![]() |
Re: Reclamatii - "Aberatorii de success"
gabi, o fi parerea lui, dar e in balarii complet! ala cred ca n-a condus in viata lui un logan ! omu abereaza ...
|
Poate are o parere doar "josnica" despre Logan , dar toturi spune numai tampenii , dar nu merita sanctionat pentru asta .
|
Quote:
|
Quote:
te rog citeste primele lui randuri cu atentie si zi-mi te rog daca tu personal crezi ca omu' chiar si-a achizitionat logan si zice lucrurile respective din experienta reala. a dat 11000 euro pe cel mai scump logan ca sa spuna dupa aceea ca il deranjeaza ca masina miroase a nou si ca vopseaua nu e chiar asa matuita cum i-ar fi placut lui.:lol::lol::lol: hai sa credem ca omu chiar are asa ceva. s-a legat de cel mai bun logan tocmai pentru anti reclama. daca ar fi zis numai ca fordul era mai bun era o treaba,dar minte... |
incearca sa ii ignori parerea ... daca ii arati un ozn v-a spune ca nu-i place ca nu are interior de piele ... ca stopurile nu sunt lexus si etc ...
|
|
|
am curatat topicul de certurile de pe el, discutia se transformase intr-o tiganeala totala
dolb, te rog ia-o usor cu replicile taioase, tu ai fost unul din cei care au intretinut discutiile agresive. |
Ori ii ridicati banul lui Yoda ori mai dati si la altii . Asta daca vreti sa fiti obiectivi ...
|
|
Lucian! asa poti lua in considerare si asta https://forum.4tuning.ro/showpost.php...0&postcount=34
|
Quote:
|
eu am dat warnul care a dus la banarea lui yoda.
el a primit warn impreuna cu omul cu care se balacarea pe topic, doar ca el, mai impulsiv fiind, mai primise 2 warnuri care au dus la banarea lui. cum cazul s-a rezolvat, cred ca toata lumea poate fi linsitita... |
https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/78003-andrei-gheorghe-scuipat-politist-testat-etilotestul.html
Post-ul numarul 13! ¨ cine vorbea de banane ¨ Sper sa luati masuri....... ca eu nu am comentat nimic de el!! Si nu vreau sa stric thread-ul cu injectii si off-topic! Multumesc! |
Da vad ca s-au sters amandoua post-urile........si al meu si al lui.......in fine.....numai e nevoie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning