![]() |
Re:
Quote:
ps:strang bani ptr evo :twisted: |
vreau si yo in echipa...am si yo un amarat de civic..de vreo 490 de cp..am turbo stage 3
p.s.la engine internals..trebuie sa yau displacement si headwork?nu intra in conflict cu alte piese? p.s.2. am userul cristy |
deci...la o masina turbo.....singurele pise car enu vor fi instalate sunt: serpi...pistoane copmrimate(vor fi cele decomprimate) si ecu..asta daca ai nos..dar stai linistit k merge pus advanced bla bla bla..ecu alah mai jemcher...deci oricum ai lua nu ai ecu normal....
|
Care imi da si mie 11.000 coco sa imi iau si yo masina
ii dau inapoi dupaia.....ca atunci pot sa vad civicu si iau 25.000 pe el Ce ziceti cine se baga |
dai si dobanda?
:lol: |
hai ma santos baga`ma si pe mine in team...nu ai loc si pt mine? :lol: hai k am 500cp... :D
|
care stie cum trebuiesc setate amortizatoarele la un civic de 570 cp?si inca ceva.raportul final daca il maresc se scurteaza cum fac si celelalte viteze sau e invers?
|
Miam luat evo.....700hp:d
|
Bai, mi-am luat un Ford SVT Cobra, da' n u prea e bun de nimic, plm, i need help...
|
SI eu am svt cobra e naspeta rau nu poti sa -i pui turbo
|
la dodge chalenger merge turbo? :D (de fapt masina parca are din fabrica supercharger)...deci merge sau nu? :D
|
1 Attachment(s)
explicati si mie ce sunt astea??si boost-u ala ce vrea ca nu se misca deloc
|
aoleu.... nu mai merge boostul?!
inseamna k nu prea mai ai ulei sau ti sa stricat cva pe la masina :wink: :wink: :D |
nu mai face mha mishto si explica-mi si mie cum e cu alea pe acolo :cry:
|
pai iti tre turbo k sa iti arate boost :P :P :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning