![]() |
Re: Discutii OT - cosul de gunoi
Quote:
|
Vali, te stiam om credincios. Crestinii stiam ca se manifesta prin dragoste fata de aproapele lor. Nu prin incalcarea celor 10 porunci. Lasa-le asa cum sunt, daca stii ceva anume anunta autoritatile, si in rest lasa mortii cu mortii si viii cu viii. Bann-ul e o dovada ca nu esti pe linia pe care se doreste a fi acest forum. Si e o reactie, nu e o chestie proactiva.
|
Bine zis!!!
|
Cred ca o sa postez numai aici(dar poate ma razgandesc) ca vad ca in alte parti nu am loc de voi credinciosi si zelosi. De fapt problema ii alta. Se va vedea cu timpul care.
Problema e ca nu sunt bun numai cand aveti nevoie de bani si dupa aia Domnu cu mine. Asa-i? Si la ce sa ma duc? ca doara listele erau facute cu cine trebuia sa contribuie. Dar de ce nu ati facut lista cand si-a bushit si Raul masina sau altii? De ce nu l-ati ajutat ? Sau faceti selectie? Referitor la suma respectiva... Nu am contribuit pt ca nu am bani acuma. Nu m-am imprumutat de la vecinul ca sa fac o fapta buna. Nicu este un baiat extraordinar la fel si Bobo dar nu neaparat toti... cum de multe ori nu sunt nici eu pt ca sunt prea acid si spun lucrurilor pe nume. Oricum cineva trebuie sa fie oaia neagra, asha ca de ce sa nu fiu eu ca doara sunt mai rebel? (mai rebel si decat raul rebelul) Nu m-as mira sa fie si acest post sters chiar daca este in cosul de gunoi. Numai bine va doresc; ca doara soarele lumineaza si peste cei buni si peste cei rai (indiferent ca eu sunt ala rau sau altii). |
Quote:
Quote:
|
Mai... degeaba te agiti ca pepsi ca nu mai raspund provocarilor! O seara placuta in continuare! :lol:
|
Re: dacia 1400 modificata
Quote:
:) |
Quote:
a ta e tunata :) ai filtru sport... ce vrei sa mai faci pe ia ca va fi prea nervoasa :) |
Quote:
cred ca ai pus poza asta sa ne areti cum fumezi pe ascuns ..... :) |
Quote:
:) bine no |
Quote:
|
asa boghiiiiiiii fi tare nu te lasa
|