![]() |
Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan?
deja ar trebui mutat topic-ul la divertisment.....
|
e si normal k fiecare sa`si apere ceea ce are si sa isi laude masina care o are...doar k unii nu accepta realitatea si nu vor sa vada si defectele...si orikm nu ar trebui sa va certati...pt k aici trebe sa va exprimati parerea nu sa o dati in cearta...
|
Quote:
aaaaaa....am uitat sa precizez....am un espero 1.5 dohc si le dau clasa amandurora oricand.....asa ca ciocu mic si joc de glezne!!!daewoo rullz!!!:D |
Apropo de calitate !! Mai nou 200.000 de Dacia Logan vor fi retrase de pe piata pentru ca dupa aproximativ 1 an a inceput sa apara rugina !! Oricum tot respectu pt cei de la Dacia pt ca le retrag si vor remedia problema ! Asta s-a intamplat si la case mai mari , dar oare cei de la Dacia vor da posesorilor masinilor retrase o masina la schimb pt periodara in care masina lor va sta in service ?
|
Quote:
|
Quote:
Nu-s fan Logan ! Dar hai sa iti dau un exemplu .Aku multi ani knd Mercedes a lasant A Classe , la putin timp masinile au inceput sa se rastoarne (oricum nu mai mult de 2 ani) . In momentul ala au retras de pe piata toate modelele A Classe si le-au adus modificarile necesare pt a le imbunatati tinuta de drum si stabilitatea ! Si un A Classe pe vremea knd a fost lansat costa foarte mult(nu mai stiu exact pretul). |
[QUOTE=BGD_NNE;1301085]App de sentimente super :
Nu-s fan Logan ! Dar hai sa iti dau un exemplu .Aku multi ani knd Mercedes a lasant A Classe , la putin timp masinile au inceput sa se rastoarne (oricum nu mai mult de 2 ani) . In momentul ala au retras de pe piata toate modelele A Classe si le-au adus modificarile necesare pt a le imbunatati tinuta de drum si stabilitatea ! Si un A Classe pe vremea knd a fost lansat costa foarte mult(nu mai stiu exact pretul).[/Q dar eu zic sa nu compari mercedes cu dacia!!!ce masini face mercedes si ce "masini" face dacia!nu isi are rost comparatia!poate ca a fost vreun accident al celor de la mercedes, dar cei de la dacia fac cam des greseli!nuj daca stii, dar la testele facute de germani s-a zis ca ar avea o problema la nuj ce roata pt ca se rostoarna, iar cei de la dacia au spus ca cik loganu concureaza cu masinile germane si vor sa ii afecteze imaginea loganului!!!hai sa fim seriosi!asta ar fi cea mai mare aberatie spusa de cineva!oare de ce nu s a luat nici o masura la timpul respectiv?si mai am si eu o intrebare:"oare de ce in targuri sunt la vanzare asa de multe loganuri?"bafta! |
respect pentru firma dacia ca retrgae masinile cas esec total :))) da rugina il ele :)) adika canceru
|
hmmm foarte bine ca le retrage cas vai de ele la cat costa :))) doar atata ca e o masina noua si mna nu poti zice ca o masina noua e porasta ca doar o iei de la 0 km dar in raport cu cat coasta e vai de ea si de dotari peste vreo 10 poate va mai evolua deocamdata a dat cancerul in ea
|
propun stergerea topicului ,iar posesorii de logan sa duca inapoi cu ele....k le-a luat rugina dupa doar 2-3 ani......ma intreb cum o sa arate dupa 13 ani(cine vrea sa vada cielo dupa 13 ani cu vopsea originala...km fara nr si 5 proprietari....sa ma anunte),precizez k are toate componentele originale,fara chit de fibra bagat sa nu se vada gauri sau alte alea......si culmea am dat doar 2800 de euro pe ea......nu 7500 cat da-ti voi pe logan(va cred k vretzi sa facetzi muschi dar ducetzi-va la sala.....nu va mai luatzi masini fara servodirectie)....si dupa 2-3 ani sa ma cheme inapoi sa imi dea unu cu pensula cu nush ce solutie........
|
Quote:
Si la fel as vrea sa se inchida topicul !!! Gata ajunge cu avantajele si dezavantajele si cu parerile subiective care vin din ambele parti ! |
deci...se poate inchide sau nu?
|
sunteti chiar hilari astia cu cielo .chiar sunteti complexati... si incercati sa va agatati precum un innecat si de un fir de pai .nu vedeti ca posteaza numai propietarii de asa ceva?
cielo (cosciug ambulant)cand sa lansat costa cat 3 dacii noi.daca era asa de buna prindea pe piata vestica..pe cand loganul se vinde pe toate pietele europene. |
[QUOTE=300zxtt;1302400]sunteti chiar hilari astia cu cielo .chiar sunteti complexati... si incercati sa va agatati precum un innecat si de un fir de pai .nu vedeti ca posteaza numai propietarii de asa ceva?"
Pai tu cine credeai ca vor posta mai mult? Cei cu cielo sau cei cu logan?......Doar este pe forum daewoo, poate daca erai pe dacia era invers...nu crezi? |
daca un lucru este vandut peste tot inseamna k este cel mai bun?mi se pare normal k in tara e vandut k asa e romanul,ia tot ce e ieftin,numai k sa se zgarceasca..e un vecin...are un logan full option...il da cu 5400euro...oare de ce il da asa iefitn...are 1 an masina...daca vrei ii fac poza si tio dau...a mai bagat si el bani...geamuri fumuri ,dastea
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning