Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Organizare TuningDay in SM (https://forum.4tuning.ro/195-satu/47049-organizare-tuningday-sm.html)

Spark 03-09-07 18:40

Re: Organizare TuningDay in SM

ca idee mai traznita ...
nici acolo nu tare e loc de asa ceva ...
dar in piata 25 octombrie ...in fatza casei de cultura ...nu ar fi mia potrivit umpic pt drift ? sau nush` ... dau si eu cu parerea

si cu afisurile .. pe mashina personala si pe aia de firma o sa lipesc afis ... daor sa fac rost de ele :)

szambi77 03-09-07 20:25

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1079270)
ca idee mai traznita ...
nici acolo nu tare e loc de asa ceva ...
dar in piata 25 octombrie ...in fatza casei de cultura ...nu ar fi mia potrivit umpic pt drift ? sau nush` ... dau si eu cu parerea

si cu afisurile .. pe mashina personala si pe aia de firma o sa lipesc afis ... daor sa fac rost de ele :)

nu boss, nu.... in strada se poate driftui in lung insa pe platou nu ai loc decat pt. cerculete. Crede-ma, am incercat ;)

gergo 03-09-07 20:30

Afise: maine vor fi gata, motivul intārzierii: un sponsor important nu ne-a confirmat decizia, pt care suntem in standby.

Locatie drift: Centrul Vechi, super idee, dar aproape imposibil de realizat, din 1000 de motive, printre care: obstacolele de la trecerile de pietoni, multe maşini parcate, iar cel mai important: după eveniment, toţi amatorii ar īncerca driftul, cu intrare la Target, ca de obicei. Sau, in biserică, cu spatele :))

attilaboot 03-09-07 22:20

Gergö, prietenul meu de la SZ.M.HIRLAP e "suparat" ca el nu stie nimic de eveniment si nici nu a fost cautat de nici un reprezentant TUNINGDAY.
Asa zice el.

Inca ceva, niste informati daca se poate, deci inafara de liniuta o sa fie si expozitie masini modificate,asa?
Ma intereseaza (si cred ca nu numai pe mine) criteri si categori de masini care poate participa. Daca se percepe ceva taxe de cei care pune masina pe platou (?), si ce categorii se premiaza? Ma refer de ex: Sound, Bodykit, Oldtimer, etc etc, si in ce consta preemiile, nu ma refer la cadouri sau altele cii vorbesc de Diplome sau Cupe.........
THANK's

ZanDer 03-09-07 23:01

deci ... hai sa va intreb si eu cateva chestii ...
- un program de derulare al evenimentului ( scuze daca este pe undeva da nu am gasit )
- daca numarul de masini este limitat sau nu
- o eventuala taxa de participare
- si daca categoriile vor fi ca de obicei

Mersi anticipat !

gergo 04-09-07 08:49

Referitor la tema Hirlap si Friss Śjsįg, am decis să facem publicitate numai intr-un singur ziar maghiar, si intr-un singur ziar romān local, aceste fiind selectate după 2 criterii importante:
1. tiraj, unde (după auditul BRAT) Informatia este pe 14000 si Friss Ujsag peste 10.000 de bucati zilnice, Hirlap nu este auditat si după estimatia multora (din media locală) nu depăşeşte 3500, la fel si Gazeta de NV.
2. calitate imprimare, unde cele 4 culori de CMYK al afişului trebuie să fie perfect una pe cealaltă, culorile să fie conform variantei digitale. Aici, tot Informaţia şi Friss sunt de calitate.

Oricum, vor primi şi cei de la Hirlap comunicat de presă, vor fi invitaţi dar ca parteneri principali, am ales pe: Informatia, Friss Ujsag, City Radio, Kiss FM, la City de astăzi se difuzează spotul.

gergo 04-09-07 12:01

Comunicat de presă
Auto-TuningShow 1. Satu Mare
16 septembrie 2007

Venind in intāmpinarea cererii mari a comunităţii locale, in special a pasionaţilor de sporturile cu motor şi tehnologie, Tuning & Sound Identity S.R.L. şi Ger-Bog S.R.L. organizează primul eveniment local in acest domeniu, respectiv

AUTO – TUNING SHOW 1 SATU MARE

Evenimentul, fiind in premieră in oraş, va avea loc in data de 16 Septembrie 2007, de la ora 12.00 pana la ora 21.00 pe platoul din P-ta 25 Octombrie si B-dul Transilvania, incluzānd următoarele programe :

1) Expoziţie de autoturisme personalizate, in cadrul căreia vor putea fi admirate modificările / personalizările aduse din punct de vedere audio, exteriorul si interiorul auto din punct de vedere al designului şi al transformărilor motorizărilor. In acest sens urmărim să invităm proprietari (persoane fizice si juridice) ale autoturismelor astfel modificate din Judeţul Satu Mare, din alte judeţe din Romania, precum şi din Ungaria. Expozitia va incepe de la ora 12.00 pe platoul Centrului Nou, intrarea fiind liberă pentru vizitatori.

2) Spectacol de derapaj controlat (drift show), prezentat de personalităţi proeminenţi din Ungaria ai acestui nou sport automobilistic, oferind vizitatorilor un spectacol plină de adrenalină.

3) Concurs de accelerare pe o distanta de 300 metri, program sportiv deschis pentru participanţi locali şi naţionali, cu intrare liberă pentru vizitatori şi suporteri. Inscrierile se pot face pe adresa de email [email protected], sau la inceperea evenimentului, de la ora 13.00 la secretariatul de concurs, taxa de inscriere fiind de 30 de RON. Concursul se derulează după regulile sportive şi de securitate internaţionale. Informaţii privind categoriile de concurs, inscrieri şi alte detalii, vă stăm la dispoziţie pe adresa de email de mai sus sau pe numărul de telefon 0740-902496.

Evenimentul se derulează cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare, a Serviciului de Politie Rutieră, a Serviciului de Ambulanţă şi de Pompieri, avānd ca sponsori: Bomba! (sponsor principal), RCS/RDS, Florisal SA, Complex Philadelphia, AutoTact, Edmeea Trans şi House of Travel.

Partenerii media ai evenimentului: Informaţia Zilei, Szatmįri Friss Śjsįg, City Radio, KissFM, Radio Transilvania, 4Tuning.ro

Īn curānd va fi publicată regulamentul concursului de accelerare.

Va aşteptăm!

raul_rebelul2005 04-09-07 14:19

Re: Auto-tuning Show 1 Satu Mare

sa-mi dati afise sa-mi lipesc pe masina......

mrjoe 04-09-07 22:02

Si mie imi trebe afis sa lipesc si eu pe masina:D

valineamtsm 05-09-07 02:23

Si mie imi trebuie afise! Sa lipesc si eu pe masinile mele si sa mai impart :)8)

gergo 05-09-07 08:41

Afise: bineinteles că veţi primi afişe pentru maşini, pentru distribuit, dar cum v-am scris, vom face un plan de distributie a afişelor, care in cursul zilei de astăzi vor ieşi de la tipar.

Va fi necesar să ne intālnim, cine doreşte să se implice activ īn organizarea propriu-zisă, eu aş recomanda săptămāna viitoare, luni după masa, īntr-un loc liniştit. Atunci vom sti mai exact ce este de făcut, va fi un tabel de responsabilităţi cam de genul:

-pregătire traseu (separarea liniilor de concurs): Vasile şi Ionuţ data: 16 septembrie, ora 12.00 Materiale necesare: blablabla
-secretariat concurs (inscrieri, validări, incasarea taxei): Viorica şi Ileana, data: 16 septembrie, ora 12.00 Materiale necesare: blablabla

mrjoe 05-09-07 16:48

ok. luni dupa masa e ok. unde sa intilnim?:D

Spark 05-09-07 17:26

preferabil mai spre seara.
pana la 6 si ceva poate mai mult is la work

W35T 05-09-07 17:56

daca e nevoie de ceva ajutor la afise..respectiv altceva... disponibil... dupa ora 17`` pana atunci lucrez... dupa..sunt liber

Snoopy 05-09-07 20:32

Luni e bine..vinerea asta lipsesc de la intalnire.Astept sa se comunice locul si ora pe forum.
Numai bine.

All times are GMT +2. The time now is 21:11.

- Copyright 2026 4Tuning