![]() |
Re: Un eventual concurs [dezbatere]
eh cam mult :D
|
Acum am trimis mail la: RedBull, Coca-Cola, Radio Prahova, CarreFour si Billa. Astept un raspuns din partea lor.
|
Quote:
|
om traii si om vedea dak`o ieshi ce vrem noi!!!
|
Eu zic sa ne concentram mai mult pe aprobari ca alea sunt groaza si nu stiu daca se concretizeaza. Mi-e ca gasim sponsori si nu avem aprobari!
|
e acelasi lucru - degeaba ai bani daca nu ai aporbari si degeaba ai aprobari daca nu ai bani ;) nu e vorba de 50 de mil ....
|
Am mai trimis mail si la AutoCesa.
Nu vreau sa fiu nesimtit dar fara ajutorul vostru nu o sa pot sa fac tot de unul singur. Cititi pe unde am trimis mailuri si mai trimite-ti si voi. Nu mai asteptati sa vi se dea totul mura-n gura. Nu pot nici eu sa stiu toate firmele din Ploiesti sau Prahova care ar putea sa ne sponsorizeze. Trimite-ti si voi mailuri si puneti numele firmei la care a-ti trimis ca sa nu trimitem de 2-3 ori la acceasi firma. Un pic de ajutor din partea voastra ar fi bine venit. Daca stati si discutati numai pe forum fara sa va implicati de vre-un fel credeti ca o sa se rezolve ceva ??? |
ca sa facem ceva trebuie sa ne intalnim sa discutam fata in fata toate problemele si dupa sa incepem sa trimitem si ce sa mai facem ....
|
OK. Sambta dau si eu pe la sala dar as vrea sa ne intalnim mai devreme pt ca eu plec Duminica la 6:00 intr-o delegatie pana la Ramnicu Valcea si am cam multi Km de mers si nu vreau sa risc sa fiu foarte obosit.
Aveti ceva impotriva daca ne vedem la 19:00 la sala sambata??? Nu e neeaparat nevoie sa vina toate lumea, ci numai cei care vor sa se implice cat de cat in organizare. |
vorbim sambata atunci...k`lumea...
|
nici nu a facut mare lucru si deja da sfaturi si se simte victima :)))
va pune la treaba, va da intalnire... |
Quote:
|
la primarie a dat cineva? daca nu, lasati-ma pe mine dar spuneti-mi o data orientativa.
|
Quote:
|
mai ales k vineri si sambata probabil o sa fie klanu` intregit...tot ce`i posibil bobby`...:):D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning