![]() |
Re: Un NOU Inceput!!! Golf 4!
frumos..golf-uletzu :D
|
frumos se vede, daca iti pui nr de giurgiu sa iti pui si ou kinder la antena, bordu chiar da bine. ce ceasuri sunt cele de pe stilp?
|
ooooo....frumos topic !
parca ai facut si niste poze acum de curan du CINEVA !!!!!!!!!! pe alea nu le pui????? |
Quote:
Quote:
nu-mi placea albastru din bord...da' mai bine pe alb ceasurile sunt: boost,temp ulei si presiune ulei si doar 1 functioneaza : boost-ul Quote:
o sa pun si pozele facute de tine & claudia...in momentul in care ajung sa prezint evolutia modificarilor pana in momentul respectiv. o seara mirifica la toata lumea! |
foarte frumos a iesit bordu ... si eu vreau sa mi-l fac ... mai stii cumva cate leduri trebuie ? si daca poti sa imi zici de unde le-ai luat sa imi dau si eu comanda de ele :rolleyes2
|
ms
ledurile sunt cumparate de la un magazin din bucuresti pe langa Obor si nu mai stiu exact cate au intrat...ceva gen 20 |
...si cu alea albastre ce ai facut?? :twisted::twisted::twisted:
|
nu mai stiu....cred ca le am prin masina!
|
man poze
|
4 Attachment(s)
next step
aveam in cap multe multe idei de "desene" pe masina....vroiam ceva ieftin si de efect....si m-am gandit la niste "patratele" mate pe culoarea masinii.... tin minte ca vb cu Lucian (l-am bagat intr-o poza ca sa stiti cum arata :lol:) si ii spuneam ca vreau sa-mi fac ceva patratele pe lateral...ceva gen "steagul de finish" de la curse:lol::lol::lol:...si el "NU gogule ca nu e pacat de ea" eu unu sunt multumit de rezultat o zi buna! |
..Foarte furmosss...mai ales eleronu ,senzatie :lol:
|
Toate ca toate dar eleronul îi mai dă 10 cai :lol: frumoşhi =)))
Acum vorbiind serios baftă gopuţ pe viitor cu MarK4 ul tău şi îmi place că vrei să îi pui nr de giurgiu :lol::lol: :dance: abea aştept ! |
Quote:
|
da da si eu am remarcat eleronul, treaba cu patratele da bine. bafta
|
Daca aveam masina neagra sigur te copiam la treaba cu patratelele.Bafta in continuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning