![]() |
Re: OFF TOPIC (orice discutii)
Gyo asta cred ca o sa fac pana la urma... la care am fost pana acum, au spus ca nu se baga.. au fost baieti totusi, puteau sa imi faca lucrarea si sa`mi strice materialul sau mai stiu eu ce..
Geox e o idee buna da' eu nu prea va stiu pe voi.. de pe forum.. cu tine ce am mai vorbit.. in rest.. :-) |
Mi-e dor de tulcea...:sad: Puneti si voi niste poze , ceva
|
Frumoase poze...
@ intalnire: Eu in fiecare seara sunt pe la metalu dupa 22, ca toata lumea :rolleyes2 ; pe unii de pe forum va mai vad in trecere, sau opriti prin alte parti, cu prieteni etc... LA o intalnire numai cu lume de pe forum, as veni cu mare drag, numai sa se zica ziua si ora. Si ca locatie cred ca am putea merge la kaufland, e ok locul si pt poze. :) |
Da si e si mai aproape de mineee nu mai intarzi :lol:
Si asa sunt tantarii la metalu .... :lol: |
Ne-au rupt tantarii la metalu' ... incercam la kaufland... ne gasim un spatiu mai liber... daca nu-s tantari ar fi perfect acolo... pana dispar tantarii de la metalu' :-) diseara daca e ne vedem acolo(kaufland)
|
a bunn asa tot asa pe la 8-9?:-P
|
Mie mi se rupe de tantari :)) ma tunez cu spray :))
21:00 ar fi mai bine. Deci incercam la kaufland sus pe platforma? :) |
Asa ramane la 9 la kaufland,am uitat sa va zic dar de cateva zile sunt moderator 8)
|
in sfarsit... dar tot nu apare :)
|
Nici nu trebuie shhh:-P
|
La Mulţi Ani , Romānaşule !
|
Vă urez un Craciun plin de bucurie si impliniri.Sarbatori fericite, multa sanatate si multe impliniri alaturi de cei dragi !
|
Asa sa fie, eu sper sa iesim dracu din criza sa vina banu sa ne facem masinile frumoase. :D
|
Le facem noi usor-usor,sa fim sanatosi si timpul le rezolva pe toate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning