Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Un eventual concurs [dezbatere] (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/40333-eventual-concurs-dezbatere.html)

Vibe 10-05-07 16:50

Re: Un eventual concurs [dezbatere]

eh cam mult :D

Gogu02 10-05-07 16:53

Acum am trimis mail la: RedBull, Coca-Cola, Radio Prahova, CarreFour si Billa. Astept un raspuns din partea lor.

shoaca 10-05-07 16:55

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 894605)
Acum am trimis mail la: RedBull, Coca-Cola, Radio Prahova, CarreFour si Billa. Astept un raspuns din partea lor.

bravo ;) sa speram ca iese ceva ;)

kraven_4_all 10-05-07 17:27

om traii si om vedea dak`o ieshi ce vrem noi!!!

Aadryan 10-05-07 18:42

Eu zic sa ne concentram mai mult pe aprobari ca alea sunt groaza si nu stiu daca se concretizeaza. Mi-e ca gasim sponsori si nu avem aprobari!

shoaca 10-05-07 19:06

e acelasi lucru - degeaba ai bani daca nu ai aporbari si degeaba ai aprobari daca nu ai bani ;) nu e vorba de 50 de mil ....

Gogu02 10-05-07 23:34

Am mai trimis mail si la AutoCesa.

Nu vreau sa fiu nesimtit dar fara ajutorul vostru nu o sa pot sa fac tot de unul singur. Cititi pe unde am trimis mailuri si mai trimite-ti si voi. Nu mai asteptati sa vi se dea totul mura-n gura. Nu pot nici eu sa stiu toate firmele din Ploiesti sau Prahova care ar putea sa ne sponsorizeze. Trimite-ti si voi mailuri si puneti numele firmei la care a-ti trimis ca sa nu trimitem de 2-3 ori la acceasi firma. Un pic de ajutor din partea voastra ar fi bine venit.
Daca stati si discutati numai pe forum fara sa va implicati de vre-un fel credeti ca o sa se rezolve ceva ???

shoaca 10-05-07 23:41

ca sa facem ceva trebuie sa ne intalnim sa discutam fata in fata toate problemele si dupa sa incepem sa trimitem si ce sa mai facem ....

Gogu02 10-05-07 23:47

OK. Sambta dau si eu pe la sala dar as vrea sa ne intalnim mai devreme pt ca eu plec Duminica la 6:00 intr-o delegatie pana la Ramnicu Valcea si am cam multi Km de mers si nu vreau sa risc sa fiu foarte obosit.
Aveti ceva impotriva daca ne vedem la 19:00 la sala sambata??? Nu e neeaparat nevoie sa vina toate lumea, ci numai cei care vor sa se implice cat de cat in organizare.

kraven_4_all 11-05-07 01:49

vorbim sambata atunci...k`lumea...

bogdan_wrc 11-05-07 08:07

nici nu a facut mare lucru si deja da sfaturi si se simte victima :)))
va pune la treaba, va da intalnire...

DONU' 11-05-07 09:47

Quote:

Originally Posted by shoaca (Post 895305)
ca sa facem ceva trebuie sa ne intalnim sa discutam fata in fata toate problemele si dupa sa incepem sa trimitem si ce sa mai facem ....

Da, si parca vad ca o sa ne apuce cheful de panarama cu Fratzii Shoaka si o sa discutam un rahat...

tre 11-05-07 10:04

la primarie a dat cineva? daca nu, lasati-ma pe mine dar spuneti-mi o data orientativa.

feryboy 11-05-07 10:24

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 895526)
nici nu a facut mare lucru si deja da sfaturi si se simte victima :)))
va pune la treaba, va da intalnire...

eu nu am zis nimic dar cam asa suna treaba :-)

kraven_4_all 11-05-07 10:28

mai ales k vineri si sambata probabil o sa fie klanu` intregit...tot ce`i posibil bobby`...:):D

All times are GMT +2. The time now is 20:09.

- Copyright 2026 4Tuning