![]() |
Re: Masina Mea......
ESTE...trebue sa schimb cablurile...ca sunt subtiri...
|
te pricepi cu muzica vad si eu am ceva probleme cu muzcia pe cielo da la mine e simplu e doar o statie un tub am avut dvd player da lam dat jos si am luat mp3 player ca e mult mai buna calitatea
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
este un cielo simplu nu prea frumos...joi va intra din nou la doctor imbunatatiri body kit la smoke design si sper sa iasa ceva mai k-lumea asa ca nu va asteptati sa fie nu stiu ce e o masina simpla
|
Sper ca pui poze si dupa modificari...SUCCES!!!
|
da no sa mai vina mare lucru decat alte praguri si ceva facut pe la spoilere si o sa mai vina o suspensie sport in rest masina ramance cum o vezi nu stiu cat de reusita e
|
ce ai facut cu dvd playeru ca mar interesa
|
poi il mai am da nu e de vanzare
|
in caz ca te razgandesti anunta-ma
|
hmm atunci inseamna ca nu ar trebui sa imi fie rusine cu muzica din masina mea :D.
|
Am si eu in sfarsit un BMW. De 30 de ani visez la un BMW. Are un motor cu 6 cilidrii, 150 cai, 2000 ccm. Cu asta nu prea raman in "rusine". Am fost si raman un pasionat de BMW, dar trebuie sa va zic, ca m-a dezamagit motorul de 320D. Am avut un 320D, inainte de asta, dar nu m-a satisfacut. Am vandut-o in prima saptamana dupa ce am cumparat. M-am dus inapoi in Germania si am acumparat una care sa fie pe placul meu ;).
|
5 Attachment(s)
Niste poze cu masina
|
misto tare masina
|
f frumoasa masina si sa ai noroc de ea si citi mai multi km:-)
|
2 Attachment(s)
hai ma...m-am hotarat sa postez si eu aici nebuna mica... cu toate ca nu scrie numele meu in talon...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning