![]() |
Re: Masina mea CORRADO G60 viitor VR6
de ce pacat? Si ce e cu motorul vechi? Ce ai auzit despre ea? Pacat ca i`am pus VR6?
|
am auzit ca rupea cu motorul vechi...dar ca o biela s-a indoit...si d aici au plecat toate supararile...
nu e neaparat pacat ca ai vr6 acu...:P e bine si asa... |
nu e adevarat frate... e un baiat acolo la voi care avea un golfulet d`ala naspa.....a venit ala si s`a uitat la ea si s`a dat cu ea.....varza m`a facut. Deci ma facea cu avans....ma lasa sa ma duc si dup`aia venea din spate si ma rupea si crek avea golf 2. La ultimele curse mi se pare ca a si luat un loc din 3. Motoru ala doar latra da nu musca daca ma intelegi. Abia am facut un peugeot 206 2000 hdi de 100 cp
|
nush c sa mai zic...mie mi-a zis cineva care a mers cu masina ta cu carb oriz...si zicea ca accelera ca un motor...
golfu ala d zici era gri? sau negru? |
Negru...de la ala am furat-o si eu.....si spre surprinderea ta kalu.....motorul era facut tot de mihai, adica admisia intepata si chiulasa comprimata. Motorul se gaseste acum pe un g2 cu ag xx MIG.....asa ca stati deoparte :p
|
Fumos frumos sa il stapanesti sanatos.
|
nu frate era gri si asta seara am vb cu proprietaru, a fost in VL cu dan necula si i`am povestit toata faza asta si dupa ce s`a dat cu corrado a zis ca nu se compara. In fine, parerile sunt impartite, din punctu meu de vedere mutu ala nu e om. Unde mai pun ca mi s`a furat si telefonu din masina la el la garaj de cartof ala. Poate voi radeti si ziceti ce smecher e mutu ala ce l`a ars pe kalu ala da frate asta nu e smecherie sa las masina la facut acolo si sa dispara lucruri din ea. Sa zica ca`mi face motor de 220 CP si sa`mi faca motor cu care imi da rusine un peugeot 206 de 100CP.
|
nu zice nimeni ca e mutu mare shmecher...dar din cate am inteles...masina a iesit calumea...numai ca s-a indoit o biela...
cred ca si ghinionul si-a bagat coada p aici... |
masina nu a iesit ca lumea, si biela aia de ce s`a indoit dupa nici 1000 km? In care am fost in rodaj? Ce motor e ala care se duce dupa cativa KM si ce mecanic bun face asa motor? Oare sunt eu atat de inconstient sa rup masina in 2 dupa ce am stat 5 luni dupa ea in rodaj? Si un tico daca il forjez de`l rup nu i se indoaie biela. Si cutia pt care eu personal i`am dat bani sa o cumpere ce a avut? Ca a zis ca a modificat`o ca e smechera. In rodaj mi`a ramas blocata in a 3`a de 2 ori. Pe autostrada mi`a sarit din a 5`a de 2 ori si mi s`au dus sincroanele pana la urma. Stiu....sunt eu prost sofer si nu stiu sa schimb.
|
nu mai fii asa revoltat...ca io nu tin cu nimeni...
ti-am zis d la bun inceput ca partea proasta a fost ca l-ai bagat p necula in ecuatie... io am vb cu cineva care a mers cu masina...si rupea. biela intr-adevar...a fost subtiata si a cedat... probabil nu a fost facut-a calumea... oricum...destul d nashpa situatia... |
Oricum ce a fost a fost. Important e ce e acum si ce va fi. Este un super Corrado VR6 care pe partea de styling nu cred ca mai este altu atat de frumos in Romania.
|
la performante...parca mai e unu tot in valcea...albastru... :P
|
La performante n`am zis ca e cel mai tare dar la styling da.
Sunt in Valcea cateva Corrado VR6. Mai demult era unul cu NOS |
e unu negru cu niste tribale pe el...a fost vopsit in 2 culori. E tot vr6.
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning