Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

EvLSant0S 14-07-05 00:50

Mersi mult de sfaturi , dar... era prea pacat sa se termine asa, nu e normal ca dupa 7 luni sa se termine asa ,si deci ne-am impacat .. si bine-mi pare . oricum mersi de sfaturi , o sa le folosesc cand o fi cazul.
PS: Tipa despre care e vba ... :) e minirally :!: :D

BlueEyes 14-07-05 01:12

sunt sigura k domnisoara este o tipa de nota 10 ... dar gandeste-te k nu sunteti foarte maturi si pregatiti ptr viata ....poate vb aiurea .... de ex. in grupul nostru sunt persoane care sunt impreuna de 7, 8 ani de pe la 16 ani ....deasta am spus sa alegi/alegeti .. ce va spune inima ... si sunt sigura k si ei au avut problemele lor ...
pupici si tie si lui mini .... (oricum stii k sfaturile sunt de prisos in situatiile astea ..... )
PS tocmai ce am vazut in postul tau k v-ati impacat ..... cool ...exact ce ziceam de probleme

EvLSant0S 14-07-05 01:15

hehe, crede-ma ca si mie imi pare bine , simteam ca innebunesc :/

needBrain 15-07-05 21:17

ma bucur ca te-ai impacat cu ea
bv

EvLSant0S 16-07-05 00:56

ohooo , si eu ! (sper ca si ea :P)
simteam ca .. a plecat o parte din mine , aiurea sentiment, nu vi-l doresc!

needBrain 16-07-05 18:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ohooo , si eu ! (sper ca si ea :P)
simteam ca .. a plecat o parte din mine , aiurea sentiment, nu vi-l doresc!

stai calm ca nu esti singurul care a facut cunostintza cu el
bai adevarul e ca abia in momentul in care pierzi persoana iubita realizezi cat de mult tii la ea

maryo 22-07-05 09:47

Hmmm!
E normal ca prima relatie de \"lunga durata\" si mai ales la 15-16 ani sa iti rupa capul!
Am trecut si eu odata prin asta si nu e prea placuta desprtirea,dar.....timpul le rezolva pe toate!Relatiile astea de la varste \"mici\" nu prea au cum sa dureze!
Ca sfat pt Santos-traieste la maxim atat cat poti face asta!
Bafta si mult noroc!

EvLSant0S 22-07-05 11:31

Cam greu sa renunti dupa 7 luni ..
anyway
nush cum ai reusit tu dupa atatia ani cu ...
cand te-am vazut cu ea in victoriei (lavi) am zis ca nu-i adevarat
ata ete ..
saliu`

maryo 22-07-05 15:42

Iesisem ca amici si atat!
A fost odata!

needBrain 23-07-05 23:15

prima rel de lunga durata te marcheaza pe viatza
se mai spune ca prima iubire nu o uiti niciodata

EvLSant0S 30-07-05 23:08

right ...........
sentimente and shit ... pana-n .... 27-28 de ani ... nu-si au rostu ..
prea multe ... destepte/destepti care se joace ..
nu merita riscul :)
mai bine doar distractie si atat

Lucian 31-07-05 08:51

Santos ... nu e frumos sa speli rufele in public. Parerea mea ....

We need to talk .... ;) , sant0s

needBrain 31-07-05 20:48

bai ce am patit sapt asta.........m-am intalnit cu un tovarash si el se ducea sa-si ia femeia de acasa.coincidentza face k tov lui sa fie in cls cu o fosta de-a mea.cand a aflat aea ca am masina brusc a inceput sa intrebe de mine,k ce mai fac,etc.
concluzia:masina ma face mai frumos

blazeyblaze 10-08-05 20:08

santos frate
cum pm sa iti expui frate viata amoroasa pe net? duci lipsa frate de preocupari wtf? mi se pare absolut de prost gust...frate viata nu se traieste pe net WTF????? wake up in puii mei ca te apropii vertiginos de varsta in care neuronii incep sa nu se mai agite mult si o sa ramai asa

aleks 12-08-05 09:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
bai ce am patit sapt asta.........m-am intalnit cu un tovarash si el se ducea sa-si ia femeia de acasa.coincidentza face k tov lui sa fie in cls cu o fosta de-a mea.cand a aflat aea ca am masina brusc a inceput sa intrebe de mine,k ce mai fac,etc.
concluzia:masina ma face mai frumos

parca asa am constatat si eu, desi uitandu-ma in oglinda nu vedeam nci o skimbare notabila :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning