![]() |
Re: BMW X5 vs. Porsche Cayenne
Quote:
|
Desi nu imi place niciuna din masini, totusi Cayenne-ul e mult mai de prost gust, in plus e si depasit. In al doilea rand nu mai este un Porsche, imprumutand deja 2 motoare mediocre de la VW si folosind platforma de Touareg. Iar cu motoarele noi (mai ales alea biturbo), X5-ul se detaseaza clar. Iar versiunea M sigur va ingropa Turbo S-ul de la Porsche.
|
Ai dreptate...;)
|
Quote:
Vorbesti prostii!,in toate testele Cayenne a iesit mai bun si mai rapid decat ML63 AMG si tine cont ca era vorba de Cayenne turbo vechi VS. ML 63AMG(model nou).Vrei sa le compari,compara ambele modele de aceasi generatie;Ia arunca un ochi pe fisa tehnica de la Porsche Cayenne Turbo-S : 550cp,750NM,0-100 in 4,8s vit.max 280km/h. ML-ul nu exceleaza nici la performante pe asfalt nici pe offrod unde pana si Touareg-ul este mult mai bun ca el.Pe asfalt ML-ul este lipsit de directia precisa si stabilitatea lui Cayenne. Momentan,singurul concurent pt. Cayenne ca si sportivitate este noul X6 care are un sasiu foarte bine pus la punct,plus ca bmw pregateste un X6M. Uite si un test intre ML63amg si cayenne turbo modelul vechi: https://www.youtube.com/watch?v=MU2khXpX9MA Daca nici modelului vechi nu face fata...cu atat mai putin modelului nou de Cayenne. |
nici nu au aparut datele pentru X5/X6 M dar deja bate orice cu 4 roti.. :( bmw rulzz
|
Quote:
Numai bine. |
Cred ca se refera la motoarele de origine VW. Unul de 3.6 FSI si 3.0 TDI-ul. Dezavantajul Cayenne-ului TS in fata BMW-ului M va fi greutatea mai mare, la putere similara.
|
Quote:
Referitor la a doua parte, sa vedem ce cuplu o sa aiba M ul, la greutati de genul asta are o importanta f mare pe langa puterea produsa. Plus raportul final si etajarea cutiei, in fct de vit maxima dorita si alte alea alea. Si ramane valabil ce am spus, M ul o sa fie f rapid probabil dar slab in offroad (vezi Jeep ul SRT care nu poate trece nici o bordura mai serioasa "trebuie sa fie mai rapid decat Cayenne ul, cu orice pret"). Eu asta admir cel mai mult la Cayenne, dualitatea asta imposibila care il face cel mai bun Sport Utility Vehicle, adica nici offroader nici break sport, undeva la mijloc. Altfel nu vad motive sa ti cumperi un SUV..doar sa stai mai sus ?? Si ma bucur ca poti avea atatea optiuni pt motoare, personal mi as dori un Transsyberia cu TDI (stiu, inca nu se poate) si pachetul complet offroad (am avut o iarna cu 3 m de zapada in 2007 aici :)) Numai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning