![]() |
wee, gata cu cearta! eu votez cu santos ;)
|
tot in spirit de gluma .. ca sa arzi un pic..
te anuntz ca pe a ta asa am refuzat`o =)) acum.. ca arzi un pic ... de nervi :) iti zic s`o lasam moarta... ca nu se duce unde trebuie discutia asta... bine ? hai .. liniste si pace.. =)) iti zic pe unde merg zilnic ? ca sa-ti faci timp sa ma calci cu masina ? =)) |
Gluma, ca gluma, dar eu am nevoie de banii aia..
Am de ingrijit 2 parinti, si un catel si o pisica.. Si miauna pisica ca nu are ce sa manance.. si cainele doarme de 2 zile, ii e frica sa se trezeasca de foame. Si ai mei se bat de 2 zile, ca sa uite de foame.. deci :tears: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
VLD =))
ai grija ce raspunzi .. ca te \"atac\" cu vorbele tale :)) \"Daca nu ai maturitatea sa vezi o gluma este treaba ta.\" \"Tu fiind decat un copil banal nu ai cum sa intelegi glume cu tenta sexuala!\" :P nu serios... cum vrei s`o facem.. pe trecerea de pietoni sau pe langa ? =)) |
Ma baieti am ras de am murit, asa trebuie sa fie, nu sa intre unu si sa devina totul o cearta urata, atacati-va in gluma. E prea belea asa.
Bravo Santose asa e frumos... :wink: |
Re:
Quote:
Sau era cainele ? mi se pare mie ca sta drept de 2 zile .. am zis ca se odihneste .. :lol: |
Quote:
Quote:
|
bine bine .. dar pana la urma ?
pe trecerea de pietoni sau pe langa ? =)) atacantule |
Quote:
|
Din asta ce tre sa inteleg ?
ca esti un ASASIN PLATIT de sinucigasi ? sau... o curva ? :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Re:
Quote:
daca mai doarme si cu mine din cand in cand, inafara de prietena, aia nu inseamna ca e curva.. :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning