![]() |
Re: Dacia Gz Power!
nu era masina mea, era a unui prieten, si corect, nu a avut asa ceva pe ea. in schimb, pe unul din citroenuri, am avut timp de un an usile ramforsate si niste difuri in care dadeam destul de tare, iar daca mai pui si ca masina are 22 de ani, si inca merg macaralele, eu spun ca sunt fiabile. sincer, cred ca sunt mai fiabile decat o macara mecanica de dacie, la care se uzeaza dintii destul de repede. chestia e ca mai depinde si de noroc, iar pana la urma geamurile electrice cateodata mai sunt si un moft. oricum, acum daca ai apucat sa le faci asa, nu are rost sa mai modifici. eu spuneam ca fapt divers, nu cum ca sa le si pui;
apropo, foarte misto lucrarea... si... la mai mare :D |
4 Attachment(s)
CHIUTARELE
evident acesti mici monstrii de la gz pe care cu greu le-am gasit loc pe bord, sunt derivate din niste drivere pro adica de concert :twisted: au fost alese deoarece nu as fi gasit tw destul de puternice shi fiabile pt a acoperii mediile de pe bord, a doua obtiune ar fi fost sa unplu tot stalpul cu tw mai slabe, iar o solutie care nu ar fi fost ok. multumesc lu pac pac pt suportii metalici ai tw. cu care am reusit sa prind ferm tw, conform regulamentului EMMA (evident ca spre surprinderea mea la a doua etapa emma la care am participat, arbitrul emma a tras asa de tare de suport incat l-a slabit din stalpul firav al daciei, fiind de acord cu mine ca este "properly fixt" evident dupa ce incepuse sa se miste :lol:) na nu poti sa plangi, poti doar sa te amuzi shi sa mai dai un surub in plus la suport sperand ca a doua oara sa nu se mai intample.... |
parerea mea ca sistemu asta suna tare si bine asa cum ii place lu babanu...bafta in continuare babane...
|
sal alte poze mai primim si noi de la tine :D:D:D le asteptam
|
1 Attachment(s)
Upgrade.
|
noroc cu crucea rosie de pe parbriz :))
|
la babanu , caroseria + geamurile = consumabile ... :)
|
ceva filmulete de la MP BuZau nimic nimic???
|
Frumos ;)) a doua sau a-3-a masinuta din romania care a reusit sa sparga un parbriz ;))
|
Cine le numara? ;)
|
bine punctat :))
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva poze de la baneasa . sper ca iti plac.
|
Saraca dacie cat o mai duce .o solicita babanu la maxim ,orcum dupa parerea mea trebuie sa faci un abonament la parbrize :)) felicitari pt masina :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning