![]() |
Re: DJ-90-AMY - Daewoo Cielo Evolution 1
... superba :)
am vazut-o azi in cr ... ramai fara cuvinte :) bravo... felicitari... ai o masina de nota 20;) |
Re: DJ-90-AMY - Daewoo Cielo Evolution
Eu am citit tot topicul si desi nu este unul mare masina este foarte misto. Bv omule si sunt tare curios cum merge, poate ai timp pentru niste filmulete.
|
@miky , daca imi spui ca o sa apari pe 19 cu ea dau si eu o fuga pina la Craiova numai ca sa o pot vedea live si in actiune, deci ....
|
va spun eu ca o sa apara si o veti vedea si in actiune
|
Quote:
|
Quote:
|
a fost dar nu s-a dat!
|
Quote:
|
prea bine masina:X:X cam cat te-a costat in total??:D
|
deci jur...rupe masina...motor...exterior...interior...mult succes in continuare....
|
Quote:
|
Deaba acum am gasit si eu forumul asta... Da domle' ai reusit. si eu ma gandeam de mult la c20let-ul ala. un prieten de-al meu a faramat o calibra si nu mai avea ce face cu el.... vroiam sa pun pe cielo motorul si ce se mai putea lua de pe ea. nu singur ce e drept ci cu ajutorul unui prieten care e mecanic. dar uite k am avut o cadere financiara si nu s-a mai putut. Respect pt tartoru' ala de l-ai facut. ce sa mai... 10!!!
ps Se pot pune jante care sa iasa cu 1-2 cm inafara aripilor? |
da pana la urma se paote omologa un astfel de motor..cam la cat ajunge?...superba masina
|
E .... de acuma a inceput "distractia" cu masinuta asta .... se pare ca i-au cam fatat rau iepele alea ..... propietarul asteapta posesori de super masini ( adica cel putin 350 Hp ) la start ..... ca la finis trece SINGUR . :))
|
N-am fost atent şi n-am citit, aşa că întreb: puterea o pune calumea pe asfalt ?
PS: am văzut şi auzit maşina în seara asta... foarte tare ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning