![]() |
Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitech
1 Attachment(s)
:headfones
Azi ... un mic test ... pe unde se onduleaza este o gaura ... |
Frate nu te mai rusina atata cu numarul de inmatriculare!!! E ok!! God damn it...nu ai mai vazut masini cu NFS??? WTF? Si ce daca sia pus omu NFS la inmatriculare? Eu am vazut pe unu cu FIF si cand il intreb daca inseama ceva imi spune "F*u*c*k*i*n*g*is*F*u*n*n*y"
Si cu filmuletul...despre el am vrut initial sa postez...dar mam luat cu numaru...ca vad ca te tot sfiesti atata...cum ziceam...filmuletu e super ok!!! Imi dau seama ca e iures mare acolo la tine pe bancheta din spate cand dai drumu la bass :) Si la mine e la fel :) mwuhahahaha!!! Spor la tunarit!!! P.S. Punei triple clare pe black ;) |
:D .... ok tată . Am inteles cu numarul . Cat despre muzica ... toti cei care intra daca le pun un test de asta de bass ... in urmatoarele 5 secunde se tin de urechi si ies afara !
Mai grav se aude in fata ... ca acolo se aduna tot basu . Tu o sa fi prezent la Oradea ? Sper sa fi sa ne putem cunoaste intre noi :) Numai bine |
Man...eu acum is cu bacu...nu am timp de masina decat sa o spal :) Deci nu am sa fiu la oradea...din pacate...sper sa ajung la Suceava desi nu cred...
P.S. Dami si mie testul ala de bass ;)...uploadeaza fisierul mp3 |
4 Attachment(s)
Quote:
de la mnie le are deci nu cred ca se supara ca le pun io :p |
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am o intrebare ... fata de asta de plastic ce inconjoara cd playeru meu de unde ii ? nu stie nimeni de unde il pot procura ? :| ...
|
Quote:
apropo...van casetofon blaunpunkt original(acela cu care a iesit masina din fabrica) intereseaza pe cineva? 100 lei care stiti..daca imi vopsesc gentile...o sa se mai vada zgarieturile de pe ele? este si alta culoare inafara de gri metalizat(la sprayuri) |
incearca la tornado. eu de acolo am luat-o 45 ron www.tornado.ro
|
baieti..am o intrebare..cat va consuma masina(pt cei cu fiat punto)..consuma cat arata calculatorul de bord?
|
este un thread intreg despre asta... caut-o
|
nam prea gasit..da ms oricum...am gasit ceva pe alt site
|
https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/58493-fiat-meeting-cluj-napoca.html
Care poate sa vina sa fie mai palpitant :) ... P.S. Mai jos pe pagina ... primu post ii de la primul meeting . |
A ... Cu o nuca de schimbator cine ma poate ajuta ? :( ...
Asta ce o am eu s-a cam degradat ... Cu un site ... o donatie sau o vanzare .. orice :D Mersi |
7 Attachment(s)
Ceva poze mai artistice ... :???: ... facute la Fiat meeting
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning