![]() |
Quote:
Quote:
|
Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?
Quote:
eu sincer a-ti doresc mult mult succes ca este urat sa te faci de ras CU O MASINA JAPONEZA CUMPARATA DIN AMERICA (adica procurata cu mari sacrificii) |
nu este nici o rusine sa iei bataie de la o masina custom si mai ales de la DGH
|
Quote:
nu cumperi o masina de bani aia sa te bata dgh-ul cu customul lui sa fim seriosi a dat atatia bani pe ea ca putea sa faca 10 dgh-uri |
Quote:
|
Quote:
incearca tu sa faci un "dgh" cu 10 mii ... s-ar putea sa ramai surprins de costuri |
Quote:
|
Quote:
intradevar dgh este o masina foarte tare nu comentam la adresa lui ,problema era ca mr.GTR care era foarte mindru de achizitia lui de peste mari si tari si se umfla ca nu prea are cine sa-l bata (avea el asa un fel mai ....de a se exprima in posturi ) sincera sa fiu asta m-a determinat sa ma amuz un pic pe seama lui CA PREA SUFEREA |
nu vreau sa ma bag aiurea offtopic dar nu pot sa ma abtin; in primul rand o sa vedeti ca si eu am putine posturi sa nu ma confundati si pe mine cu o clona. Am urmarit toata conversatia de la inceput si sincer nu mi s-a parut k "mr.GTR" cum zice bonitaro sufera.
Are si el o masina si a postat-o pe forum la sectiunea provocari din simpla pasiune a curselor si masinilor... insa o comunitate din voi cum e bonitaro de ex. nu mai poate suporta faptul k altii au si el nare,parerea mea e k..................MURITI DE INVIDIE. ps. nu cred k o persoana kre nu stia nimic despre masini isi lua GTR iti zic eu k altceva decat R8 sau lamborghini nu stia la banii astia. |
Poate reusesti sa vii la braila daca tot esti in zona ar fi interesant si nu ai veni degeaba.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Care e scopul si durata ramasa estimata a acestor discutii?
|
din cate observ si citesc se poarta doar discutii contradictorii mai nou pe aici - off topic - invidie - orgolii - draci baltati - poate se revine si la subiect - si anume - inafara de cei cu care GTR a fost comparat deja - mai facem ceva pana se livreaza si instaleaza primele nebunii pe masina - sau doar barfim aiurea - ca daca e asa eu zic sa iesim la piata ca ne sta mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning