![]() |
Re: Kingpin Mobil - Logan 1.6 compresor
Quote:
|
Since nu sunt fan devotat Dacia Logan :)) Dar poti zice ca este o masina buna si fiabila desi multi zic ca nu este asa. Intradevar este distractiv sa te joci cu masini care sunt net superioare ca performante cand au iesit de pe usile fabricii. Deci daca e ceva ce-mi place este sa dau peste bot la impresarii cu masini straine care cred ca daca au un bmw 320 sau ceva tdi sunt mari si tari:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ieri seara am avut putin de timp liber si chef asa ca mi-am motat izolatie termica pe admisie petru ca se incalzea foarte tare.
|
Ti-am citit cele 24 de pagini de 2 ori de la cap la coada si-ti spun sincer am ramas impietrit in fata calculatorului. Felicitari pt ce-ai realizat,acesta este adevaratul tuning....sute de ore petrecute lucrand la masina,zeci de nervi si multe fire de par alb in cap. Adevaratii tuneri nu se uita la marca masinii fac din orice masina proiecte unice. Tiar fi fost mai usor sa tunezi un bmw dar tu ai ales un logan si pt asta te respect....multi nu stiu insa ca cu cat proiectul este mai greu si te lovesti de multe piedici si renunti la multe lucruri pt a cumpara piese cu atat recompensa este mai mare.
Felicitari inca odata .Tu si inca cativa altii (Esperache Myky Norby89) faceti cinste tuningului romanesc. |
Multumesc de urari baieti :oops:
|
3 Attachment(s)
Se apropie Satu-Mare asa ca ne pregatim cu un set de semi slickuri pe 15,o grila de fata marita sa intre aer mai mult, am montat ceasul de AFR si boost pe stalp suportul este facut de UFO Customs aici in Cluj.
|
bafta sa ai!
|
victore.. vrem un 14 low de la tine:twisted: avem pretentii ;)
see u there |
Quote:
|
Un mic test facut astazi. P.S. Aveam doua roti in portbagaj si trusa de scule :)) https://www.youtube.com/watch?v=IhAFyruiSsw
|
frumos alearga
bafta la SM ;) |
criminal sunetul motorului .7sec :shock:adevarata.
|
Multumesc de urari baieti !;) Un update din seara asta ar fi ca am montat "shift light" , AEM F/IC dispune de o optiune prin care se poate face acest lucru. Revin cu un filmulet. :twisted:
|
Am sa postez calendarul evenimentului Opel Dragracing Satu-Mare ca sa nu existe informatii eronate, mai multe gasiti pe opel.**************
Programul evenimentului: SAMBATA, 03 iulie Înscrierea concurenţilor: Recomandăm preînscriere pe adresa satumare@************** Ora 09.00: Deschiderea porţilor Între orele 09.00–12.00: Înscriere la faţa locului, la secretariatul de concurs Între orele 09.00–12.00: Manşe de antrenament Ora 12.00 Start festiv: performanţă de jetcar, Gerd Habermann Racing, Germania Între orele 12.30–16.00: Manşe cronometrate in diferite categorii Ora 16.00: Show Între orele 16.30–20.00: Manşe de eliminare Ora 21.00: Jetcar Show la apusul soarelui, Gerd Habermann Racing, Germania Paralel cu aceste programe derulate pe pista de accelerare, în Arena de Acţiune vor avea loc programele de animaţie: drift show si drift taxi, rally show, rally taxi, pistă de drive test cu noul Opel Astra. DUMINICA, 04 iulie Înscrierea concurenţilor în Cupa Satu Mare şi Cupa Opel: Preînscriere pe adresa satumare@************** Ora 09.00: Deschiderea porţilor Între orele 09.00–11.00 Înscriere la faţa locului Ora 10.00: Cupa Opel, in 3 categorii speciale Ora 12.00: JetCar Show, Gerd Habermann Racing, Germania Ora 12.30: Cupa Satu Mare, in 5 categorii speciale Antrenamente scurte, dueluri, piramida, finale Ora 15.00: Semifinale si finale in concurs de accelerare si in etapa CEDC Ora 17.00: Festivitatea de premiere Ora 18.00: Jetcar show, Gerd Habermann Racing Germania Paralel cu aceste programe derulate pe pista de accelerare, în Arena de Acţiune vor avea loc programele de animaţie: drift show şi drift taxi, carwash cu animatoare, streetfighter show, pistă de drive test cu noul Opel Astra. Nu vom dezvălui toate detaliile despre programele şi elemente de show. Sigur este însă, că nu cunoaştem program mai variat şi mai fascinant decât cel al Opel DragRacing. !!!!!!!!!!!ATENTIE!!!!!!!!!!!! Cupa Opel= doar pentru masini marca Opel Cupa Satu-Mare doar pentru cei domiciliati in acest judet. Deci Campionatul CEDC si Opel Dragracing e Sambata, NU Duminica, a NU se confunda Opel Dragracing cu Opel CUP !!!!! |
Un 15.424 azi la satu mare din partea lu groza....hai apropiete de low 15 ....sau chiar un 14.9xx :D Bafta maine
|
Pentru Satu-Mare ramane timpul mentionat mai sus pentru ca nu are rost sa mai forjez masina aiurea. Am al 9lea la categoria "profi" iar ca sa ma calific pe pozitia 8 trebuie sa scot un timp de 14,29 ceea ce e imposibil in configuratia actuala :))
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce sa fie oare?
|
|
Multumesc de urari baieti !:D
|
12 Attachment(s)
Cateva poze cu mine de la Satu-Mare
|
o lista cu victime facute de golan ???
|
Din cate se vede..in poze..pe 2 i-a parlit :twisted::lol:
|
curios ce masina era aia alba :D iar ursachele ala ce putere avea?
|
Opel Speedster
Felicitari VGroza.. Ursachele ce motorizare era ? :) |
Daca faceam Speedster-ul lui Pepy aveam cel mai rapid FWD din tara. A avut 11,9 best ET la Satu Mare, "doar" cu 3.5 secunde mai rapid decat mine =))
Ursul avea motor de 2.0 si 172 cp daca tin bine minte. |
Quote:
|
Am citit pagina cu pagina, si sunt placut impresionat! Felicitari pt proiect! Nimic nou in ultima vreme? Ca aveai ceva in plan parca...
Ce intrebare am.... E sesizabila diferenta cu discuri spate? Implica vreun risc ceva? Se potrivesc si furtunasele si tot? Cam cat duce toata operatia? Presupun ca merita, si se simte... Astept un raspuns daca poti si vrei... |
salutare masina este foarte tare te`am vazut si eu la satu mare dar am o intrebare locasurile de la proiectoare dece le`ai astupat ?
|
Quote:
|
eee si tu acuma poate nu vroia sa prinda porumbei acolo ! :rolleyes2 de unde era sa stiu k pt aero....
|
pe drum catre satu mare a avut un mic accident si bara fata a suferit unpic.. e prinsa cu banda ca sa nu-l piarda
|
Quote:
|
se referea la masina lui :D Loganu e FWD, si ar fi fost cel mai rapid FWD din tara daca batea Speedsterul lui Pepy, dupa cum se vedea in poza aia
|
Corect Horicutz ;)
|
Vand Logan 1.6 compresor
De astazi masina intra la vanzare, chiar sunt curios daca e cineva interesat :-)
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ml#post3632851 |
pacat! ce vrei sa cumperi?
|
Honda CTR sau ceva VAG 1.8T :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning