![]() |
Re: My Seicento NT O5 YRJ
au iesit faine ma.. bvo :D
|
felicitari !!!
|
morpheusmaster au iesit super ok...din punctul meu de vedere masina arata mult mai agresiva cu pleoapele, spor la treaba in continuare
|
multam fain...oricum...mai am la ele de chituit si finisat, vopsit si atunci sper sa arate mult mai bine (de departe arata bine dar de aproape mai trebuiesc putin "calibrate")...da acum am si eu o intrebare...aaaaaaaaaaa...cum le prind de far??? cu banda dublu adeziva, nu??? sau exista un adeziv special ceva...super glue??? habar nu am :) sincer (am vazut la cineva ca prima zi cand isi pusese pleoapele le avea prinse si cu scotch cumva...ca sa nu ii sara...sa nu alunece cred...) deci...cine ma ajuta???
|
Quote:
|
arata chiar f bine de la distanta . mai trebuiesc putin finisate cum ai zis si tu mai sus.
cat te-a costat kitul de reparatie ( fibra de sticla / intaritor si toate astea ) ? si de unde l-ai luat ? bafta in contiunare |
@nutzu
Lam luat de la piese auto. Cred ca gasesti la orice magazin de piese auto ceva mai maricel. Chiar asa sa ceri ca stiu ei ce sa iti dea. Ma costat 35 lei si eu zic ca e foarte klumea...fata de 150 lei cat a cerut cineva ca sa faca pleoapele (fara vopsit :) ) so... @lexx Am sa ma interesez de kitul respectiv, multam de info si numai bine si voua |
1 Attachment(s)
mersi de raspuns . acum am citit posturile de mai sus ... pleoapele poti sa le prinzi cu un fel de chit ( un fel de pasta pt lipit plastic/lemn ) se gaseste la tub ( pt pistol de lipit ) cred ca merge si cel cu care se lipeste parchetul/baghetele . pui chitul asta pe pleoape , pui pleoapele in pozitia finala si dupaia lipestele cu banda/schotchi ca sa le tina fixe pana se intareste chitul . asa am vaz ca faceau baietii de la un atelier ( asa se pun pleoapele/eleroanele prelungire portbagaj/luneta . uite o poza cu pistolu :)
|
acum am vazut si eu topicul tau... buna treaba cu pleoapele alea. Sa-ti dau niste sfaturi. Daca trece lumina prin ele...mai fa niste rasina .. da cu pensula pe spatele pleoapelor si lipeste niste folie de aluminiu. In felul asta nu conteaza cat de subtiri sunt, nu trece lumina. De lipit ... cu silicon , dar lipeste-le pe marginea care intra sub capota. Astfel daca vrei sa le dai jos vreodata nu o sa se vada siliconul ala naspa acolo. In rest... numai bine :)
|
frumoasa masina .. succes in continuare .. iar pleoapele o schimba foarte mult ;)
|
Dude poti sa le prinzi cu silicon luat de orice magazin de contructii. De preferinta ar fi sa foloseste "montaje kit" . Acesta este un tub de silicon ce costa in jur de 15 lei si dupa ce ii tai capul poti impinge cu o coada de ciocan, in cazul in care nu ai pistol. Poti lua cu degetul sa pui cateva puncte si e OK...
Felicitari, arata frumos |
frumoasa masina, chiar imi place desi nu sunt un mare fan al genului asta de masina. Tu chiar ai facut o treaba buna. Keep up the good work :D
|
Cat feedback :) MULTAM MULT LA TOTI!!! (nu stiam ca sunt asa de urmarit, da n'an nik impotriva :) )
Si asa incetisor... @nutzuXXL: ms de poza si sugestie, cred ca asa am sa fac @MaTzA: Bine ai venit sefu'!!! (cum mai stai cu fiatelu??) Si da...trece lumina prin ele :),momentan...dar cum ai spus si tu, ma gandeam sa le pun ceva in spate (sincer nu ma gandisem la folie de aluminiu, dar ai dreptate ;). Si as vopsi folia aia de aluminiu de pe spatele pleoapelor cumva cu negru sa reflecte negru in far cand nu sunt farurile aprine...sa fie cumva smoked, intelegeti?? app...cine imi da o idee pe tema asta??? Cum sa fac farurile smoked??? ). + am as dau si cu putin chit peste pleoape, sa le fac cumva in continuarea capotei...deci nu imi fac probleme ca o sa se vada prin ele. Ink odata ms de idee ;) @B.v.L: Ms fain. Si tu ai o masina unicat!!! Foarte frumoasa si ingrijita!!! Mult succes si tie si tinem aproape ;) @Io4rap: zeceics :) @All: Si azi...inca o zi din ciclul nu trece o zi fara sa fac ceva la masinuta :) am reusit sa imi fac plansa din spate in care stau boxele...(avea piciorusele rupte si troncanea uratel la gropi...) Dar cu o idee buna am rezolvat problema si acum sta foarte ferm prinsa acolo :). Va tin la curent cu evolutia pleoapelor ;). Numai bine |
1 Attachment(s)
Nu am terminat bine cu pleoapele k ma mai apucat o nebuneala :)...cine imi poate da si mie niste idei sa'mi fac un eleron ca in poza :) ...eu stiu ce am de facut...dar nu prea imi dau seama cum sa'mi fac modelul...pe care sa pun fibra... ms anticipat
|
incearca cu polistiren sau spuma poliuretanica (decupezi,slefuiesti...) felicitari pt masina:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning