Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Top cele mai proaste masini (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/47341-top-proaste-masini.html)

Kolegosu' 23-10-07 22:24

Re: Top cele mai proaste masini

Damasul este cu siguranta cea mai caterincoasa masina. Dak ramai impotmolit in zapada deschizi usa scoti un picior si gata esti ca si salvat. Dak dai intro gropa cu apa ai grija sa-ti tii piciorul pe gaurica aia mica din podea sa nu cumva sa iti dai cu gel. Dak masina este pt transport persoane si stai pe ultima bancheta din sapte ai grija la cap ca s-ar putea sa iti faci vreo neshpe cucuie. Dak ai amici katernkosi si ti-ai parcat masina in fata portii si pe jos este gheata fii sigur ca o gasesti pe strada cealalta... etc.

P.S. Asta este un mic ghid :P :D

srn_86 28-10-07 14:38

pun si eu 3 masini:
1.fiat seicento:am pus in spate 6 galeti de vinarom si in 5 metri faceam drift pe toba
2.peugeot 107:e foarte mic, ca sa il pot conduce am dus scunul maxim in spate, iar la gropi zici ca-i tractor
3. scoda fabia 1 motor 1.2, nu mi se pare o masina de oras, cutia de viteze lasa de dorit, design cam uratel

sKyNeT 28-10-07 15:39

Quote:

Originally Posted by srn_86 (Post 1172055)
2.peugeot 107:e foarte mic, ca sa il pot conduce am dus scunul maxim in spate, iar la gropi zici ca-i tractor

nu stii ce inseamna o suspensie tare si daca e mic nu inseamna ca e prost...macar stiai ca are motor de toyota ? :rolleyes2

ovidiu_z 30-10-07 00:08

cea mai proasta nush... dar cea mai urata masina din lume e cu siguranta peugeot 206 SEDAN

srn_86 31-10-07 11:55

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1172153)
nu stii ce inseamna o suspensie tare si daca e mic nu inseamna ca e prost...macar stiai ca are motor de toyota ? :rolleyes2

conteaza daca stiam ce motor are? eu mi-am spus parerea despre spatiu si suspensie.

joe_infect 31-10-07 12:39

inca o masina care aci are loc , polski fiat 500 :D

smoke 10-11-07 00:02

fiat 500 e mortala, la vremea ei a fost o masina ff reusita..., si aia nu mai intra la masina.. e legenda ..

all the best from SmokeDesign, Smoke out

hot_ice 18-11-07 02:13

Credeti ca Fiat stilo se incadreaza la thread-ul asta? SHi daca da de ce...nu din auzite ci din lucruri concrete.......Vreau sa-mi cumpar shi vreau o parere sincera...Multumesc

Korne 18-11-07 03:07

acum as interveni eu, intr-un fel tot asa "din auzite"... am prieten cu fiat stilo, si am purtat discutii cu el legate de masina... e foarte multumit de ea, insa recunoaste ca nu e calitativ la un nivel prea inalt(ce cunosc si eu din proprie experienta de la fiat)... in orice caz, predecesorul(brava) a fost o masina super

hot_ice 18-11-07 03:09

da MS SHI EU AM VB CU UN PRIETEN CARE ARE SHI E SUPER INCANTAT DE EA DAR ACUM AM TOT CITIT CA AU MARI PB. sHTIU DIN AUZITE CA AU PB LA PARTEA ELECTRICA...TRUE????

Korne 18-11-07 03:31

deci uite, chestia sta in felul urmator, eu iti pot spune la fel de mult ca proprietarul respectivei masini "NICI O PROBLEMA"... ca are el noroc, sau ai auzit tu de la ghinionisti... nu stiu sa iti spun

robertzEL_bz 18-11-07 23:34

majoritatea prietenilor mei care au avut fiat...au cam scapat de ele....nu prea sunt reusite ca masini...:| parerea mea......si sg masina de la fiat kre e frumoasa la design....va fi si va ramane fiat 500....cum e si noul model....si vechiul la vremea lui avea un design ft bun....dar ...fiat cam lasa de dorit....

Korne 19-11-07 12:05

Avem Fiat in familie, si nu va fi de vanzare, e masina buna, singurul deficit este prelucrarea mai slaba...in rest, nota 10

robertzEL_bz 21-11-07 00:37

scuze...dar sa iti pice distributia la masina de 15.000 d km?.....kam nasol nu?......

SirNenea 21-11-07 02:00

Quote:

Originally Posted by robertzEL_bz (Post 1208278)
scuze...dar sa iti pice distributia la masina de 15.000 d km?.....kam nasol nu?......

stai linistit ca se mai intampla nu esti singurul un prieten nu a apucat nici macar sa iasa de pe portile la skoda deci...

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning