![]() |
Re: * Din ciclul "cunoscatori" in BMW-uri
Quote:
|
am si eu o intrebare...ce sa-mi iau?320 sau 318is,,318 am avut si parca as incerca ceva mai......
|
+ 2,0 pt sunet , consum aproape egal daca nu chiar egal cu 1,8 is 7 cp in plus, dai ceva mai multi bani cand faci vizita la mecanic ( deaia ca nu e asa usor de lucrat pe motor ca la 1,8 )
|
mersi de raspuns,merg pe 320!!
|
Eu iti recomand 318is - e diferenta de la 318 simplu si consum aprox la fel.
Cum diferenta mare de la is la 20 nu este ,asa nici de la 20 la 2.5 nu prea e...si ajungi sa recomanzi un 2.5 bazat pe comparatii. La consum e diferenta destul de notabila de la 4 la 6 pistoane. |
O sa va vedeti voi la vara cum se aude si cat consuma un Trabant in 6 cilindri!!Si nu e gluma.....
|
1 Attachment(s)
cand mi am luat e 36 le am tot cautat un mecanic pana cand in cele din urma am ajuns pe mainile unui adevarat maestru insa pana sa ajung la el drumul a fost lung si am auzit o multime de aiureli ...pt cine nu stia aflati ca 1.8 is ''are turbo din fabrica'' locatia este prezenta in imaginea atasata
|
Quote:
Doamne si eu ma chinui sa pun kompressor pe un m44..pfff |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vasileparvan13: in legatura cu masina dupa net
BUZZ!!! Florinelu'-XXL: nu se mai vinde vasileparvan13: dece vasileparvan13: am combinati Florinelu'-XXL: care masina?am mai multe pe net. Florinelu'-XXL: specificaa vasileparvan13: bv Florinelu'-XXL: bv ce?? Florinelu'-XXL: fi omule mai explicit vasileparvan13: mai vinzi bv dupa net 320 vasileparvan13: cu numaru 91 LWA MAI VINZI BUZZ!!! Florinelu'-XXL: bai omule ce inseamna la tine BV? Florinelu'-XXL: vrei sa zici BMW.. Florinelu'-XXL: si ala nu se mai vinde vasileparvan13: BINE Florinelu'-XXL: decat la oferta serioasa vasileparvan13: DA Florinelu'-XXL: poi scrie bmw Florinelu'-XXL: nu bv You have declined the invitation to start Video Call. vasileparvan13: EU AM O CAMIONETA 4X4 DIZEL Florinelu'-XXL: ce camioneta? vasileparvan13: TE ITERESEAZA Florinelu'-XXL: marca/model/ imatriculata Florinelu'-XXL: poi spune ce vasileparvan13: FAMILIA DIN ANUL2005 DACIA SUPRA STRUCTURA vasileparvan13: ACTE IN REGULA vasileparvan13: IN SCRISA PE NUMELE MEU ACTE LA ZI CAUCUCURI DE IARNA 4 BUZZ!!! Florinelu'-XXL: nu Florinelu'-XXL: nu ma intreseaza asa ceva Florinelu'-XXL: decat cash vasileparvan13: BINE SALUT Florinelu'-XXL: salut vasileparvan13: CE CASH? Florinelu'-XXL: bani jos Florinelu'-XXL: la masina se lucreaza non stop.. Florinelu'-XXL: imbunatatiri Florinelu'-XXL: https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...a-fericit.html Florinelu'-XXL: vezi acolo vasileparvan13: am vazut variante Florinelu'-XXL: da Florinelu'-XXL: dar nu cu dacia papuc vasileparvan13: de unde esti Florinelu'-XXL: Bucuresti vasileparvan13: este anutu pe argesi Florinelu'-XXL: nu conteaza vasileparvan13: de ce nu spoi serios vasileparvan13: poate o cumpar Florinelu'-XXL: poi ti-am zis Florinelu'-XXL: sunt din Bucuresti Florinelu'-XXL: contul de pe 4tuning e facut pe vremea cand stateam in Arges vasileparvan13: in bani cu cht coasta Florinelu'-XXL: stau si in Arges Florinelu'-XXL: 3500 vasileparvan13: este 2442e vasileparvan13: este bagata pe net BUZZ!!! Florinelu'-XXL: bai ti-am zis.. masina nu se mai vinde, decat la un pret ok pt mine. am bagat bani in masina multi de cand e pe net. am marcat ca expirat anuntul si tu ai recuperat datele Florinelu'-XXL: https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...a-fericit.html Florinelu'-XXL: vezi aici ce s-a facut la masina Florinelu'-XXL: si ce se face Florinelu'-XXL: ai lista si tot ce vrei vasileparvan13: masina este facute poze le la tara Florinelu'-XXL: wtf Florinelu'-XXL: ce conteaza unde sunt facute pozele Florinelu'-XXL: ??? vasileparvan13 is typing... vasileparvan13: pa Florinelu'-XXL: paaaaaaaaaa Nici nu m-am complicat sa acopar numele....alt cunoscator... |
Eu nu stiu de ce te ai mai obosit sa discuti cu el , oricum era o pierdere de timp, avand in vedere varsta lui de 13 ani .
|
Salutare , dupa ce am citit top thread ul asta , mi am dat seama ca exista doua categori de posesori de bmw uri, cei pasionati care stiu de ele sau se documenteaza si le "iubesc" si cei care nu au habar nici ce e aceea o valva ( 24 v , inseamna motor V24 de sute de cai putere din fabrica ) au cumparat masina doar de focul firmei <bmw> vor sa faca cerculete cu 1.6 ...etc , din cauza posesorilor de genu acesta bmw are un fel de bila neagra in palmaresul ei, acesti indivizi de ''specie deosebita" s au inmultit foarte mult chiar si in alte tari ,asta e trebuie sa ne obisnuim sa "convietuim" alaturi de ei si sa "impartim" aceiasi pasiune pt aceasta marca,in rest trebuie doar sa ne amuzam pe prostiile pe care ei le fac si le spun in legatura cu marca aceasta,foarte buna ideea cu thread ul asa deschis,felicitari,as avea si eu multe de povestit , bombe si "GRENAZI" de acest gen,multe in alte posturi si cu alte personaje le am citit chiar aici,oricum omu pasionat cu adevarat de ceva se recunoaste de la mii de mile (maritime sau terestre ) departare.....
|
"super tunat linkul":lol::lol::lol: http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-11005416.html
|
tare asta....cand vezi asa cunoscatori te ia groaza.....pacat de masina..
|
sincer ursul asta era cam tare la vremea lui....nu prea erau 3.5 pe ursi acum cativa ani, jante in 5 prezoane...
era cam smecherie la timpul ala, tin minte ca venea impreuna cu cel albastru a lui casadao pe la evenimente si aratau f bine....... |
Quote:
|
|
Asta-i de cativa ani de vanzare .. probabi a schimbat 10 proprietari deja ...
E vai de capu ei .. |
buton de burnout ? http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10845146.html
|
Cred ca se refera la flame thrower, de fapt.
Exceptand anuntul, care e de toata jena, masina arata foarte bine si vad ca si pretul e destul de bun! |
eMH sper ca glumesti...
Cata forja a luat masina asta...nu face nici jumate de pret. Zilnic nu pot sa zic sigur,dar saptamanal ia cercuri si burnout pana ii sar cauciucurile si in mare parte e tiganie : faruri,badboy,volan ,etc Numa un tampit ar cumpara masina aia . |
Nu stiu, mie imi place cum arata. Si in afara de ceva maruntisuri (volan / filtru de aer / grile pe aripi) mi se pare foarte ok. Nu stiu cum a fost hartanita, eu am zis doar de cum arata...
|
|
http://*************/bmw-316/1392498...ign=4tuningads
pacat de masina ca are asa proprietar....EMMM....MACNEZIU....ENGELAIS..COMPIU TER :lol::lol: in locul stelutelor bagati auto.ro |
Ce a reusit tipul :sad:https://www.youtube.com/watch?v=Q7xG0...eature=related
|
Sa va povestesc si eu patania mea de vara trecuta.M-am dus la Mihai Bravu,la dezmembrari,pentru achizitionarea uni butuc de portbagaj.Intru intr-o ghereta,o intreb pe domnisoara respectiva daca au butuc de ursulet pe stoc.Ea imi zice ca da,si imi spune sa ies afara sa vorbesc cu unul dintre munctiorii de acolo.....si iata conversatia:
-Eu:Buna ziua -El:Buna ziua,cu ce va pot ajuta? -Eu:As dorii si eu un butuc pentru portbagaj. -El:Pentru ce masina? -Eu:Pentru un E30 -El:ce e asta e30,mercedes? -Eu:nu dom'ne,BMW. -El:nu avem domnule pentru acest tip de masina -Eu:Vad ca mai aveti un 5-ar aici(era vb de un e34),stiu(sau cel putin asa credeam)ca se potriveste...... -El:Domnule,nu se potriveste de la pisicuta aceea.Aceea care mi-o aratati dvs este un seria 3 de prin 94....... |
stiati ca exista 1.6 is de 120 cai?
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-11387334.html |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Am vorbit cu el pe mess , e total pe langa subiectul "BMW" |
Quote:
Sau erai interesat de masina ? :lol: |
Quote:
|
hmm, de 1.6is nu auzisem...pacat de masina, inafara de toate emblemele cu M si farurile alea Chung-Cao nu arata chiar rau, dar pretul e exorbitant...cineva sa ii dea un glont
|
Quote:
|
[QUOTE=the_rifle;5109783]Ce dracu limba vorbeste ala ???? sunt polonezi.
|
Quote:
|
http://www.tocmai.ro/bmw-seria-7.-520-5125987.html
Nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare... |
Quote:
incredibil :))) |
bine ca n-a zis seria 6...:))doamne,mare iti e gradina ta!:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning