Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

blowwind 05-02-07 13:11

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 731418)
depinde....:(:(:(..mare grija...ca dupa noua lege....nu mai sunt 3 luni maximul de timp in care trebe sa vina amenda...ci 6 luni!!!!!!!!deci mare atentie...nu mai dati acte...nu mai dati nimic!!!e belea mare.....sincer Brasovu e deja plin de turnatori....!!!!!!!!!!si deja fiecare locsor in fiecare seara e plin de politie.....:(:(:(:(
mult respect pentru cine il merita!!!
si multa m**e la toti gaborii!!!!!!

4 puncte daca nu prezinti actele :) deci ...

smoke 05-02-07 13:54

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

penal rau.. articolu... departe rau de realitate... si intradevar.. la sala nu vine nimeni.. cu masini intradevar lucrate pt liniii.... prea putine exemple... si oricum mai nimeni nu se da acolo la linii care are masina pt asa cea.. no comment...
all the best from SmokeDesign , Smoke out

anonimogg 05-02-07 14:33

jeg total am vazut la TV ... acum cateva zile vreo 3 sau 4 faze cu gabori beti la volan sau facand jaloane cu 120 kmh pe linie continua in localitate fara avertizoare ... pe ei cine ii amendeaza ? sunt jigodii totale .cred ca as fi banat daca as zice direct ce am de zis ... in alte cuvinte pt gabori d fiecare data cand va vad va injur cate cel putin juma d ora fara sa ma repet.

Byrons13 05-02-07 14:34

lasati, ca si eu am avut o intilnire cu un profesionist in albastru: m-a intrebat dak pot sa jur cu mina pe biblie ca nu am facut. alta dovada nu avea. acum am contestatia pe rol. si sunt cu mina pe tel sa ii prind in offside

NT33EXE 05-02-07 17:31

fratilor, daca aveti pile la RAR se pot obtine autorizatii pentru orice.
cat despre gaborii aia...este jenant! chiar foarte jenant!
bine ca se dau la niste amarati care schimba si ei dou impresii si-si ambaleaza putin motoarele da' cu grangurii aia mari ce fac!? la aia nu ridica ciocu' ca o iau peste bot!
sa-l vad eu pe ala care stie ca sub o caroserie stock stau mult mai multi cai decat scrie pe certificat!
cand treci pe langa ei si dai o pedala stau si se uita ca oaia la termopan (pe asta n-o stiati :D ) dupa masina. am experimentat si eu sentimentul. este ceva.....deosebit! :lol:

giubau_v8 05-02-07 17:39

de mine s-a legat ca am cauciucurile prea late pe spate(205/13) la dacie.... ce frate, cu ce deranjeaza, omor pe cineva daca sunt mai late? in fine, a stat s-a gandit putin si s-a legat de folie(nu era autorizata) ...uite asa m-am chinuit sa dau eu folia jos in fata lui sa nu imi ia talonu....mai si zambea carnatu.....chestia e ca dupa o saptamana l-am vazut ce masina are....culmea, tot o dacie 1300, tot cu folie si tot cu cauciucuri mai late(nu chiar atat de late da se observa diferenta)toate 4 chiar....si mai avea si pozitiile colorate....unde e legea aici?

solo24 05-02-07 18:39

m-am documentat in privinta unui lucru
daca e sa il filmezi/inregistrezi pe politist nu poate sa fie proba
deci...........ce ne facem??????????
dam filmarea la tv si radio:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

fr3zatu113 05-02-07 18:51

solo....oricum dak nu e proba... o dai la tv k abia asteapta aia de la tv asa ceva... si ii face pe gabori de kko!!! si chiar dak nu rezolvi nimic poate se mai potolesc si ei.... k au ajuns cam departe... li s-au urcat codul rutier la cap.....

draculas 05-02-07 18:53

daca inregistrarea sau filmarea unui militian nu e considerata proba atunci eu zic sa incepeti sa va ganditi la un tip de protest si la o modalitate de a aduce tuningul in legalitate si simplificarea metodelor de omologare pentru ca sa fim serios multe dintre acele taxe sunt absurde si stupide doar un exemplu legat de cauciucuri www.DiscountTireDirect.com acolo cand iti alegi o masina anume iti arata de la marimea stock a jentzi pana la ce marime maxima poti iti pui pe masina fara sa afectezi cu ceva parametrii , tot ce este acolo sunt dimensiuni date de producatorii de autoturisme deci mai lasati-o moarta ca daca pui roti mai mari pe o masina se modifica ceva ! voi aveti impresia ca fabricantul a teastat masina doar cu jante de 14 tabla inainte sa o scoata pe piatza ? hai sa fim seriosi .Si sunt multe alte chestii care doar in europa vietii sunt bagate in seama din foame de bani

ct77pia 05-02-07 18:55

daaaaaaaaaaa lasa-i sa sunt baieti buni ai dracului mi-au luat azi permisul(dar pe drept)

draculas 05-02-07 19:02

da ce-i facut ? o liniuta cu vre-o skoda s100 ?

gobbanu 05-02-07 21:10

Astia nu au ce face noapte si se trezesc ca nu au dat amenzi si nu le iese salariu si rpd hai sa facem si noi o spagoasa sau sa prescriem cateva retete...si atunci dincolo cum e frate cand 50% din masini au ceva special pe ele...Frate pe zi ce trece imi dau seama ca exista 2 feluri de lumi:ROMANIA SI RESTU LUMII!!!!

CosmoZ@ 05-02-07 21:21

Quote:

Frate pe zi ce trece imi dau seama ca exista 2 feluri de lumi:ROMANIA SI RESTU LUMII!!!!
de la inceputul veacurilor noi am fost mai... speciali! :P
dar poporu' acelashi... plebe condusa de nishte lupi. :evil:

Psycho 05-02-07 21:52

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 731357)
Mda....hai sa va zic si eu...ceva recent de aseara....;)
Aseara am urcat in Poiana Brasov cu niste prieteni sa ne dam pe zapada...hop in parcare un dulap de politie statea si fila...eu ca nu aveam stare mam dus si ma plimbam in parcare cu masina...dar nu faceam nimic...si se gaseste prostu sa ma opreasca...vb cu el frumos si etc...!Ma intreaba ce fac...si ii zic "ca vreau sa vad daca ma tin cauciurile pe zapada...", si el imi zice sa ma car din parcare ca nu am voie sa stau acolo...neam oprit toti si stateam de vb...dupa vreo 20 de min de filat au plecat prostii...;).Ne ducem in alta parcare...ne dam acolo cat ne dam...si ne linistim.Ma sui in masina ca vroiam sa plec si vin idiotii(ca altfel nu pot sa le zic...).Nu au facut nimic au stat si au filat....Pana la urma ne vazand ca nu scapam de ei, ne hotaram sa plecam...dar eu mam dus pana la un prieten la o pensiune, hop si ei dupa mine.opresc masina, opresc motoru si mai stau in masina vreo 15 minute, ei in spatele meu...

Partea interesanta:
Aprinde bou girofaru, si vine langa masina mea...se da jos imi cere actele..ATENTIE: motoru oprit, parcat regulamentar...
Ii dau buletinu si imi zice prostu: PENTRU CA NEATI PLIMBAT ATATA IN POIANA SI CA NU NEATI LASAT SA DORMIM IN LINISTE, AVETI 2 PUNCTE PENTRU DVS. SI 2 PUNCTE PENTRU PASAGER CA NU AVETI CENTURA!!!!!!AUZI LA EL!!!!!si inca o chestie...eu ii zic...aratatimi un martor ca nu aveam centura...el:"nu e pb dvs. gasim noi unu"..auzi ma la el!!!
Am sunat la politie si am chemat rutiera!!Vine rutiera si tot asa...iam comentat lu ala de la rutiera si mai mai sa ma lege.....
DECI ASTA SE NUMESTE ABUZ IN SERVICIU!!!Si asa mam ales eu cu 4 puncte...

Stie cineva unde se depun contestatiile la amenzi si unde se pot face plangeri pentru abuz in serviciu????

faci in primul rand contestatie .. cat despre ce zici tu cu abuz si ce zici tuh nu poti decat sa il dai in judecata .. asta e singurul mod ...

lu` pia i-au luat carnetu k l-ai prins cu 107 Km / H in Orash :D

ShinyG 05-02-07 21:54

1. Problema e ca la noi tuningu se face de capul fiecaruia din cauza lipsei sau a ambiguitatii legislatiei cu privire la omologari de piese. Poate cu UE asta o sa inteleaga si romanii ca neamtzu, dupa ce da 1000 de E pe un set de rotzi jmechere de 19 pt golfanu lui, mai baga mana in poznar si pt 350 E omologare TUV! La noi se modifica, dar multi habar n-au ca trebuie si ceva acte pt asta sau stiu ca exista dar sunt imposibil de obtinut, sau stiu si nu vor sa accepte ca trebuie sa plateasca pt asta...
Asta ar fi una.
2. Orice grup de oameni aflati pe domeniu public dupa ora 10 seara este subiect de verificare a actelor de catre politie, e LEGE! Nu conteaza ca esti la samanta, la liniuta, la violutza sau la ja***z, tot au dreptu sa te ia la intrebari!
3. Poti sa acuzi politia de orice, si ai avea dreptate, dar din pacate legea e lege. Daca cuiva nu-i convine ceva, poate apela la un avocat si la un proces ca sa-si faca dreptate, pt ca discutiile pe forum nu vor aduce nimic constructiv in privinta asta decat observatii de genu: "fuck da' police" sau, in cazul de fata, injurii la adresa mea... Pueril si complet inutil din pacate...

Injurati-ma cat vreti pt postu asta dar nu l-am pus aici pt ca "tzin cu ei". NU! Si eu sunt la fel de nemultumit de modul in care se injosesc si trimit mascatzii pentru a prinde marii "infractori" care se aduna la colt ca sa discute de o roata, un shurub, o toba; lucruri care pt mine inseamna mai mult de 2/3 din viata!
Vreau doar sa intelegeti ca situatia trebuie privita din ambele perspective, pt ca daca totul era legal, politistii veneau, verificau acte, isi muscau limba si plecau!

Si nu va mai plangeti de mila ca sunteti romani atata! Voi credeti ca afara nu se fac raiduri d-astea!? Voi credeti ca afara e ca-n FnF!? De ce credeti ca un program complet de tuning de la un producator cu nume poate costa mai mult de jumatate din pretul masinii!? Pt ca si omologarile COSTA!

Vorba lu Badea: "Suntem romani, si asta ne ocupa tot timpul!"
Dovada suprema: chiar postu de fata...

All times are GMT +2. The time now is 17:37.

- Copyright 2026 4Tuning