Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Relatii la Distanta ?! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/47174-relatii-distanta.html)

helen 22-07-09 23:56

Re: Relatii la Distanta ?!

da, daca se iubesc. da, daca se respecta. da, daca sunt in stare sa-si stapaneasca 'iesirile'. da, daca exista increderea. da, daca ... daca daca daca
prea multi 'daca' si nu stiu daca se merita:(:|

Trixi 29-07-09 12:46

iti dau eu raspunsul.merita.evident in cazul in care nu esti omul care se multumeste sa stea in apa calduta si statuta.:-)

riv_gms 31-07-09 09:21

Sunt doua cauzuri in care distanta aproprie sau distanteaza relatia intre oameni...
o relatia la distanta tu ca partener ai mai multa libertate dar poate esti controlat mai des la telefon,
Parerea mea ramane ca o relatie sa dureze sa fie la maxim 100km k sa se poate ajunge unu la celalalt.

Trixi 31-07-09 09:53

in clipa in care telefonul ajunge sa fie o unealta de control,te asigur ca realtia e pe cale sa se duca ;)
chiar ieri am avut o discutie cu o amica si am ajuns la concluzia ca multa lume se gindeste la o relatie ca si un rau necesar,pt ca iti impune familia,societatea...pretenele care deja s-au casatorit(si mor ele de ciuda ca tu inca esti libera si asa pun ele problema ca esti mai prejos decit ele pt ca nu esti in stare sa te casatoresti si sa ai un copil,de parca nu asta ar fi cel mai simplu lucru de pe lume)
in mod evident,daca oamenii cu asa conceptii incep o relatie,poate fi aia si la distanta si cu vecina de la 3,nu prea are sanse sa fie buna.
o relatie ar trebui sa existe pt ca ti-e bine,te ajuta sa suporti zilele grele,pt ca in omul de linga tine gasesti linistea dupa ce toata ziua ai luat suturi in cur...iar daca asta functioneaza nici 600 de km nu sunt prea multi.

helen 02-08-09 20:04

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 2524697)
in clipa in care telefonul ajunge sa fie o unealta de control,te asigur ca realtia e pe cale sa se duca ;)
chiar ieri am avut o discutie cu o amica si am ajuns la concluzia ca multa lume se gindeste la o relatie ca si un rau necesar,pt ca iti impune familia,societatea...pretenele care deja s-au casatorit(si mor ele de ciuda ca tu inca esti libera si asa pun ele problema ca esti mai prejos decit ele pt ca nu esti in stare sa te casatoresti si sa ai un copil,de parca nu asta ar fi cel mai simplu lucru de pe lume)
in mod evident,daca oamenii cu asa conceptii incep o relatie,poate fi aia si la distanta si cu vecina de la 3,nu prea are sanse sa fie buna.
o relatie ar trebui sa existe pt ca ti-e bine,te ajuta sa suporti zilele grele,pt ca in omul de linga tine gasesti linistea dupa ce toata ziua ai luat suturi in cur...iar daca asta functioneaza nici 600 de km nu sunt prea multi.

Iubirea nu are limite....pur si simplu poti sa iubesti persoana care e langa tine in permanenta sau poti sa iubesti si persoana care e la sute sau chiar mii de km distanta, numia sa fie persoana care merita;)

26WRC 06-08-09 17:02

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1990610)
Asta daca ai bani si timp sa te urci pe avion/tren/masina... Daca nu, iti faci mai mult rau :lol:

sad, but true:(

al3xxatm 09-08-09 17:10

nu cred ca poate tine o asemenea realtie // o vorba spunea ca" ochi care nu se vad se uita"

aleks 10-08-09 00:13

Quote:

Originally Posted by al3xxatm (Post 2545535)
nu cred ca poate tine o asemenea realtie // o vorba spunea ca" ochi care nu se vad se uita"

Corect, la 15 ani nu ţine, si e păcat de tine să te chinui :)
Mai īncolo... mai vezi tu :)

VaLeX 10-08-09 00:56

Maine dimineata plec la EA :X

ps. Aleks , vineri din pacate probabil nu-o sa ajung la intalnire, daca e ceva, mai discutam pe mess despre una alta. Te salut !

sergiuhusca 10-08-09 01:00

Sansele c o relatie la distanta sa mearga sunt minime...Am trecut prin 2 astfel de relatii...In una dintre ele, am investit foarte mult (ma refer la sentimente) faceam naveta saptamanal la IASI.In ajunul craciunului, am gasit-o cu altul...
Femeile din societatea de astazi s-au schimbat prea mult...Sentimentele sunt ceva asemanator banilor...Vin si pleaca din buzunare fara sa apuci sa clipesti...

aleks 10-08-09 01:19

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2546593)
Sansele c o relatie la distanta sa mearga sunt minime...

Dar dacă există şi merită, ce primeşti compensează toate eforturile :)

sergiuhusca 10-08-09 01:22

M-am imbatat si eu cu apa rece...

aleks 10-08-09 01:31

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2546611)
M-am imbatat si eu cu apa rece...

Ai avut ghinion, eu am avut noroc, se īntāmplă.

sergiuhusca 10-08-09 01:32

Te-ai insurat cu respectiva... de zici ca ai avut noroc?

aleks 10-08-09 01:38

Aia īnţelegi tu prin noroc? :)
Nu, mulţumesc, ne e bine aşa, de destui ani.

All times are GMT +2. The time now is 14:54.

- Copyright 2026 4Tuning