Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   dacia mea proprie si personala (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/36787-dacia-mea-proprie-personala.html)

AG 80 BBI 28-04-09 00:04

Re: dacia mea proprie si personala

melcul este doar un act de sabotaj! :D

Cristi01 02-07-09 00:03

Nu mai zici nimic cu ea?:)Ai mai lasat-o de spate?Ca in pozele astea de pe pag 9 mi se pare mai ridicata

AG 80 BBI 02-07-09 09:01

nuu se mai lucreaza la masina din cauza de crunta lene.....
o sa incep sa prepar umpic la ea ca in 2 sapt trebuie facut itp-ul si atunci sa vezi bal! :D
appropo imi imprumuta si mie cineva o toba normala dar buna pentru o zi 2?! multumesc

AG 80 BBI 29-09-09 14:19

vand aripile fata de pe masina...pret 120 amandoua! negociabil.....astept oferte urgent....cred ca este valabil doar saptamana asta !

wi7ardro 30-09-09 00:14

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 2678163)
vand aripile fata de pe masina...pret 120 amandoua! negociabil.....astept oferte urgent....cred ca este valabil doar saptamana asta !

pai ce ai cu ele ? :D nu iti mai plac ?!

AG 80 BBI 30-09-09 10:04

Quote:

Originally Posted by wi7ardro (Post 2679881)
pai ce ai cu ele ? :D nu iti mai plac ?!

vor unele mai umflate oleak sa apara in locul ala! :twisted:

Bik3rBoy 19-12-09 16:09

noutati ?

AG 80 BBI 24-12-09 09:40

absolut nimic deocamdata! doar se merge cu masina si incerc sa nu adun prea multa zapada la motor! :) ca si asa atunci cand e zapada mai mare de 10 cm, lonjeroanele functioneaza pe post de sky-uri! :)
am la vanzare toba de pe masina ... powerfull full inox la 200 lei fix! cine vrea sa o vada sa caute poze mai sus! ;)

Sarbatori fericite si toate cele bune tuturor...

AG_XX_VLO 24-12-09 22:43

Stai linistit ... tu ai apucat sa te dai cu schiurile dar eu trebuia sa iau salariu pt dezapezit :)) cu ocazia asta am spart si bara fata. Craciun Fericit

joe_gxg 17-01-10 12:46

salut loome!!!
vrea cineva sa vanda masina....?
am un prieten care cumpara
dacii/ break-uri / nove / supernove
:-)

Mihai_MHI 02-08-10 17:23

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 2271863)
masina este de vanzare! pret 5000 lei negociabil!
se mai pot pune multe articole gen tuning pe ea(tamburi 4 prezoane, motor 1.4 turbo,alta mecanica fatza) pentru cine e dispus sa plateasca suplimentar!

p.s: rog "prietenii" sa se abtina de la comentarii aiurea!

omule niste jante nu iti trebuie?

AG 80 BBI 02-08-10 21:45

sincer trebuie sa fie o oferta mult prea buna ca sa mai bag banii in ea! iar jantele alea tip 3 spite(cms sau modelu ala usor cromat) nu as pune in veci....sunt niste jante ca alea de alpina....adik au un fel de spite de 3-4 cm pe margini asa ... nu stiu sa explic, de alea chiar as pune...
deocamdata masina sta pe dreapta, nu are cine sa mearga cu ea si i-ar cam trebui schimbati carbunii la elm!

Donnyro 03-08-10 22:02

Dacia BBI se odihneste de cateva saptamani in parcarea de la posta din Craiovei.Cred ca a parcat-o BBI-ul la bautura si nu isi mai aminteste unde a lasat-o :lol: .Cu ocazia asta poate o recupereaza.

AG 80 BBI 03-08-10 23:07

Quote:

Originally Posted by Donnyro (Post 3562231)
Dacia BBI se odihneste de cateva saptamani in parcarea de la posta din Craiovei.Cred ca a parcat-o BBI-ul la bautura si nu isi mai aminteste unde a lasat-o :lol: .Cu ocazia asta poate o recupereaza.

in prima zi in care nu o sa mai am ore sexuale cu lenea si o sa ma duc sa dau jos electromotoru sa ii pun un amarat de carbune va prinde iar viata! cred ca in maxim o sapt! ...problema e ca nu stiu in care saptamana! :lol:
p.s: acolo sta fratele meu...de multe ori are si calibra lui alba parcata lanega, sa ii tina de urat! :P

AG 80 BBI 24-12-10 11:41

hai ca nu am mai scris nimic de mult timp si ar cam fi cazul...
deci dacia a ramas pe dreapta in parcare, nu a mai primit nici o atentie...nici macar nu am dat zapada de pe ea...
de vre-o 2 saptamani am inlocuit-o cu un opel astra F, detalii despre el o sa dau intr-un tread separat!
sarbatori fericite la toti si nu uitati: circulati incet si pe dreapta!

All times are GMT +2. The time now is 08:14.

- Copyright 2026 4Tuning