![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
Eu am primit un mesaj pe lfsforum.net de la domnul Sorin Faur cu linkul forumului asta, de acolo v-am gasit. Apoi am primit un alt mesaj de la el, caci colegul meu nu poate intra in campionat, fiindca acest campionat e facut strict pentru romani. Daca poate sa intre, puteti sa stati linistit ca nu va face crash. Are aprox 13-14 WR pe LfsWorld. pe LFS Wolrd il gasiti sub numele: Night_Racer. Astept raspunsul:) salut!
|
Daca e un racer bun si simtit eu zic ca poate sa intre. Campionatul asta e Liga Romaneasca, dar ca la fotbal, echipele pot avea si jucatori straini...asa e si aici, cu cat mai multi cu atat mai fun. Desigur sper sa fiti toti deacord cu mine si daca aveti obiectii sa postati aici, ca sa stiu cum facem.
Salut |
Quote:
CA SA NU SUPAR PE NIMENI , ASTA E PAREREA MEA |
Multumesc. Atunci intram in campionat!. Revin mai tarziu cu detalii, si cu nume.
|
Quote:
|
In curand va aparea un forum dedicat acestei competitii, cu informatii utile referitoare la etape.
Stay tuned! |
Pot sa aduc si eu pe cineva sa intre in campionat ? Nume : etanol , smolar , nilex , Worm , Goldee . nu am nimic impotriva , cu nimeni, dar partea cu oameni din alta tara mie unu nu imi convine , pentru ca nu facem pe echipe , daca era pe echipe mai mergea . deci sa inteleg ca acum se alearga pe echipe PRODRIVE vs ASR ?? , Astept raspuns , ca sa pot vb cu oameni , SUNT RACERI BUNI , DACA ASTA VA TREBUIE !!! ;)
|
Salut Ady,
Poti sa aduci si straini, desi nu cred eu ca o sa vina alergand in numar mare ca sa participe in liga romaneasca :). In caz ca se aduna multi (sa o vad si pe asta) vedem cum merge cateva etape si daca strainii sunt prea buni pentru noi facem liga romaneasca exclusive pt noi. Ne vedem diseara la calificari. |
Votati daca vreti straini sau nu. In seara asta se posteaza gridul de maine.
Salut Fara straini: 3 voturi Vot inchis. |
Quote:
|
Ti-am trecut votul stai linistit. Oricum ciocul mic, ar trebui sa fi descalificat pentru ca ai dat parola la altcineva, dar lasa de data asta, treaca de la noi. Macar daca aveai bunul simt ca inainte de qual sa ii fi explicat amicului tau ca n-are voie sa tasteze mesaje...mda...cer prea mult...nu? :)
|
Quote:
|
Votez fara stranieri.
am scris cateva pagini in spate... adauga-mi si userul de LFSW: Sorin FAUR deci: 79 - F. Sorin Vad ca unii nu au nume regulamentar in qualis. Pot veni si eu cu ce nume ma taie pe moment sau iarasi incalcam regulamentu' ca doar de... suntem RO? |
oke Sorin.
note: votul se inchide maine la ora 5:00 PM. |
Fara straini.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning