![]() |
Re: dacia mea proprie si personala
melcul este doar un act de sabotaj! :D
|
Nu mai zici nimic cu ea?:)Ai mai lasat-o de spate?Ca in pozele astea de pe pag 9 mi se pare mai ridicata
|
nuu se mai lucreaza la masina din cauza de crunta lene.....
o sa incep sa prepar umpic la ea ca in 2 sapt trebuie facut itp-ul si atunci sa vezi bal! :D appropo imi imprumuta si mie cineva o toba normala dar buna pentru o zi 2?! multumesc |
vand aripile fata de pe masina...pret 120 amandoua! negociabil.....astept oferte urgent....cred ca este valabil doar saptamana asta !
|
Quote:
|
Quote:
|
noutati ?
|
absolut nimic deocamdata! doar se merge cu masina si incerc sa nu adun prea multa zapada la motor! :) ca si asa atunci cand e zapada mai mare de 10 cm, lonjeroanele functioneaza pe post de sky-uri! :)
am la vanzare toba de pe masina ... powerfull full inox la 200 lei fix! cine vrea sa o vada sa caute poze mai sus! ;) Sarbatori fericite si toate cele bune tuturor... |
Stai linistit ... tu ai apucat sa te dai cu schiurile dar eu trebuia sa iau salariu pt dezapezit :)) cu ocazia asta am spart si bara fata. Craciun Fericit
|
salut loome!!!
vrea cineva sa vanda masina....? am un prieten care cumpara dacii/ break-uri / nove / supernove :-) |
Quote:
|
sincer trebuie sa fie o oferta mult prea buna ca sa mai bag banii in ea! iar jantele alea tip 3 spite(cms sau modelu ala usor cromat) nu as pune in veci....sunt niste jante ca alea de alpina....adik au un fel de spite de 3-4 cm pe margini asa ... nu stiu sa explic, de alea chiar as pune...
deocamdata masina sta pe dreapta, nu are cine sa mearga cu ea si i-ar cam trebui schimbati carbunii la elm! |
Dacia BBI se odihneste de cateva saptamani in parcarea de la posta din Craiovei.Cred ca a parcat-o BBI-ul la bautura si nu isi mai aminteste unde a lasat-o :lol: .Cu ocazia asta poate o recupereaza.
|
Quote:
p.s: acolo sta fratele meu...de multe ori are si calibra lui alba parcata lanega, sa ii tina de urat! :P |
hai ca nu am mai scris nimic de mult timp si ar cam fi cazul...
deci dacia a ramas pe dreapta in parcare, nu a mai primit nici o atentie...nici macar nu am dat zapada de pe ea... de vre-o 2 saptamani am inlocuit-o cu un opel astra F, detalii despre el o sa dau intr-un tread separat! sarbatori fericite la toti si nu uitati: circulati incet si pe dreapta! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning