Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Prietenie intre barbati si femei? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13515-prietenie-barbati-femei.html)

dmn 20-02-07 16:05

Re: Prietenie intre barbati si femei?

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 758339)
prietenie intre barbati si femei exista, dar cu o precizare: nu exista baiat care sa aiba prietena o fata si care sa nu lase loc de ceva mai mult, vorba aia, te ajut, te sfatuiesc, te.. ce mai vrei tu, k nu se stie niciodata de unde sare iepurele, si poate trag si eu acolo...
cine spune ca e altfel, ori e ipocrit, ori e mincinos, ori e picat de pe alta planeta.... ah, da, ori e gay :D:D:D

cu alte cuvinte ai vrut sa spui ca nu exista, din moment ce esti in stare sa profiti daca sare iepurele...
:D watch out man!
anything you say, can and will be used against you...
somehow sooner or later...
ma bucur totusi ca ai rectificat si ti-ai reconsiderat pozitia.... :D

aleks 20-02-07 16:06

hmmm si eu as fi gelos, sincer iti spun... texte din astea cu "prietenul cel mai bun" sunt atat de des fumate, incat nu-mi asum riscul....
nu agreez menaj a trois, si nici riscuri suplimentare nu-mi place sa-mi asum intr-o relatie de durata, asa k... prietenul cel mai bun poate sa se retraga din ecuatie, sau dak nu o fac eu, fara nicio problema...
i know, life is a bitch, dar nu-mi asum riscul de a pica de fraier...

aleks 20-02-07 16:07

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 760828)
cu alte cuvinte nu prea exista, din moment ce esti in stare sa profiti daca sare iepurele...
:D watch out man!
anything you say, can and will be used against you...
somehow sooner or later...

la mine nu exista, dar spuneai tu de cazul tau aparte... nicio problema, felicitari , bine k reusesti, eu insa... nu ma ascund, nu ma vad in stare sa nu profit de o eventuala oportunitate...

dmn 20-02-07 16:08

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 760829)
hmmm si eu as fi gelos, sincer iti spun... texte din astea cu "prietenul cel mai bun" sunt atat de des fumate, incat nu-mi asum riscul....
nu agreez menaj a trois, si nici riscuri suplimentare nu-mi place sa-mi asum intr-o relatie de durata, asa k... prietenul cel mai bun poate sa se retraga din ecuatie, sau dak nu o fac eu, fara nicio problema...
i know, life is a bitch, dar nu-mi asum riscul de a pica de fraier...

aici nu te contrazic! you're right!

Trixi 20-02-07 16:11

hmmm,bogdane...c ai face,daca intr-o zi frumoasa,prietena-ta,s-ar gindi in mod serios la o relatie kre depaseste limitele prieteniei cu tine????si nu imi zi k e imposibil,k stim cu totii k asa ceva nu exista....

dmn 21-02-07 12:52

with all the respect, ii voi explica f clar ca nu se poate... just friends or else, complete strangers!
si in mod sigur as raci relatia cu respectiva...

Trixi 21-02-07 13:15

hmmm...asta inseamna,k de fapt o consideri tu femeie frumoasa..dar nu e "buna" in okii tai..si asta stiai din prima clipa ;) si in asa fel nu ti-a fost tare greu sa ramii doar prieten....
doamne fereste...nu vreau sa zic k e imposibil asta!k si eu sunt constienta din prima clipa,cind cunosc un om,k ar fi acolo loc d mai multe,sau nu...;) dar am vazut deja kestii interesante la viata mea :-)

Larisa 09-05-07 17:09

Poate exista prietenie intre barbati si femei, cred eu, atata timp cat fata nu este o usuratica si stie sa puna piciorul in prag de la bun inceput si barbaul nu e un "taur comunal". Toti baieii, hai, bine, majoritatea, la inceput incearca. Am destui amici cu care ies in oras, schimbam impresii, ne distram si pe care ma pot baza mereu. E foarte misto pentru o fata sa aiba si amici nu doar amice, pentru ca, trebuie sa recunosc, te scot din multe belele (adika te apara) si pentru baieti sa aiba prietene pentru ca...pot da sfaturi utile.. :) .

Magos 09-05-07 17:26

damn, chiar vorbesti despre lucruri imposibile sau mai bine zis, relatia perfecta, care din punct de vedere fizic, nu are cum sa existe...

dar da... o adevarata amicitie (prietenie) intre doi membrii de sex opus este foarte probabila, atata timp cat nu apar sentimente intre cei doi...

daca exista un minim de distanta in anumitele relatii dintre cei doi, acest prag nu v-a fi trecut niciodata... ;)

pheerya 09-05-07 20:41

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 892796)
Poate exista prietenie intre barbati si femei, cred eu, atata timp cat fata nu este o usuratica si stie sa puna piciorul in prag de la bun inceput si barbaul nu e un "taur comunal". Toti baieii, hai, bine, majoritatea, la inceput incearca. Am destui amici cu care ies in oras, schimbam impresii, ne distram si pe care ma pot baza mereu. E foarte misto pentru o fata sa aiba si amici nu doar amice, pentru ca, trebuie sa recunosc, te scot din multe belele (adika te apara) si pentru baieti sa aiba prietene pentru ca...pot da sfaturi utile.. :) .

mai bine sa ai prieteni baietii...cel putin la mine e lege ca mai bine te intelegi cu un tip decat cu o tipa
cineva mi a zis ca nu exista prietenie intre femei...poate cel mult pana apare un luccru care o avantajeaza mai mult pe una dintre ele...si atunci sa vezi invidie!!!
barbatii nu ti fura iubitul si nu te invidiaza daca agati mai mult decat ei sau dca esti mai slaba/frumoasa etc...un uppp pt guys!!!:D

NSL_KiwY 09-05-07 20:49

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 893142)
barbatii nu ti fura iubitul si nu te invidiaza daca agati mai mult decat ei sau dca esti mai slaba/frumoasa etc...un uppp pt guys!!!:D

Dar isi pot baga coada ca sa te desparta de iubit :lol: ca sa il inlocuiasca la asta te.ai gandit?

pheerya 09-05-07 22:00

femeia iti fura mai repede barbatul...
ce ai mentionat tu mai sus e cu 2 rezolvari:
1. poate sa incercce si sa ramana cu incercatul
2. tipa e proasta si pune botul
totul se rezuma la cat de solida e relatia ei ;)

NSL_KiwY 09-05-07 22:11

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 893331)
femeia iti fura mai repede barbatul...
ce ai mentionat tu mai sus e cu 2 rezolvari:
1. poate sa incercce si sa ramana cu incercatul
2. tipa e proasta si pune botul
totul se rezuma la cat de solida e relatia ei ;)

E ku dus si intors ;)

pheerya 09-05-07 22:20

daca stai sa analizezi fiecare cuvintel si sa ataci fiecare fraza si fiecare post...mda, e cu dus intors...nu mai am nimic de zis

Magos 10-05-07 08:09

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 893162)
Dar isi pot baga coada ca sa te desparta de iubit :lol: ca sa il inlocuiasca la asta te.ai gandit?

atunci devine deja prietenie perversa.................. :);)

Bea69 31-05-07 15:41

prietenie intre barbati si femei exista!tre sa ma credeti :)numai ptr asta trebuie sa poti sa faci sa uite baietii k esti femeie...si daca porti o fustita d 20 d cm..si decolteu pana la buric ;)
numai ar fi bine,k in asemenea relatii,fiecare femeie sa se hotareasca k vrea sa fie femeie SAU prieten,k d obicei, d aici vin problemele...;)

bodyspeed 31-05-07 19:52

exista dar mai devreme..sau mai tarziu.. daca din momentul inceperi relatie..nu se lamureste cum va sta relatia.. ori de prietenie..sau ..
ca dupa aia iasa.. numai probleme.. ori barbatul spera la ce nu poate ea sa ofere ori invers....

Bea69 31-05-07 20:18

exact despre asta vorbeam ;)

dagosh88 01-06-07 12:57

De obicei o prietenie adevarata nu exista intre barbat si femeie decat daca femeia e urata!!!:P
Asa "e" barbatii, nu se pot gandi decat la *** daca femeia arata bine.
Dar sunt si cazuri speciale in care el nu vede o posibila partenera in ea.

aleks 03-06-07 14:30

da, dar "cazurile alea speciale" trebuie sa fie urate cu spume ca sa uiti k i-ai putea-o trage cu proxima ocazie...
am i right bea? :p

Bea69 03-06-07 17:09

nu inteleg dc ma intrebi p mine???:-P eu am o gramada d prieteni si nu au nici cea mai mica sansa sa mi-o traga!!!:D :D :D

Spark 03-06-07 20:12

nu au nici o sansa ...
dar aia nu inseamna ca nu se gandesc la asta .... sau ca nu ar vrea ;)

Bea69 03-06-07 21:09

boon...ma simt onorata...si rid k vaca la fiecare aluzie aruncata mai in gluma,mai in serios...si a doua zi ma duc sa il car la RAR,in capatul orasului..apoi in oras la politie...apoi la masina inapoi...ce zici,vrea sa isi piarda asa un prieten ptr o f..aie????:rolleyes2

Spark 03-06-07 21:40

eh .. faza de genu` am patzit cu o foarte buna prietena ...
si nah` .... cred ca is singuru` la care ii accepta inca o relatzie de prietenie dupa tentativa ...
cu restu` nu mai are treba ... care au mai incercat

pHlow 04-06-07 00:50

ma bag si eu... nu stiu daca poate exista prietenie sincera intre un tip si o tipa... poate daca unul dintre e pe invers sau au fost impreuna si apoi s-au desp.. dar.. eu am patit-o. Cu tipa pe care o consideram "sora mea" am ajuns sa ma culc... si s-a dus prietenia.Eu i-am dat papucii si a refuzat sa mai fim amici.

spiry_moto 04-06-07 18:02

asta pt k s-a indragostit :D

sau nu e sufient de "matura" sa faca diferenta intre dragoste si sex...dureaza ceva pana sa poti face diferenta :)

dak intradevar voia sa fiti doar prieteni...intelegea ca ce a fost intre voi a fost ca sa va simtiti bineeee :))

Khalis 04-06-07 23:20

https://www.youtube.com/watch?v=M55vCtJ34Hk
nu ca-s eu rea..... dar.... poate ca are dreptate un pic..... :twisted:

Mustang 04-06-07 23:21

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 933249)
asta pt k s-a indragostit :D

sau nu e sufient de "matura" sa faca diferenta intre dragoste si sex...dureaza ceva pana sa poti face diferenta :)

dak intradevar voia sa fiti doar prieteni...intelegea ca ce a fost intre voi a fost ca sa va simtiti bineeee :))

din punct de vedere fizic : sexul si dragostea sunt sinonime.

Tboy 04-06-07 23:41

fizic da...dar conteaza si cu ce gand te arunci in aceasta partida...

eu sunt de acord cu spiry ;)

Bea69 05-06-07 17:53

da,spiry are dreptate!!!fata si-a pierdut rationalitatea ...si asta e un semn destul d evident...

Magos 09-06-07 12:52

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 933628)
din punct de vedere fizic : sexul si dragostea sunt sinonime.

e na... chiar asa?
eu nu cred, mai documenteaza-te!! ;)

Mustang 09-06-07 14:51

repet: din punct de vedere FIZIC ! nu si moral + sentimental ;)
nu imi spune ca atunci cand faci dragoste cucul nu intra in scorbura, ca la sex.

orlando 09-06-07 15:08

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 940476)
repet: din punct de vedere FIZIC ! nu si moral + sentimental ;)
nu imi spune ca atunci cand faci dragoste cucul nu intra in scorbura, ca la sex.

actu sexual e acelasi...
da tu la sex faci peetingul pe care il faci atunci cand faci dragoste?hmmmm...nu cred :D

Magos 09-06-07 16:33

si nu e vorba numai de peeting...
grow up guys!!
sunt implicate si alte trairi... ;)

Mustang 09-06-07 17:02

ie petting :), nu peeting.
si tot acelasi lucru ie ...

cucoana magos ... am scris CLAR - fizic ... tot aia ie ... tot iti bagi cucu in scorbura .... asta incerca si feghea acu 483209854 de ani sa explice ...

actul sexual ... ca punct de vedere fizic e acelasi ...

Magos 09-06-07 17:26

uite unde se aflau atotstiutorii...
bine bine ma retrag....!!!!!

Turbo110 10-06-07 00:53

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 940295)
e na... chiar asa?
eu nu cred, mai documenteaza-te!! ;)

m-am documentat eu sunt una si aceasi chestie depinde de starea din momentu ala

spiry_moto 12-06-07 00:47

vai ce discutii am deskis :))

acu ca tot s-a deskis subj sex...imi puteti explica si mie ceva baieti? cei care folositi...cum puteti frate sa va duceti la curve? cum vi se scoala la o tipa pe care nici n-o sarutati? :-??

Mustang 12-06-07 09:57

fa alt topic ;)
aici ie alta ideie :)

pheerya 12-06-07 11:36

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 941389)
m-am documentat eu sunt una si aceasi chestie depinde de starea din momentu ala

mda...cam ai dreptate...srry, magos...;) daca sunt implicate si sentimente..poti vorbi despre dragoste...

All times are GMT +2. The time now is 06:55.

- Copyright 2026 4Tuning