Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

-=R_S_X-u=- 24-06-04 13:31

acu ca am luat testarea nationala am mai mult tip sa vb yo nu cred ca am tel tau

EvLSant0S 24-06-04 13:36

gata ma in MaraMures ca suntem offtopic... uite ca esti p net i-a ID-ul meu... la messenger EvilSant0s cu zero... hai ca vb acolo nu mai posta aici decat referitor la tigari :)

200SX 29-06-04 14:49

Nefumator

Nefumator

ozn_cristi 29-06-04 16:39

salut sunt cristi fumator de marlboro si fumez cam un pachet si jumatate pe zi

EvLSant0S 08-07-04 03:31

azi vrand nevrand am fumat 1pachet ziua... am iesit cu cristi ...
si acum vad ca fara sa vreau aprind tigara dupa tigara... :( cred ca ajung in 2pachete , 2 pachete carele fumam doar cand aveam problms. cu love-u... ink am deci se justifica.... se justifik penaiba... imi trebuie o mica(mare) pauzala cap. fumat... peace dudes

SpeedeR 08-07-04 09:14

dreaq! :twisted:

am ajuns sa fumez kam un pachet pe zi.... si fumez fff repede o tigara... mam saturat!!! tre sa ma las ( suna k un cliseu,nui asa?! :o ) cat mai repede...

X-Ray-Eyes 10-07-04 00:46

Fumator ( 1 pachet pe zi in medie - Poate sa fie + 5 sau - 5 tigari in functie de situatie dar nu mai mult ) de Rothmans , Kent sau Parliament .

BoSsuL3TZ 12-07-04 13:49

non-smoker! :P dupa cum atzi observat si voi.. Speeder adevaru ca fumezi cam mult.. ;) n-am sta cine jtie ce sa-l vaz pe Santos cat fumeaza dar tu .. a nu le intreci pe fete (kitana si Sonnya) rup.. itzi zci.. tzigara dupa tzigara ;) jhahaha.. asta e fiecare cu viciul lui.. bafta! ;)

SpeedeR 12-07-04 22:00

:D

santos fumeaza mai putin... las k reusita mea a fost de un cartus de kent lung intro zi jumate :) la munte... cine ma ia?! a trebuit sa beau 1 kil de lapte sami aud vocea...

am si eu niste vicii: de a duce masinuta la extrem ( are mitraliere >:) ), fumatu, femeile...asteas importante...

BogdanSHA 13-07-04 03:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
... las k reusita mea a fost de un cartus de kent lung intro zi jumate :) la munte... cine ma ia?! a trebuit sa beau 1 kil de lapte sami aud vocea...

Ce tare esti...Macar de ti-ai da seama k atunci (ca de altfel in fiecare zi) ti-ai scurtat viata macar cu cateva zile...
\"Cine ma ia?\" unul/a mai inconstient/a ca tine :idea:

Fratilor, sunt \"vicii\" care chiar fac bine sanatatii. Aveti bani, aveti \"valoare\" :lol: , ce-aveti inafara de viata voastra :?: De murit oricum muriti asa ca unde va grabiti :?:

zip 13-07-04 15:15

da frate da care trage din narghilea ca mine :?: :?: :?: :P :P :P :lol:

tekno 13-07-04 17:34

yoooooooooooooooooo :lol: :lol: :lol:
acuma recent nu prea am ami fost... da pe la sfarshitu' shcolii mergeam cu colegii bagam ca negrii pe plantatzie... :lol: :lol: :lol: whoo :P :lol:

zip 13-07-04 18:32

las k sambata o sa iau o camera ceva cu mine sa va arat poze filme etc...cum se fumeaza narghileaua...cu cafea shi multe fmi :D :) :D

tekno 13-07-04 19:49

loool
sa bagi... cat mai repede... sa vad haremu tau :lol:

zip 13-07-04 22:59

uite SpeedeR ... se ofera sa fie cameramanu...nu-i asa speeder???? :?: :P

All times are GMT +2. The time now is 19:41.

- Copyright 2026 4Tuning