daca cunostintele mele sunt reale , imposibil ca tu sa nu stii regulamentele atita timp cit ai abordat proiectul in curs ( drag profesional) deci in concluzie tu vei participa la curse cu masini din aceeiasi categorie din care faci parte NUU??? DOAR NU AI DE GIND SA FACI LINIUTE CU MASINI DE DE STRADA

O ZI BUNA SI LA CIT MAI PUTINE KG ( pt pilot ):lol:

gollum_ 05-03-10 14:39

Quote:

Originally Posted by -Mihail (Post 3149552)
salut numai bine
nici macar nu suporta comparatie proiectul tau vs GTR,(tu intri la categoria drag profesional cu sasiul tubular ,ca parca asa ZICE KOE iar grecul cu c....tul ala negru este la categoria MASINI DE STRADA ) daca cunostintele mele sunt reale , imposibil ca tu sa nu stii regulamentele atita timp cit ai abordat proiectul in curs ( drag profesional) deci in concluzie tu vei participa la curse cu masini din aceeiasi categorie din care faci parte NUU??? DOAR NU AI DE GIND SA FACI LINIUTE CU MASINI DE DE STRADA

:D Mihai de vreo 3 luni mananc numai salate :lol:

NU vreau sa fac nici o camparatie intre masini ... intradevar proiectele sunt diferite dar trebuiesc comparate in strada si nu in forum.
Ar fi interesanta o comparatie cu masinile din TOP 10 Romania de ex.

Competitia ne dezvolta pe toti. Eu incerc sa respect parerile si proiectele tuturor PASIONATILOR de performanta !

Acum trag tare sa termin intr-un timp rezonabil masina ......... pana nu este gata nu exista nimic..... dupa o sa vedem unde cum si cu cine ne tragem ;)

WPP 05-03-10 16:49

Quote:

salut numai bine

Masina mea o sa fie de strada si nu am nici o problema cu masina lui george, eu accept fara probleme. Daca ma bate nu face decat sa ma motiveze sa mai fac si eu un pas....

gaju 05-03-10 17:31

Quote:

DOAR NU AI DE GIND SA FACI LINIUTE CU MASINI DE DE STRADA

daca George duce masina unde si-a propus,si nu vad de ce,nu o sa cam aiba concurenta cu masinile de strada cel putin anul acesta

daca o lasa un pic mai jos o sa dea o sansa si "muritorilor"

dar asta o sa fie un subiect de provocari

multa bafta si cine are pasiune va intelege acest proiect ca si o ambitie a fiecaruia sa ajunga la nivelul lui George

important e ca sunt aspiratii si sigur vor duce la evolutii pozitive

-Mihail 05-03-10 18:16

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 3150341)
Masina mea o sa fie de strada si nu am nici o problema cu masina lui george, eu accept fara probleme. Daca ma bate nu face decat sa ma motiveze sa mai fac si eu un pas....

de tine nici nu-mi faceam probleme ca nu te-ai da , tu te dai cu orice incepind de la cercuri si terminind cu role

P.S . ESTE BINE INTODEAUNA SA FACI PASI FARA
SA TEBATA CINEVA

76BPR 05-03-10 19:58

Sper cand va fi gata masina, sa fiti toti pregatiti la start,nu sa gasiti motive ca nu merge una alta.

yoda 05-03-10 21:37

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 3150341)
.... Daca ma bate ....

fara gluma acum...tu chiar crezi ca o sa fii atat de competitiv sau George atat de varza ?!:shock::???:te stiam cu capul pe umeri....pe bune!

WPP 05-03-10 22:55

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 3151438)
fara gluma acum...tu chiar crezi ca o sa fii atat de competitiv sau George atat de varza ?!:shock::???:te stiam cu capul pe umeri....pe bune!

nici una nici alta, cred ca nu ai inteles ideea

si eu te stiam cu capul pe umeri :D

mad max 06-03-10 09:10

Cand va fi gata BIR-ul ... unii vor trebui sa gaseasca butonul de plansete ...

DarKane 07-03-10 19:20

felicitari pentru proiect.nota 10+ pentru tot ce ati facut pana acum si ce o sa urmeze.o sa folositi geamuri din lexan la proiect?

bhp99 07-03-10 21:06

Chiar ca este un proiect ambitios . Ne puteti spune cand o sa vedem bestia la show-uri ? Bafta in continuare cu proiectul .

76BPR 07-03-10 21:27

Quote:

Originally Posted by bhp99 (Post 3158043)
Chiar ca este un proiect ambitios . Ne puteti spune cand o sa vedem bestia la show-uri ? Bafta in continuare cu proiectul .

Prima aparitie e la ROMEXPO 13-14 martie, la clubul THE OTHERS

bhp99 08-03-10 21:54

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 3158161)
Prima aparitie e la ROMEXPO 13-14 martie, la clubul THE OTHERS

Cred ca o sa ma duc fix la THE OTHERS ca o sa vad pe ea prima . Sa vad un motor de 1000CP indeaproape si sa vad si modificarile aduse caroseriei si interiorului .

B 89 WRC 09-03-10 00:17

george sunt sigur ca adversari vei gasi multi dar din pacate putini la categoria ta
sunt curios la KOE daca o sa ai adversari la categoria unde te incadrezi tu sau te vei da de unu singur?
apropo mai sunt cateva masinute cu sasiu tubular pe la noi un dalara sau doua si parca si un ktm poate incerci cu ei ca in rest nu prea vad cu ce sau poate doar de curiozitate cu alte masini

tase_astra 09-03-10 10:01

Cu siguranta la KOE va avea rivali pe masura.
La categoria lui sunt masini grele. Cei de la VTG din Polonia aveau ceva interesant in grupa asta. Timpul de 8.68 pe 400m banuiesc ca e ok, nu?

DarKane 09-03-10 19:08

sa recunoastem ca in tara au inceput sa apara din ce in ce mai multe masini cu potential la drag si sunt proiecte in decurs de finalizare sau unele proiecte care abia incep.treaba va sta in felul urmator...masini 1000+ cai...unde vor fi alergate?pe drumurile noastre "bune"?noaptea la curse?? sa fim seriosi drag va exista in tara asta atunci cand vom avea pista de drag unde sa poata fi alergate masinile intr-un cadru legal si sigur.

blazeyblaze 11-03-10 20:37

pe cine mai mananca in (_._) o sa il scarpin eu nu e panica
opriti-va de la a batjocori acest thread
george imi e prieten si nu imi place sa vad ca va bateti joc de munca lui care este pana acum titanica
mucles si joc de glezne si stick to topic si fara flameuri!

gollum_ 11-03-10 21:02

1 Attachment(s)
Last Update ........................

Provenzano 11-03-10 21:12

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3173310)

felicitari.

HoricutzWSR 11-03-10 22:05

75% ...impresionant, imi pare foarte rau ca nu ajung la 4td...Felicitari echipei! La mai multe update`uri de genu!

b67xac 12-03-10 01:51

abea astept sa vina sambata sa vin sa vad masina.sicer la ce vreme e afara o sa vin numai pt ea:P
:D

Mircea-Finutz 12-03-10 09:13

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3173310)

mama mama.......abea astept sa o vad :D, cred ca o sa ai nevoie de un cordon de jandarmi sa tii lumea departe de masina :)):lol:

[WP]DEADSKULL 12-03-10 17:48

Baieti, George sa va pregatiti o lista de raspunsuri ptr ca sigur o sa fie destui care 'or sa va ia la intrebari , bafta mare si ne vedem maine ;)

MariusTXA 13-03-10 00:00

6 Attachment(s)
Cateva poze cu "bestia" in drum spre Romexpo.....

MihaiTXA 13-03-10 00:11

bravo georgica :shock::rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

VL 77 SYD 13-03-10 00:15

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 3177115)
Cateva poze cu "bestia" in drum spre Romexpo.....

Am urmarit proiectul de la inceput si e prima data cand postez pt ca nu ma pot abtine sa nu zic: JOS PALARIA!!!

All times are GMT +2. The time now is 21:26.

- Copyright 2026 4Tuning